Şimdi Ara

XG2401 Gaming Monitör Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2-28 şubat 2017 tarihleri arasında XG2401 profesyonel oyuncu monitörümüzde bir kampanya hazırladık. Bu tarihler arasında XG2401 fiyatı 1.299TL olarak sabitledik.

Kampanya adetleri stoklarla sınırlıdır ve sadece Over Game mağazasında geçerlidir. Mağazadan veya webten alış veriş yapabilirsiniz. Over Game, ViewSonic iş ortakları arasındadır.

Kampanya için -->http://****/2-XG2401-OverGame web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

XG2401 incelemeleri için

https://teknoseyir.com/amd-sapphire-380-nitro-fx-8350-viewsonic-xg2401-incelemesi

https://www.technopat.net/2016/08/10/viewsonic-xg2401-oyuncu-monitoru-incelemesi/

Ürün öne çıkan özellikleri
    24" Full HD LED 1920x1080 Çözünürlük
    144Hz Ultra Hızlı Yenilenme Oranı ile keskin görüntü
    1ms Tepki Süresi ile Yarış, FRP oyunlarında net görüş
    AMD FreeSync™ Teknolojisi ile keyifli oyun deneyimi
    Düşük Input Lag Değeri ile gecikme sorunu ortadan kaldırın
    Siyah Stabilizasyonu ile karanlık sahnelerde setaylara hakim olun
    Oyun Moduna kolayca geçiş yapın
    Üstün Ergonomik özellikleri ile kişiselleştirilebilir tasarım
    Dahili 2x2W Hoparlörler ile ses deneyimi
    2xHDMI, DisplayPortu girişleri ile geniş bağlantı seçenekleri
    2xUSB3.0 Portları ile çevre birimleri ile kolay bağlantı
    Gözleri yormayan Flicker-Free (Titreşimsiz) ve Mavi Işık Teknolojileri

Ürünü detaylı incelemek için -->http://www.viewsoniceurope.com/tr/products/lcd/XG2401.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viewsonic Türkiye -- 4 Şubat 2017; 11:24:18 >

• Merhaba site güvenilir mi? Birkaç site daha olsaymış süper olurmuş, taksit seçeneği çok sınırlı sitenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi law1979 -- 4 Şubat 2017; 17:56:25 >
    Gigabyte GA-Z170-D3H, i7 6700K, SilverStone Tundra TD02-E, Sound Bşaster Audigy RX, Kingston Hyperx 8GB DDR3 2400MHz CL11 Predator, SilverStone Strider Gold S 750W 80+, İntel 520 series 60 GB SSD, Galax Gamer 120Gb ssd, WD 1TB, Corsair r500, HpX2301
  • Bundaki kulaklık girişine mikrofonlu kulaklık taktığımızda mikrofonu kullanabiliyormuyuz?

Over Game, ViewSonic iş ortakları arasında. Güvenlik konusunda bir çekinceniz olmasın. Kampanyayı direkt olarak ViewSonic yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

çok ama çok fazla maalesef iade edicem

*Intel®Core™i7-7700K
    //Gigabyte Aorus GA-Z270X-Gaming 7//Gskıll 2x8GB TrıdentZ DDR4 3600MHz//ASUS ROG STRIX GeForce®GTX 1080 Tİ OC Edition
    *Intel Optane Memory 32GB+2TB Seagate Barracuda//Samsung 960 PRO 512 GB M.2 SSD
    *Thermaltake Riing Silent 12 Blue //Seasonic Prime Titanium 750W//Thermaltake Core V71
    * SAMSUNG 31,5" LC32HG70 1ms 144Hz HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör //Viewsonic VX2476-SMHD 23.8"
    *James Donkey 612+325 Mekanik Klavye Mouse//James Donkey 712 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık //Asus DSL-AC68U
    *Samsung 55JU7500//PS4//Logitech z906//Logitech Z533//Vu+Solo²//Zidoo X9S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • antired kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 22 inç olanını aldım.Şimdilik bir problem yok gibi.

