Şimdi Ara

Xiaomi 11T ★★★ ANA KONU ★★★ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
56
Favori
138.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 8\128 11t 6.25 bine aldım 2-3 hafta önce. Garantili alsaydım, o rakamlara çıkıp, s21FE alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yd almak çok daha mantıklı, sonuçta 12000tl ve 6600 tl arasında baya bi fark var. Ben yeni yd 8/128 11t aldım, gayet memnunum. Henüz imei attırmadım, yaklaşık bir sene kullanmayı düşünüyorum, Ocakta kayıt dışı imei sıfırlanıyor mu hem onu görmüş oluruz.

• imei işi için yazılımsal bir gelişme var mı yoksa illa direnç işlerine mı gitmeliyiz?
    Bursa veya Eskişehir de bu iş için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

• Khiron K kullanıcısına yanıt

Donanımhaber e üye bir arkadaş var imei.kaydı biraz zor o yüzden 350 lira olur dedi.redmi note 11 proya direnç değiştirip kalıcı imei atılıyor ama buna olmuyor

Atılan imei format yada güncellemede sıfırlanıyor

Not:uzaktan bağlanarak yapıyor,istersen numarasını veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 15 Eylül 2022; 3:6:23 >
  • Khiron K kullanıcısına yanıt

Yazılımsal henüz yok ama IMEI atılıyor, IMEI atıldıktan sonra güncellemeleri kapatmam lazım, 200 lira bedeli var Bursa'da, özelden yazarsanız yonlendireyim.

• fthkrkmaz F kullanıcısına yanıt

Telefon sürekli yüksek sicaklarlarda devam ederse amoled yanığı olur zamanla. Ayrıca anakartta da arızalar ortaya çıkabilir. Isınma sorunu var sanırım bu cihazda ?

Arkadaşım da aldı 11t 8 256, pubg oynarken işlemci sıcaklığı 47 dereceleri görüyor. Bana mantıklı gelmedi.

• Uzaktan işlemle çift imei atabilen varsa özel mesajla bana bilgi verebilir misiniz arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Pubg 120 fps açıkken ciddi derecede ısınıyor, ikinci oyunu oynamıyorum ben şahsen veya grafik ayarlarını düşürüyorum. Onun haricinde normal kullanımda ısınma yok sadece aşırı zorlanmada ısınıyor ki o da normaldir bence.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

Ben de 10 gündür falan mi 11 ultra aldım. Hiç oyun oynamıyorum telefonda. Denesem mi diye düşünüyorum :)

Tlefonun bu kadar ısınması olayı kötü. Sürekli 40 üstü sıcaklık zamanla başka sıkıntılar çıkarır. İnşAllah güncellemeyle falan bir şeyler yaparlar.

• 11T için kamera koruyucu kullanan var mı? Koruyuculu kapak aldım. Kapaklılarda açmakla uğraşılmaz diye düşündüm. Kamera koruyucu filmlerin yorumlarına baktım, baloncuk ve yapışmama sorunları varmış. Öneri yapacak var mıdır?

• Bu telefona imei atma işlemi hangi uygulama ile yapılıyor bilgisi olan?

• x-forum X kullanıcısına yanıt

Aynen, ben de araştıramadım işlerden. Güncelleme olunca önemli, tekrardan yazdırmak lazım.

• Türkiye kayıtlı garantili xiaomi 11t alıp son güncelleme sonrası pil ve normal kullanım performansını paylaşabilecek var mı? Tüm konuyu okudum ama bana özellikle yurtiçi ve son güncellemeyi almış cihazın performansı lazım. Teşekkürler şimdiden

• Arkadaşlar bana acilen şunun cevabını vermeniz lazım, en son geçen sene ilk çıktığında poco f3'de yoktu şuan miui'da mümkün mü bilmiyorum....

Diyelim örneğin 0212 1234567 diye bir numara rahatsız ediyor... Ben 0212 123 ile başlayıp devam eden TÜM numaraları engellemek istiyorum bunu yapmak mümkün mü.. İlk 6 rakamı aynı olan Tüm numaralardan gelecek aramalar otomatikmen bloklansın engellensin beni rahatsiz bile etmesin istiyorum.. Bu mümkün mü.. Yoksa illa başka program mı kurmak lazım..

Mümkünse en son güncel global android ve miui sürüm yüklü telefon kullananlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 19 Eylül 2022; 19:11:32 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 11T    ★★★  ANA KONU ★★★

Tayvan 12.5.4 rom, kendi arama uygulaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hako7445 -- 19 Eylül 2022; 19:1:5 >
  • x-forum X kullanıcısına yanıt

Sanırım bu telefona imei atma işlemi biraz zor çünkü diğer telefonlara 50 liraya yaptırdığım işleme bu telefon için 300 lira istediler. İşlemi galiba biraz daha uzun sürüyor

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

Benim bir tanıdığın var ama yukarıda yazdığım gibi 300 lira istiyor ve güncelleme ve format sonrası sıfırlanıyor biraz daha beklemekte fayda var

• grolof kullanıcısına yanıt
    Ben başka bi forumdan uzaktan bağlantı ile çift imei attırmaya 600 tl fiyat aldım. Sizinkisi de çift imei ve uzaktan bağlantı mı? Eğer öyleyse fiyat daha iyi en azından.

• IMEI hizmeti almak istiyorum PM bana ulaşabilirler mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.programdestek.com/xiaomi-11-t-imei-repair/

Burada bir programdan bahsedilmiş, ücretli, fiyatını bilmiyorum. Sanki çok kolay gibi gösterilmiş? Az çok bu işler hakkında bilgisi olan yapar. Fakat bu kadar basit olmayabilir de?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.