Şimdi Ara

Xiaomi 10400 Detaylı İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere 1 haftadır kullandığım bir alet olan Xiaomi 10400'ün detaylı bir incelemesini yapıcam. İsterseniz fiziksel görünümünden başlayım. Ürün oldukça zarif görünümlü ama ağır. Yani cepte taşımaya pek de uygun değil. Mont cebinde filan taşınabilir. ön yüzünde 1 usb, 1 micro usb, 1 adet uyku düğmesi ve 4 adet de küçük led bulunmakta. Diğer kısımlarında ise kayda değer pek bir şey yok. Yanında bir adet de kılıf sipariş verdim. bu kılıf silikon bir kılıf ürünü korumaya yetiyor ama havadaki bütün tozları kendini çekiyor. Bu da kılıfın bi eksi yönü. Fiziksel özellikleri anlattım şimdi de pil ömrüne vs. bakalım :

Öncelikle ürünü Galaxy S4 şarj adaptörü ile yaklaşık 5-6 saatte şarj ediyorum. Aslında hızlı şarj oluyor çünkü 10400 mAh gücünde piller barındırıyor içinde.
    Tam şarj dolduktan sonra S4 telefonumu 3 kez tam bir kez %50 civarına kadar şarj ettim. Çünkü bu aletlerden tam verim almak mümkün değil. Bu rakamlar benim için oldukça yeterli. Sonuçta S4 2600 mAh bir bataryaya sahip. 2600*3 = 7800+1300: 9100 mAh eder yani bu aletten ben 9100 mAh bir verim aldım. Yani sonuç olarak arkadaşlar alet sınıfının en iyi ürünlerinden birisi n11.com'da kılıfı ile beraber 77 tlye satılıyor. Eğer beklemek istiyorsanız yurtdışından 15$ gibi fiyatlara da getirtebilirsiniz.
    Arkadaşlar bunlar da ürünün resimleri. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
     Xiaomi 10400 Detaylı İnceleme Xiaomi 10400 Detaylı İnceleme Xiaomi 10400 Detaylı İnceleme Xiaomi 10400 Detaylı İnceleme Xiaomi 10400 Detaylı İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqurilbas66 -- 4 Temmuz 2015; 23:17:39 >

• güzel anlatım.

60 tlye satılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • paylaşım için saol.... bende bu ürünü almaya karar verdim fakat orjinalini nerden bulabilirim..
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-powerbank-10400-mah-batarya-sarj-aleti-177513754?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0#product-detail gittigidiyorda 49tl orjinal oldugunu idda edip satıyorlar bir bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim....

• quote:

Orijinalden alıntı: tool_junge

paylaşım için saol.... bende bu ürünü almaya karar verdim fakat orjinalini nerden bulabilirim..
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-powerbank-10400-mah-batarya-sarj-aleti-177513754?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0#product-detail gittigidiyorda 49tl orjinal oldugunu idda edip satıyorlar bir bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim....

Merhaba, bu ürün kesinlikle orjinal değildir. Ben n11.com'dan Semers adlı satıcıdan aldım. Çok ilgili bir satıcı ürünü ertesi gün kargoladı. Bu satıcıdan almanızı tavsiye ederim. Size kolaylık olsun linkini de vereyim :
    LİNK :http://www.n11.com/xiaomi-10400mah-tasinabilir-sarj-aleti-silikon-kilif-P34456839
    Kılıflı ile kılıfsızın arasında 5 tl var fark. Kılıfı almanızı tavsiye ederim. Oldukça koruyor, sağlamlık hissi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqurilbas66 -- 8 Temmuz 2015; 22:14:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.