Direnç değişimi güncelleme ya da resetleme sonucunda orjinal IMEI yi geri çekmesin diye yapılıyor. IMEI yi yazılım ile atıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 12T PRO Güçlü 200 MP ★★★ ANA KONU ★★★ (15. sayfa)

-
-
Bende şöyle biliyorum çok net bilgim yok.
Cihazlarda rsa kilidi var. Bu kilidi bypass etmek için direnç atılıyor ardından imei değiştirilip yazılım yükleniyor.
Şuan aktif olarak bu cihazlara yazılım ile imei atan bildiğiniz birisi var mı?
-
Dirençli kullanan var mı? Herhangi sorun yaşayan var mı arkadaşlar? 8gb ram ile 12gb ram arasında 1100tl civarı fark var. 12gb ram olarak almaya değer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aktif olarak gözümle görmüşlüğüm yok. bootloader kilidi açıldıktan sonra imei si değiştirilebiliyor direnç resetten sonra sıfırlanmaması için yapılıyor deniyor. teknik bilgim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 6 Mart 2023; 14:25:48 > -
12t pro modeline yazılım ile olmaz direnç işlemi zorunludur. 12t modeli MTK işlemci olduğu için ona yazılım ile IMEI atılır.
Direnç değişimi ile yapılan IMEI işleminde yazılım güncellemesi sorunsuz alınır IMEI silinmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 14 sürümü gelmişti , anlık erteledik 1 hafta önce. Şimdi gelmiyor . Tıklıyosun yok diyor . Hala 13 de kaldık. Nasıl gelecek bu ?
Ankara da direnç değişimi yapan kaliteli bir yer var mı?
Bende takipte olayim ..lazim olur.
bende arıyorum. Karabukde direnç işini çok iyi yapan birisi var youtube de cii diye kanalı var bakmak isterseniz videolu gösteriyor
-
direnç değişimi ankara da sıhhiye balıkçıoğlu pasajında yapılıyormuş.
-
Direnç değişimi veya repair konularına uzağım. Mi 6 ve Poco F1 cihazlarım var, lineage os ile Android 13 kullanıyorum ve çokça custom rom deniyorum. Direnç değişim çözümüyle bu tip şeyleri yapamayacak mıyım? Magisk kurulumu falan imei sıfırlıyor mu?
Tamirci arkadaş şöyle yazmış:
Mİ12T PRO GÜNCELLEME YAPILABİLİR
SIFIRLAMA ROM ATARAK YADA TWRPDEN YAPILABİLİR.
EDIT: Biraz araştırdım, direnç atılırsa imei geri dönmesi olmuyormuş. Direnç, cihaza gömülü kimlik kodunu çağırıyormuş, onu aradan kaldırdıkları için format güncelleme sorunu olmuyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutBY -- 9 Mart 2023; 23:14:31 >
Hocam bu konu başlığındaki Güçlü yu kaldirsaniz daha iyi olmazmi? Konu basliginda yorum gibi olmus.Alakasiz bence
Merhaba arkadaşlar Xiaomi 12T anakonusu sanırım yok. Bir arkadaşım için bir şey soracaktım.Bu sensör sorunu 12T de de varmı?
telefon için kılıf önerisi var mı? kamera korunaklı olması şart.
-
bundan aldım ben 2 gün önce bayağı kaliteli duruyor. Kamerayı da koruması cabası tavsiye ederim
trendyol.com
Fibaks Xiaomi Mi 12t Pro Kılıf Kamera Korumalı Sürgülü Yüzüklü Armor Military Tank Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/fibaks/xiaomi-mi-12t-pro-kilif-kamera-korumali-surgulu-yuzuklu-armor-military-tank-p-389306013 -
Hocam bırak ilk sürümünde kalsın valla 14 de şarj çok gidiyor kaldıki yeni hiçbir gelişme yok.
Xiaomi nin dilinden anlamış olsam miu sürümünü ilk haline getirirdim.
Ama illaki güncelleme yapmak istiyorsanız ayarlar kısmından telefon hakkında ki 13 MIuI sürümü yazan yerin üstüne 5 defa falan üst üste tıklayın geliştirici açık hale gelir.
Sağ üstteki çubuğa basıp seçeneklerden güncelleme ile ilgili kısma ulaşabilirsiniz.
Kamera sürgüsü kapatılırken kameraya temas edip çiziyor mu? Benzer modelde bir kılıf aldım ancak sürgü kapatılırken kameraya sürtündüğü için geri iade ettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bunların hiçbiri kılıf değil, gerçek kılıf kullananlar için paçavra misali duruyor.
Spigen rugged armor gelmicek gibi.
AliExpresss üzerinden bunu almayı düşünüyorum.
Nilkin spigen kalitesinde sayılır
https://www.youtube.com/watch?v=2_a9e3KaG6s&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_dünya -- 10 Mart 2023; 23:3:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cihazıma direnç attıktan sonra batarya performansı düştü aynı şeyi yaşayan var mı neyden kaynaklanıyor olabilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X