Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.897
Cevap
56
Favori
138.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende yeni 11T aldım 5 gün önce. Şarj konusunda bir sorum var.

bataryası 1-2 saatte biten iphone 6'dan geçtiğim için belki de daha çok beklentim vardı ama bu telefonun şarjı çok hızlı mı bitiyor bana mı öyle geldi ?

Kurulu pil uygulaması tam detaylı göstermediği için 2-3 günlük veri biriktirdim başka bir pil uygulamasıyla.

Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

Şu şekilde veriler topladım. Arada oyun oynanmış arada sosyal medyada gezilmiş, iş sebebiyle sürekli yürüdüğüm için günde 2 saat falanmüzik açık şekilde dolaşıyorum ayrıca. Sizce bu değerler Normal mi ?

Ayrıca internette yeni alınan telefonlar da 1-2 hafta içinde telefonun batarya konusunda gerçek potansiyeline ulaştığı söyleniyor doğru mu acaba ?

Not: Telefonu 120hz, beyaz mod, ve normal performansta kullandım hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpellCaster -- 9 Kasım 2022; 20:11:36 >

• SpellCaster kullanıcısına yanıt

120 hz yüksek pil tüketiminin başlıca sebebidir. Dimensty 1200 gerçekten güçlü bir işlemci hatta 2 yıldır f/p oranında zirvede dengi snapdragon 870'tir termal başarımı 870'den çok daha iyidir ama maalesef çekirdek ve güç yönetimi snapdragon kadar iyi değildir. Üstüne birde miui eklenince şarjı yemesi normal.

Zaten miui kullanıpta pilden memnun eden cihaz görmedim . Tüm kullanıcıların ortak şikayete pil konusu.

Bu cihazla aynı işlemciyi kullanan redmi k40 gaming sahibiyim.Benimde aşağı yukarı aynı seviyede. Ekran Amoled değilde Oled oldugu için ekran süresi bir tık daha iyi sadece .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 9 Kasım 2022; 21:11:42 >
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Oled ile amoled pil tüketimi konusunda hemen hemen aynı. Açık renklerde söz konusu 2 ekranda çok pil tüketmesiyle birlikte, siyahlarda her 2 ekranda pil tasarrufu sağlar.

Amoledi lcd ekranlarla karıştırdınız sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Anladım normal yani saolasın hocam.

Peki 1-2 hafta kullanımda bataryanın açılması olayı doğru mu acaba ? Adam akıllı bir kaynak aradım bulamadım ama ingilizce-türkçe forumlarda böyle birşey duyup duruyorlar.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Hocam şarj tüketimi konusunda karanlık mod çok fark yaratır mı acaba ? Beyaz modu tercih ediyorum açıkçası ama yüksek bir fark yaratırsa şarj konusunda karanlık moda geçmeyi düşünebilirim.

EDİT: küçük bir araştırma yaptım. Uygulamadan uygulamaya fark etmekle karanlık mod %30 dan %60 a kadar fark yaratabiliyormuş enerji tüketiminde. Bundan sonra sadece karanlık mod kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpellCaster -- 9 Kasım 2022; 22:30:26 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Dalgınlık işte düzeltme için teşekkürler. Ek olarak benim telefondaki ekrandan mi yoksa oled genel özelligimi bilmiyorum ama gün ışığında ekranı bu denli parlak telefon kullanmadım , gün ışığında yarı parlaklıkta bile mükemmel performans gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpellCaster kullanıcısına yanıt

İlk şarj döngüsü için evet ,yeni rom kurulumunda da bir kez full doldurup boşaltmayı tavsiye ediyorlar. Bunda android işletim sisteminin ilk kurulumda arka planda işlevler yürütmesi de etken tabi.

Kullanım alışkanlığı tanımlandıktan sonra etkisi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 9 Kasım 2022; 23:35:11 >

Sabah 9 küsurlarda şarj %40 civarlarında turbo şarja taktım. Dışarı çıkmaya hazırlanırken şarj dolmuş. Aslında 85 civarlarında çıkartıyorum ve ayrıca Mi6 hızlı doldurma adaptörünü kullanıyorum. batarya sağlığı için.

Fotoğraftaki süreleri vermiş. Sosyal medya ve oyun ile işim pek olmaz. Eskiden koyu tema ve 60hz kullanıyordum. Bayağıdır 120hz kullanıyorum, koyu tema hala geçerli ve tema yüklü değil. 120hz biraz şarjı yiyor, 60hz göre.

Pil kısmında ultra pil tasarrufu var. Oyun ve sosyal medya pek kullanmadığımdan onu açsam sistem kötüleşir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 10 Kasım 2022; 0:56:12 >

• Burası çokomelli.

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Evet.13.0.3

• heavyrocker kullanıcısına yanıt

Onu kullanmıyorum pek sağlıklı çalışmıyor. Daha doğrusu ultra pil tasarrufundan geri çıkınca bildirim sorunları falan oluyor kapatıp açmak durumunda kalıyorum.

Pili bu kadar dert etme 67 w şarj vardır ekran hariç redmi k40 gaming ile aynı özellikleri var diye biliyorum.

60-120 Hz geçişi en iyi pil tasarrufudur

• 11 pro almayi dusunuyorum telefoncudan, bu işlerden hiç anlamam, orjinali 8.200 tl, telefoncu imei çakılı 5.800'e satiyormuş. Sizce almali miyim, guncelleme yapamaz miyim?

• Darkness kullanıcısına yanıt

Faturalı en az 15 bin seviyelerinde 11t 128 5g olan. Dediğiniz fiyata 2. eli yok. Fakat faturasız, 11t pro 9 bin, 11t 128 6 bin civarlarında. Orjinal dediğiniz pro olabilir.

• Darkness kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz note 11 pro sanırım imei vs uğraşmaya değmez garantili alın bence.

• Widevine L1 sertifikası hakkında bilginiz var mı?

Netflix, Amazon Prime video hdr izleniyor mu?

• Biraz karışık yazmışsınız. Model isimleri net değil. Eğer paranız kısıtlıysa şöyle yapın. Telefonu IMEI atılmamış olarak alın. 8 ay kullanma hakkınız var. Bu 8may içinde Bootloader kilidini açın. İstediğiniz rom denemelerini yapın. Beğendiğiniz olunca o romda kalın. Bütün ince ayarları yapıp telefoncuya götürüp IMEI attırın. Çünkü IMEI işleminden sonra güncelleme yapamazsınız. 11T 256 GB olanı 7 bin civarında bulursunuz.

• merhaba, yurtdışı mi 11t alacağım, imei attırmadan önce güncelleme yaptırayım mı, yoksa eski sürümle devam mı etsin? güzencellemeden sonra telefon kötüleşiyor mu?

• Eski sürümde kalın. Mümkünse 12.5 Endonezya sürümü kurun.

• İphone Se 2.Nesilden Geçilir mi ? Mevcut kullanmış olduğum telefon bataryasından memnun değilim Tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birkaç aydır telefonu kullanmaktayim. Çok memnunum ama en büyük sorun olarak gördüğüm şey spigenin telefon için kılıf getirmemiş oluşu beni aşırı üzdü. Önerebileceğiniz kılıf ve ekran filmi var mı?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.