Ben haziran ayında almıştım cihazı, herhangi bir kayıt işlemi yapmadım sene başında haklar yenilendiği için gerek kalmadı. Hyperos' güncellemesini de yaptım bu aradan. Bu noktadan sonra hangi şekilde kayıt yaptırmalıyım. Bu server kaydı nerede yaptırabilirim? |
*** Xiaomi 14 Ultra Ana Konu *** (2. sayfa)

-
-
pm atın yönlendirme sağlarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Server kayit için bende güvenilir bir yönlendirme istiyorum.şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanbesyo -- 1 Şubat 2025; 0:30:13 >
bu model pek revaçta değil sanırım konusu resmen bomboş. almayı düşünüyorum bu modelden ama yorum namına bir şey yok..
-
Hocam yurtiçi fiyatına öküz alınıyor o yüzden yorum pek yok Alanlar da benim gibi yd alıyor.
Ben de zaten yd alacağım nasipse. siz nasıl, memnun musunuz?
-
Valla ben memnunum. Tek hat kayıtlı cihazım. Bundan önce sırasıyla, s23 ultra, relame gt6, honor magic 6 pro, s22 ultra vs kullandım. Ama cihazı elinizle inceleyin derim. Arka çıkıntı çok sağlam yani Ama s23 ultraya göre elde duruşu daha hoş geldi bana. Batarya kamera ekran ses herşey güzel. 30 32 arasına kayıtlı bulursanız kaçırmayın derim. Hatta yanında foto kiti de verenler oluyor.
açıkçası ben 7 senelik redmi 5 plustan geçeceğim. yani almışken artık üst seviye bir telefon alayım diyorum. bu telefon ile birlikte 1-2 model daha var aklımda ama onlar daha düşük modeller. 14 t pro ve google piksel 9 pro xl.
gerçi piksel in fiyatı mi 14 ultra ile kapışıyor ama yine de bilmedim. full artı full bir telefon gibi geldi bu mi 14 ultra benim gözüme. dediğiniz gibi büyük bir kameraya sahip ama benim için sıkıntı değil. amazondan ekran koruyucu, kılıf vs gibi şeyleri sepetime attım bile. çok sık telefon değiştiren biri değilim. bu fiyat ta aslında benim için fazla bir miktar ama işte kendimi bir kere şımartayım istiyorum. ondan dolayı kullandığım marka olan xiaomi de karar kıldım.
-
Hocam pixelin şarj hızı yavaş, arayüz general mobile gibi, işlemci tırt vsvs. Daha çok şey sayarım. Pixel niye bu kadar abartılıyor ben anlamadım valla. Pixelde beni heyecanlandıran hiç bir şey yok. Haa ben uzun yıllar güncelleme istiyorum diyorsanız o zaman pixel ve samsung daha mantıklı oluyor. O zaman da pixel yerine kesinlikle samsung tercih ederdim.
Yok, sanırım mi 14 ultra alacağım. Herhangi bir sıkıntısı olmazsa uzun yıllar kullanırım. Zaten telefonda oyun oynayan biri değilim. Günlük işleri halletsin, performansı ile beni üzmesin yeter. Belki diyeceksiniz o zaman buralara çıkmana gerek daha düşük seviye telefon al, ama üst seviyenin de hissini yaşayayım istiyorum. Gerçi ay sonunda alabilirim de o ana kadar ne olur bilinmez.
-
Umarım çizik değildir, i68 koruması var normal şartlarda içeri kıl giremez, tabi telefonu direnç kayıt yaptırdıysanız açtıklarında girmiş olabilir.
Ben şu ürünü almıştım, şeffaf sararmaz telefon kılıfı, özellikle kamera lensleri için koruma camı da alınabilir ama telefon ekranını herhangi bir koruma olmadan yaklaşık 5 aydır kullanıyorum, çizildiğini görmedim:
amazon
iVoler Xiaomi 14 Ultra için Kılıf, Darbe Emici Şeffaf Kılıf TPU Tampon Yumuşak, İnce Yumuşak Silikon TPU Koruyucu Kılıfhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CCDGL39J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 19 Şubat 2025; 13:38:56 >
-
Telefon direnç kayıtlı, umarım kıldır diyorum bu yüzden. Kafamda iki soru var ama 1.si herhangi bir telefon tamircisi kılı alabilir mi? 2.si diyelim ki çizik olsun. Orijinal kamera camı değişimi yaptırabileceğim bir yer bulabilir miyim? Ya da telefonu Xiaomi yetkili servise götürsem sıkıntı çıkar mı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayıt yaptırdığınız yere götürün ve durumu anlatın büyük ihtimalle açtıklarında girmiştir, yardımcı olurlar. Yetkili servis zaten direkt bunu nasıl becerdiniz diyecektir. :D Normalde suya toza dayanıklıdır. Ücret karşılığında yaparlar tabi.
-
eğer çizik değilde kılsa arka kapağı söküp alırlar eğerki çizikse yeni bir cam ihtiyacı olacak.
Aldığım yer başka şehirde maalesef. Ücreti ile de olsa yetkili servis dirençli telefona bakar mı diye düşünmedim değil. :D Teşekkürler cevabınız için
Bakalım umarım kıldır diyorum. Yoksa orijinal cam değişimi yapan bir yer bulabilir miyim bilmiyorum. Teşekkürler cevabınız için.
Sayfalar dolusu msj vardır diye düşünürken,yorumların bu kadar az olması şaşırttı böyle bir telefon için.
Ekran ve kamera koruyucu cam lazım bana da bulamadım bir şey.Silikon kılıf dışında bir şey arıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mardini -- 24 Şubat 2025; 12:59:37 > -
Sorunsuz cihaz olunca yazan da az oluyor. :)
Bu linkte ekran ve kamera için koruyucular var. Ekran için koruma kullanmıyorum çok dayanıklı, çizmeyi henüz başaramadım. :)
www.amazon.com.tr
Amazon.com.tr: Xiaomi 14 Ultra Ekran Koruyucuhttps://www.amazon.com.tr/s?k=xiaomi+14+ultra+ekran+koruyucu&crid=2URHTHKU8ZHPQ&sprefix=xiaomi+14+ultra+%2Caps%2C161&ref=nb_sb_ss_ts-doa-p_3_16 -
benide en çok şaşırtan ilginç durumun başında böylesi amiral gemisi cihazın konusundaki durgunluk geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X