Şimdi Ara

XFX 8800 GT ALPHA DOG EDITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kart DFS bilgisayardan 09.11.2007 tarihli faturalıdır kutusu kabloları ve Orjinal Company of Heroes: Opposing Force oyunuda içinde açılmadı paketi 0 gibi yani satma nedenim yeni nesil QX işlemcileri bekliyorum quad a geciçektim vaz geçtim inecek sanırım fiyatları ^^ ee sadece ekran kartida ddr ram ve opteron işlemci ile cok fazla farklar yaratmıyormus bunu anladım ^^ BF2 oynuyorum aksamları oda fazla geliyor suan 7800 GTX ekran kartim yeterli ilgilenenlere 410 milyona alindi gel git masraf 370 YTL birakiyorum elden teslim edeceğim tşk ve sadece ANKARA .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: Nevfel

Güzel fiyat, keşke İstanbul'da olsaydın.

harbiden yaa

ama dfs bilgisayara geri iade edebilirsin kartını!!! dede yamuk yapmaz bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmeztolga -- 15 Kasım 2007; 0:16:56 >

@ahmetsen19 - @Cj - @khanks - @ercx - @webmetin - @$idikli - @experienced - @Aydin TABLOCU - @bbsaa - @PUNCH0 - @bytepire - @BySerkan - @pillout - @yalnızkral - @kirvana - @fidalgo12345 - @heLLWeapon - @cagribey - @passenger2019 - @arbiter - @kendinibil - @coolrecep - @techsen - @Gunwane - @HWA@Atilla - @hrnayn - @mzkn - @shanke - @pashha27 - @smok - @ÇakırEfe - @dustnbones - @sjsero - @traton - @MUŞAVİR - @ERMAN3250 - @hakaner-ay - @antu007 - @huxi20 - @efekentli46 - @thehook - @serseri_3535 - @sweet81 - @mzkn - @wf327 - @sharapnell - @ekrem4226 - @burak_bt - @Click271
  • arizali veya problem olsa iade edebilirim crysis için sadece ekran karti yetmez yenimi aklına geldi der adam sanırım neyse su ürünlerlede takas düsünebilirim quad core 6600 veya OCZ - 2x1 GB DUAL DDR2 800 PLATINUM 2 veya ASUS - P5K-E WIFI-AP ve hatirlatmak istiyorum son fiyat bu ürünler dışında takas kabul etmiyorum ve alan arkadaş gimat a gelip elden teslim alicak boşuna yol parasi dümüyoruz :P Ankara dışına vermiyeceğim arkadaşınız var ise kendisi gelir test eder teslim alir size gönderir kargo ya güvenmem elektronik alet Etlik de ise orda da verebilirim.

Not : Şu oyunu actım güzel savaş oyunu kartin yeni sahibi istemez ise sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realturk -- 15 Kasım 2007; 1:42:09 >

• Pm
    Bu gidişe birileri dur! demeli hem de hemen!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: realturk

arizali veya problem olsa iade edebilirim crysis için sadece ekran karti yetmez yenimi aklına geldi der adam sanırım neyse su ürünlerlede takas düsünebilirim quad core 6600 veya OCZ - 2x1 GB DUAL DDR2 800 PLATINUM 2 veya ASUS - P5K-E WIFI-AP ve hatirlatmak istiyorum son fiyat bu ürünler dışında takas kabul etmiyorum ve alan arkadaş gimat a gelip elden teslim alicak boşuna yol parasi dümüyoruz :P Ankara dışına vermiyeceğim arkadaşınız var ise kendisi gelir test eder teslim alir size gönderir kargo ya güvenmem elektronik alet Etlik de ise orda da verebilirim.

