Şimdi Ara

XFX HD6950 Çift Fan GDDR5 1GB ALDIM VATANDAN SİZCE NASIL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Necessa®i

güle güle kullan

teşekkürler 1 hafta oldu alalı kartı msj üstlere çıkmış nedense
    AMD PHENOM II X4 955 3.2 GHZ B.E OCZ VENDETTA CPU COOLER GIGABYTE 790XTA-UD4 KINGSTON 2X2 DDR3 1333 CL 7-7-7-20 XFX HD 6950 1GB WD CAVIAR BLACK 500 GB+WD CAVIAR BLUE 640 GB RAID 0 AEROCOOL AERORACER PRO CORSAIR TX 750W PSU ACER S232HLABID MONİTÖR LOGİTECH MX3200 KLAVYE ORJİNAL WİNDOWS 7 HOME PREMİUM ORJİNAL ADOBE CS4 WEB PREMİUM ORJİNAL CRYSİS CRYSİS WARHEAD CRYSİS 2
  • Ben de geçen hafta Vatan Bilgisayar'ın kampanyasından aldım çift fanlı bir XFX HD6950.
    DOĞRUSU kampanyayı kaçırmamak için 4-5 yıldır uzak kaldığım donanım dünyasına kendi adıma yeterli araştırma yapamadan dalmak zorunda kaldım. Daha sonra inceleme yazılarını okuyunca, nVdia'nın GTX 560 Ti'nin HD6950'ye ciddi bir alternatif olduğunu okudum.

http://www.pclabs.com.tr/2011/02/06/palit-geforce-gtx-560-ti-sonic-test-ve-inceleme/7/

ALIRKEN biraz da; "anakartın on-board HD4250 grafik yongası ile Hybrid CrossFireX yapılarak, az da olsa BELKİ performansı artırmak mümkün olabilir" diye düşündüm. SİZCE onboard HD4250 grafik yongası ile PCI-E 16X HD6950'nin Hybrid CrossFireX performansı nasıldır?
    Az da olsa hissediliebilir bir performans artışı olur mu?
    YOKSA FPS tarzı oyunlarda sorunlara neden olma riski daha fazla olup atılan taş ürkütülen kurbağaya değmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 7 Haziran 2011; 13:14:17 >

• bende xfx ile ilgili bişey sormuştum.kötüdür,tecrübesiz o marka alma demişlerdi

"Bilmeyen ve bilmediğini bilen çocuktur, ona öğretin.
    Bilen ve bildiğini bilmeyen uykudadır, onu uyandırın.
    Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen aptaldır, ondan sakının.
    Bilen ve bildiğini bilen öncüdür, onu izleyin.
    "
    (Bir Çin Atasözü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 8 Haziran 2011; 19:42:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.