Şimdi Ara

xfx 8800 gts 3dmark 2006 da skor sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

elimde paraya kıyıp aldığım bir xfx 8800 gts var sorum
    sorum şu 3dmark 2006 da aldığım skor düşük çözünürlükte 2195!!bunda bir anormallik var!!neden kaynaklanabilir yardımınızı bekliyorum saygılar

• testi tekrar yapıp ss verirseniz yardımcı oluruz..ayrıca sistemin diğer bileşenlerinide yazın..bu şekilde hiç bir net cevap alamazsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper1391 -- 2 Ocak 2007; 15:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper1391

testi tekrar yapıp ss verirseniz yardımcı oluruz..ayrıca sistemin diğer bileşenlerinide yazın..bu şekilde hiç bir net cevap alamazsınız..
    Anakartınız Asus P5B Dlx modeli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Anakartınız Asus P5B Dlx modeli mi?

Alıntıları Göster
    PSU nuz ne kadar ve ne marka şimdikullandığınız sistem ve işlemci de ekran kartınızı darboğaza sokuyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: reason666

PSU nuz ne kadar ve ne marka şimdikullandığınız sistem ve işlemci de ekran kartınızı darboğaza sokuyor olabilir

Alıntıları Göster
    anakart asus striker extreme
    psu tagan 580w easycon
    işlemci 6600 conreo
    ram 2gb geil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1018

psu tagan 580w easycon
    işlemci 6600 conreo
    ram 2gb geil

Alıntıları Göster
    sisteminde iyimiş ama neden öle acaba?
  • quote:

psu tagan 580w easycon
    işlemci 6600 conreo
    ram 2gb geil

Alıntıları Göster
    Kesinlikle driverlarında bi sorun vardır. İstersen bu kartla çalışan en iyi driverı öğren ve indir sorun çözülür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys_tweaker

Kesinlikle driverlarında bi sorun vardır. İstersen bu kartla çalışan en iyi driverı öğren ve indir sorun çözülür

Alıntıları Göster
    8800'lerde sürücü çakışmalarından ciddi performans problemleri doğabiliyormuş. Sisteminde daha önce başka bir ekran kartı kullandın mı? Özellikle sisteminde daha önce başka bir GeForce kullananlar yeni kartı kullanmadan önce Forceware'ı tamamen silip tekrar kurmalıymış. Belki seninkisi de böyle bir problem olabilir. Bence sürücüleri temizce silip tekrar kur. Bunun için sürücüleri tamamen temizleyen programlardan birisini kullanabilirsin. Ya da en iyisi komple bir formatla sistemini. Belki bunlar sorunu çözebilir.

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bir sorumda slı yapmak için 2çi bir ekran kartı almayı düşünüyorum psu yeterli olurmu?olmazsa tavsiyeleriniz lütfen
  • quote:

arkadaşlar bir sorumda slı yapmak için 2çi bir ekran kartı almayı düşünüyorum psu yeterli olurmu?olmazsa tavsiyeleriniz lütfen

Alıntıları Göster
    sistemi ilk defa bu kartla kullandım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    CPU-Z ile PCIe portunun x1'e düşüp düşmediğini kontrol et. Asıs P5B dlx de olan bir hata bu bazen PCIe x1'e düşüyor ve ekran kartının düşük performans da çalışmasına neden oluyor...
  • quote:

Alıntıları Göster
    SLI için o psu yetmez..

Driver sorunu gibi duruyor driverlarını güncellemeyi dene.. Tüm driverlar yüklü değilmi ( Anakart vs vs?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atrinn

SLI için o psu yetmez..

Driver sorunu gibi duruyor driverlarını güncellemeyi dene.. Tüm driverlar yüklü değilmi ( Anakart vs vs?)

Alıntıları Göster
    tüm driverlar yüklü.peki pcı portu x1 e düşüyorsa bu sorunu nasıl düzelir anakart arızasımı?donanımsalmı yazılımsal bir sorunmu?
  • quote:

tüm driverlar yüklü.peki pcı portu x1 e düşüyorsa bu sorunu nasıl düzelir anakart arızasımı?donanımsalmı yazılımsal bir sorunmu?

Alıntıları Göster
    Eğer öyle bir sorun varsa sorunu aşman biraz şans meselesi oluyor. Ben x1950XTX ekran kartı ile standart hızlarda, 8800GTX ile de işlemciye OC yaptığım zamanlarda P5B dlx anakart PCIe portunu 1x e düşürerek sorun yaşattı bana...

Sorunu çözmek için PCIe portunun hızları ile oynaman gerekiyor. 8800GTX PCIe portunu 110MHz yapmadan anakart ile 1x e düşme sorunu yaşadı. X1950XTX'le ise bu sorunu aşamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Eğer öyle bir sorun varsa sorunu aşman biraz şans meselesi oluyor. Ben x1950XTX ekran kartı ile standart hızlarda, 8800GTX ile de işlemciye OC yaptığım zamanlarda P5B dlx anakart PCIe portunu 1x e düşürerek sorun yaşattı bana...

Sorunu çözmek için PCIe portunun hızları ile oynaman gerekiyor. 8800GTX PCIe portunu 110MHz yapmadan anakart ile 1x e düşme sorunu yaşadı. X1950XTX'le ise bu sorunu aşamadım...

Alıntıları Göster
    Herşeyin high end olupta böyle sorunlar yaşamak zor olsa gerek. Allah kolaylık versin

• quote:

Herşeyin high end olupta böyle sorunlar yaşamak zor olsa gerek. Allah kolaylık versin

Alıntıları Göster
    kendimizi feda ediyoruz ki sonraki nesiller sıkıntı cekmesin
  • quote:

kendimizi feda ediyoruz ki sonraki nesiller sıkıntı cekmesin

Alıntıları Göster
    bu sorunu aşacağını umuyorum.ben bu karttan acaip memnun kaldım daha önceki x1900xt faciasından döndüğümden beri,nvidia bana ilaç gibi geldi çok sessiz bir kart bu 8800gtx.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabıta

bu sorunu aşacağını umuyorum.ben bu karttan acaip memnun kaldım daha önceki x1900xt faciasından döndüğümden beri,nvidia bana ilaç gibi geldi çok sessiz bir kart bu 8800gtx.

Alıntıları Göster
    Ben Pentium D 940 + 2X1GB Corsair 533MHz + SAPPHIRE 512MB X1900XT ile 4192 puan aldım 3dMark06 da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabıta

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zabıta

1900 serisi iyidir ya niye facia olduki senin için?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zabıta

1900 serisi iyidir ya niye facia olduki senin için?

Alıntıları Göster
    helikopter gibi ses çıkarıyor oyunmu oynanır o gürültüde,facia bence bu bütün oyun zevkimi alıp götürüyordu,bide zamanın high end kartıydı..allahtan bozulduda garantiye gönderip kurtuldum yenisini gönderemediler çünkü..seri bitmişti artık parayı verdiler iade..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabıta -- 2 Ocak 2007; 20:17:06 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.