Şimdi Ara

Xiaomi 11T ve Poco F4 için Android 13 güncellemesi başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi 11T ve Poco F4 için Android 13 güncellemesi başladı
    Xiaomi tarafından kısa süre önce tanıtılan Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesi, eski amiral gemileri ve orta seviye telefonlar için erişime açılmaya başladı. Sistem kararlılığı ve yeni kullanıcı arayüzü geliştirmelerine odaklanan sürüm, şimdi Xiaomi 11T ve POCO F4 için hazır.



    Xiaomi 11T ve POCO F4 için Android 13 güncellemesi başladı



    2021 yılında piyasaya sürülen Xiaomi 11T ve POCO F4, Android 12 tabanlı MIUI 13 ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Bildirilenlere göre kararlı Android 13 tabanlı MIUI 14, her iki telefon için sırasıyla '14.0.3.0 TKWMIXM' ve '14.2.0 TLMEUXM' yapı numaralarıyla geliyor. Bununla birlikte Aralık 2022 güvenlik yamasını beraberinde getiren sürüm, yaklaşık 3,5GB boyutlara sahip.



    Android 13 tabanlı MIUI 14, yen arayüz iyileştirmelerine ek olarak bellek tarafında verimlilik artışı ve daha kararlı bir performans sağlayan Foton Motoru ile geliyor. Bilmeyenler için Foton motoru özelliği, üçüncü taraf uygulama geliştiricileri tarafından erişilebilen temel Android çekirdeği üzerinde çalışıyor. Böylece sadece MIUI uygulamalarında değil geliştiriciler tarafından üçüncü taraf uygulamalarda da kullanılabilecek. 



    Ayrıca Bkz.Amiral gemisi katili OnePlus 11R'nin kilit özellikleri belli oldu



    Yeni güncelleme, an itibariyle Xiaomi 11T için küresel, POCO F4 için Avrupa Mi Pilot beta kullanıcıları için erişime açılmış durumda. Bu bağlamda önümüzdeki haftalarda genel kullanıma sunulacağını söyleyebiliriz. 




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/xiaomi_11t_poco_f4_android_13_miui_14_update-news-57370.php







  • Allaha şükür geliyor her yerde baktım ne zaman gelecek diye

  • Poco F3 güya MIUI 14 alacak ilk 10 cihaz içindeydi fakat ilk 10 listesinin dışındaki cihazlar bile MIUI 14 almaya başlamışken F3 den hala en ufak ses seda yok. Madem listeye uymayacaksın neden liste yayınlıyorsun ey akıllı telefon piyasasının en çöp firması Xiaomi.

  • haberin bir yerine türkiyede ve dünyada en çok satılan güncel modellerden redmi note 10 pro'nun da ne zaman alacağını ekleseydiniz yazının değeri artmaz mıydı ?
    Merak edenler için yabancı bir forumdan okuduğuma göre 2023 2. çeyrekte gelecekmiş. Beta testlerine başlamışlar.

  • Kardeşimde Mi11T var. Güncelleme gözükmüyor. Ayrıca güncelleme gelsin bakalım sıkıntılar var mı ona göre yükleyelim.Çünkü Xiaominin güncellemelerine hiç güvenmiyorum. Applenin güncellemelerine benzedi bu iş. Bir yeri düzeltecem derken sürekli diğer taraftan bir şey bozuyor.

  • Yigit3436 Y kullanıcısına yanıt
    Mi 11t pro kullaniyorum MIUI 14 geldi bin pişmanim keşke gelmeseydi hatta bin değil milyon milyar kez pişmanım sakın gelirse yüklemeyin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • solayak27 kullanıcısına yanıt
    Bende 11T Pro Kullanıyorum Fakat güncelleme gelmedi daha 11T Proya Miui 14 verilmemiş siz nasıl yüklediniz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Luciiq L kullanıcısına yanıt
    Bana otomatik geldi ekstra bişey yapmadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • solayak27 kullanıcısına yanıt
    Garip, ama güncelleme gelirse muhtemelen ben yapmam batarya düşüyor gereksiz ısınıyor telefon

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Poco x3 proya mart ayında gelecek acele etmeyin.

  • Dün kardeşime Mi 9T Pro aldık. Telefonda SD855 ve 6GB RAM var. Şu donanımla Android 15’i bile kaldıracak telefon ama Android 11’de kaldı. Bir de bu işlemci TSMC’nin 7 nm litografisiyle üretildi. Günlük kullanımı geçtim mükemmel bir oyun makinesi. Böyle bir cihaza güncelleme gelmemesi çok kötü oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi11t kullanıyorum bana geldi global cihazım bende çalışmayan bu süper ikonlar calismiyo acaba kararlı sürümde bu olay çözülür mü

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.