Şimdi Ara

Xiaomi 12 Pro, kamera testini geçemedi: iPhone 13 Pro ve Pixel 6 Pro'ya yenildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 12 Pro, kamera testini geçemedi: iPhone 13 Pro ve Pixel 6 Pro'ya yenildi

DxOMark uzmanları, amiral gemisi akıllı telefon Xiaomi 12 Pro'nun kamerasını test etti. Sonuç: cihaz, aynı fiyat kategorisindeki birçok rakibinin gerisinde kalıyor.

Ayrıca Bkz.Redmi 10A tanıtıldı: Xiaomi'nin en ucuz akıllı telefonlarından biri

Xiaomi 12 Pro sadece 131 puan alarak sıralamada ilk 10'a bile girmedi ve OPPO Find X3 Pro, Samsung Galaxy S22 Ultra, vivo X70 Pro ve vivo X50 Pro+ ile aynı puanı alabildi. Öte yandan 2020 yılında piyasaya çıkan Xiaomi Mi 11 Ultra ise 133 puan topladı.

Xiaomi 12 Pro'nun kamerası bekleneni veremedi

Xiaomi 12 Pro'daki kameranın avantajları arasında hem gündüz hem de gece çekimlerinde yüksek düzeyde detay yer alıyor. Ayrıca, akıllı telefon hızlı otomatik odaklama ve iyi bir stabilizasyona sahip. Eksileri ise gece videoları, HDR ile çekim yaparken bozulmalar, yakınlaştırma kullanarak çekilen fotoğraflarda düşük kalite olarak gösteriliyor.

Xiaomi 12 Pro, kamera testini geçemedi: iPhone 13 Pro ve Pixel 6 Pro'ya yenildi

Karşılaştırma açısından iPhone 13 Pro, 137 puanla beşinci sırada, Google Pixel 6 Pro ise 135 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

Kaynak:https://www.dxomark.com/smartphones/Xiaomi/12-Pro

• İşlemci süper hızlı sensör Sony ama sonuç yeterince iyi değil. Kötü yazılım ve yavaş merceğin sonucu.

2021 den beri 86 tane model çıkartmış. Yeniden isimlendirmeden dolayı asıl sayı yarısı olsa düz hesap 40 telefon modeli diyelim. Düz hesap 10günde bir telefona denk geliyor. 10 günde bir telefon çıkartırsan yazılımcılar üstün körü iş yapar.

• Sorun değil güncelleme ile düzelteceğim derken sıvarlar tecrübe

• Xiaomi kameraya ultra modellerinde abaniyor bunu bilmeyen varsa bilgisiz oldugu bi konuda yorum yapmasin ama xiaominin mi 3 lerini mi 2 lerini hatirladigimda vay be diyorum nerden nereye

• 3. En iyi xiaomi ki en iyisi uzun süre gene xiaomiydi bilen bilir mi 12 ultra çıkınca devir teslim alır. Gönül isterdi 1. Olsun çünkü sensör çok iyi içindeki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dxomark i sallayan kaldımi ??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Haklısın ultra modelinde kameraya o kadar abanıyor ki o kamera çıkıntısını gördükçe telefonun kamerası değil de kameranın telefonu var gibi oluyor.
    Bende Samsung Galaxy S2 mi hatırladım ve vay be dedim nereden nereye:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wolferto kullanıcısına yanıt

Derin bilgilerinle güneş gibi doğdun forumun üzerine tşkler

Şu üstün ve derin bilgilerinden yararlanalım. 10 ULTRA daki algılayıcı daha kötü olmasına rağmen 12proyu geçmiş. Neden?

• Çok yakışıklı veya çok güzel değilseniz, eviniz bir malikane değil her ay dünya turu da yapmıyorsanız, fotoğraflarınız ödüller alan bir profesyonel fotoğrafçı da değilseniz çok da önemi olmayan detaylar.

• https://www.youtube.com/watch?v=KHvt_QpmWwc&feature=youtu.be

Bu video ve kanaldaki diğer videolarda tam tersi mi 12 pro eziyor kime güveneceğiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mav1li kullanıcısına yanıt

Ben genelleme yaptim senin kadar usta olamadık üstadım.bana sorsan mi 12pro suan hakettigi yerin altinda konumlandirilmis gordugum kiyaslamalara gore .bunu sadece fotograf kalitesi olarak kiyaslamakda mantiksiz .sosyal medya fenomenine sorsan en kotu fotoyu ceksede instaya en kaliteli sekilde atakacak telefonönemli artik telefonlarda kamera kullanim amacina gore bile puanlanmali derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 31 Mart 2022; 18:4:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DxOMark sponsoruna göre sonuç çıkarır.

• Taraflı veya değil o konu hakkında birşey diyemem ancak bu firmalar profesyonel olarak birçok kullanıcının dikkat etmeyeceği teknik detayları değerlendirme ile testler yapıyor ilk sıralamada olanlar zaten piyasanın en iyileri ilk onda olması kötü bir kamerası olduğu anlamına gelmez diğerlerinden de geri kalacağını zannetmiyorum son kullanıcıda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.