*Intel®Core™i7-7700K
    //Gigabyte Aorus GA-Z270X-Gaming 7//Gskıll 2x8GB TrıdentZ DDR4 3600MHz//ASUS ROG STRIX GeForce®GTX 1080 Tİ OC Edition
    *Thermaltake Riing Silent 12 Blue //Seasonic Prime Titanium 750W//Thermaltake Core V71
    * SAMSUNG 31,5" LC32HG70 1ms 144Hz HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör //Viewsonic VX2476-SMHD 23.8"
    *James Donkey 612+325 Mekanik Klavye Mouse//James Donkey 712 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık //Asus DSL-AC68U
    Hocam herhangi bir problem ile karşılaşacağınızı sanmıyorum.Şikayetinizi firma yetkilisine söyleyin,nasıl bir yol izleyeceğinizi anlatırlar.

*Intel®Core™i7-7700K
    Ben teşekkür ederim hocam.Sorununuzun kısa sürede çözülmesi dileklerimle.

almak için girdim ancak sitede internet mağzamızda bulunmamaktadır diyor ne yapmalıyım ?

Over Game 'deki stok bittiği için öyle gözüküyor. Kendilerine bilgi verdik gün içerisinde tekrar bakabilirsiniz aktif olacaktır. En kötü yine bize buradan ulaşabilirsiniz.
  • Merhaba gtx1070 ekran kartım ama bazı kişiler gsync olmadığı için sıkıntı yaşayabileceğimi söylediler ama technopat testlerinde bu monitör kullanılmış sıkıntıda yok bazılarıda fast sync açarsın sıkıntı olmaz diyorlar daha önce monitörde bir hata yaptım bu sefer yapmak istemiyorum bütçemde buna yetiyor ne dersiniz yardım ederseniz sevinirim
  • monitörü 4 gündür kullanıyorum. standart 60hz 1080p led monitörden geçtim bu monitöre. ince ayarlarını biraz araştırarak yaparsanız renk ve netlik olarak çok güzel görünüyor. msi rx480 gaming x ekran kartı ile witcher 3, bf1, rocket league oyunlarını denedim. görsel olarak bariz artış sağladı. freesync düzgün çalışıyor. ayarlanabilen yüksek ayağı ile de çok işime yaradı. monitörü kafa hizasına yükseltip daha ergonomik bir kullanım sağladım. ama TN panel olmasının dejavantajı ile köşelerden ekrana baktığınız renkler ve görüntü değişiyor.ona da yapacak birşey yok.

benim aklımda iki soru var onları sormak istiyorum.
    1- garanti süresi viewsonic in ürün sayfasında 3 yıl olarak belirtilmiş ama çıkan garanti belgesinde 2 yıl yazıyor. bu konuda bilgi alabilir miyim ?
    2- ürün özelliklerinde desteklenen tazeleme aralığı olarak 24-144hz görünmekte ama internette yayınlanan tüm incelemelerde 48-144hz olarak belirtilmekte.hatta sürücüden de kontrol ettiğimde desteklenen aralık 48-144hz görünüyor.hangisi doğru ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traylor -- 14 Şubat 2017; 19:11:39 >

• Traylor kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Öncelikle güle güle kullanın, hayırlı olsun.

ViewSonic XG serisi modellerimiz 3 yıl Türkiye garantilidir. Her hangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda, satın aldığınız bayi faturası ile birlikte ürününüzü yetkili servisimiz KVK 'ya MNG kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

KVK Teknik Servis Merkezi
    Orta Mah. Ankara Asfaltı
    E5 Yanyol, Kanat Sanayi Sitesi
    A Blok No:40 Soğanlık/Kartal/İstanbul
    Tel.0216 451 98 90
    Mail. service_tr@viewsoniceurope.com

Tazeleme hızı ise, bize gelen fabrika engineering spec dosyasında 24-144hz olarak gözüküyor. Fakat incelemelerdeki kaynağı tam olarak bilemiyoruz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.