Bildirim
xgame.com.trden rp alımı hakkında bir soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet oyundaki. Çünkü çalışma mantıkları sizin hesabınıza girip paypal, e-pin vb. ile rp çekip çıkmak diye biliyorum. Size kod veren siteler de var.
Güvenip güvenmemek hakkında bir yorum yapamayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perklorat -- 13 Temmuz 2013; 4:48:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım teşşekürler daha önce bu siteyi kullanmış olan bir arkadaş cevap verebilirse çok sevinirim -
ver ama işin bitince değiştir. -
quote:
Orijinalden alıntı: saf köylü
ver ama işin bitince değiştir.
peki hocam o zaman veriyorum şu andada hesabımda 2000 kadar rp var sorun olurmu ? -
Ver ben kac kere aldim sifre de degismedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BHW
quote:
Orijinalden alıntı: saf köylü
ver ama işin bitince değiştir.
peki hocam o zaman veriyorum şu andada hesabımda 2000 kadar rp var sorun olurmu ?
sanmıyorum. -
tr servırında isen şifre ve ıd istemiyor ama west'de isen ancak oyle istiyorlar ve rahatlıkla güvenip verebilirisn daha oncekleri west'de iken o siteden çok rp almışrım -
5 6 yıldır alışveriş yaptığım bi site güvenebilirsin. -
uzun zamandır kullandığım son derece güvenilir bir site, tavsiye ederim -
Bende oradan alıyorum ve şifre veriyorum.Bazen şifre değiştiriyorum bazen değiştirmiyorum daha hiç sıkıntı yaşamadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X