Şimdi Ara

Xiaomi 10400 MAH. 2 ADET POWERBANK (İKİNCİ EL VE SIFIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Xiaomi 10400 MAH. 2 ADET POWERBANK (İKİNCİ EL VE SIFIR)
    Banggood sitesi üzerinden almış olduğum 10400 Mah. orjinal xiaomi ürünüdür. İnternetteki orjinal-taklit ürün karşılaştırma videolarından da kontrol edebilirsiniz ki tamamıyla orjinaldir yurtdışından dolar üzerinden alışveriş yapılarak getirilmiştir. Tüm telefonlarla uyumlu olup orjinal kutusu ile beraber gönderilecektir. İçinde orjinal çince kullanım kılavuzu vardır. Ve sadece android ve windows phonelerde kullanılabilen resimlerde de gördüğünüz beyaz kablosu vardır. İphone için ayrıca kablo kullanmanız gerekir. Üründen çok memnunum ancak ağır geldiğinden ve taşıyamadığımdan satıp daha küçük boyutlusundan almaya karar verdim. Xiaomi bu konuda tektir onu da belirteyim. KARGO ALICIYA AİTTİR.

Xiaomi PowerBank 10400 mAh
    Xiaomi'nin Power Bank adlı şarj istasyonu LG ve Samsung tarafından üretilen bataryalardan gücünü almaktadır ve alüminyum bir kasaya sahiptir.
    Batarya korumaları ise Texas Instruments tarafından üretilmiştir.
    Ürün bir USB çıkışı ve bir de microUSB çıkışına sahip.
    Sunduğu 10400mAh güç ile mobil cihazlarınızı hareket halindeyken bile çok uzun sürelerde kullanmanız mümkün hale geliyor. Ürün avuç içine sığacak kadar uygun boyutlarda.

Output: DC 5.1V/2.1A
    Input: DC 5V/2.0A
    250g ağırlığındadır.
    Boyutlar: 9 x 7.7 x 2.2cm (L x G x T)

Not: Paket içeriğinde priz adaptörü bulunmamaktadır. Micro USB kablo bulunmaktadır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bugün elime ulaşmış olan 0 10400 mah'lık ürün de satıştadır.Jelatini falan açılmamış olup kutusundan sadece kontrol için çıkarılmıştır aynı şekilde kutulu gönderilecektir.
    Üzerindeki seri no bölümünü madeni para vb. şeylerle kazıyarak çıkan kodu xiaomi sitesine girerek orjinalliğini teyit edebilirsiniz.
    Fiyat : 45 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• UP
  • Kaç TL olduğunu yazmadın mı, yoksa ben mi göremedim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Kaç TL olduğunu yazmadın mı, yoksa ben mi göremedim?

Hocam sıfırı 55 TL ikinci eli 45 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up satış devam ediyor
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    sattınız mı ürünleri, gerçekten orijinal ve sorunsuz ise düşünüyorum. malatyadayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.