ürün iadesi icin öyle bi bahane söylemenize gerek yok performansınıı beğenmedim iade etmek istiyorum dersiniz olay biter böyle bi hakkınız var ve sikayet edemezler ben 2900pro yu 1 hafta kullandim beğenmedim dedim iade ettim
    Alışverişlerim : reason666 ( x1600xt Sattım [2007]) - cenova ( Asus 3870 Sattım [2007] ) - kornakamil ( Logitech G5 Aldım [2008]) - infra_dark ( Audigy2 Ön Panel Aldım [2008]) - suganzm ( Zotac 9800gtx+ Sattım [2009]) - komando57 ( FSP 600W Power Supply Sattım [2009]) -Aytamal ( OCZ Reaper X DDR2 800 CL3 sattım)-rommelgs ( Z5500 Sattım ) feilonq - (Audigy2 ZS + Ön Panel Sattım)-B10 ( Sapphire 5770 Sattım )-

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX MERC 6900XT BLACK EDITION
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arizali veya problem olsa iade edebilirim crysis için sadece ekran karti yetmez yenimi aklına geldi der adam sanırım neyse su ürünlerlede takas düsünebilirim quad core 6600 veya OCZ - 2x1 GB DUAL DDR2 800 PLATINUM 2 veya ASUS - P5K-E WIFI-AP ve hatirlatmak istiyorum son fiyat bu ürünler dışında takas kabul etmiyorum ve alan arkadaş gimat a gelip elden teslim alicak boşuna yol parasi dümüyoruz :P Ankara dışına vermiyeceğim arkadaşınız var ise kendisi gelir test eder teslim alir size gönderir kargo ya güvenmem elektronik alet Etlik de ise orda da verebilirim.

Crysis'i nasıl oynatıyor bu kart? Memnun kalmadınız mı?
    [MaTaDoR(GTX260), dilmutt(GTX275), Üsooo(GTX275), coupant(GTX285), (MURAT)(GTX260), Batuhan Bayazıt-hololoy112 (X1900XTX), pixel (DDR RAM), canavar, gBaelzaden (8800GT), SavageWarrior (8800GTX), Psychopatia (320GB Ext.), hake (8800 Ultra), weba (8800GT), alia58 (4850), Ufocu (4870), maverickk (E6600), PoWeR_TeCH(250GB), kelesh463(GTX280), kreasom (GTX295), musasm (GTX280), bur0(4870), volcano2k(GTX285), Donanımsal(Raptor 150), cyr4xx(250GB), vipmail123(Media Center Set)]

• Karttan memnum geri kalan sistem bileşenlerinden değilim :) sistemi yenilemekde baya bir paraya mal olucak biraz daha bekletme kararı aldım karti ilgilenen arkadaşlara tşk ederim.

Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

ürün iadesi icin öyle bi bahane söylemenize gerek yok performansınıı beğenmedim iade etmek istiyorum dersiniz olay biter böyle bi hakkınız var ve sikayet edemezler ben 2900pro yu 1 hafta kullandim beğenmedim dedim iade ettim

Hocam Tüketici Hakları Derneği'nde zamanında çalışmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki ne yazık ki yanlış biliyorsun Ürün iadesi için mutlaka geçerli bi mazeret olmalı, arıza vs gibi, yoksa elden alışverişte iade hakkınız yok, firmanın ürünü geri alması tamamıyle kendi insiyatifinde İnternetten alışverişlerde ise 1 hafta içinde kutusuyla birlikte neden belirtmeden iade hakkınız var

Saygılar...
    Alışverişlerim--> Nm1, pisina, meke, Emrah_Tr, arbiter, mkoyuncu, norsinli, tosunermc, lcdremote, wenigma, FATALIST, muzeg, Comiser, muho06, Jincx, sioux, alper1391, BurakMert, şimdikizaman, bigmucit34, reason666, alişeker, KaraSinek, yaramazkedicik, Musab Bin Umeyr, [ReaLityWorLd], brtana, O.z.X, borabd, pLayer, Darth Vader RSi, ibra, djnksk88, maniaqs, ilhanathema, THE_JACKHAL, taskin57, scartissue, Spyker, yildiz, muhammedda, MAG, MENEME2002, loveco2001...
    Olumsuz Alışveriş--> orcnkrm, helsloot (pm'le sorabilirsiniz)
    Kalanlar profilde...

• Hocam Ben ankaradayım kartla ilgileniyorum
    05422668105
    msn arnet_bilgisayar@hotmail.com
  • acil cevap kartı alıyorum ankaradayım hafta sounu oyun oynamam lazım
  • son anda vazgeçtim almaktan hayırlı satışlar.
  • Kart duruyor mu acaba?
    [MaTaDoR(GTX260), dilmutt(GTX275), Üsooo(GTX275), coupant(GTX285), (MURAT)(GTX260), Batuhan Bayazıt-hololoy112 (X1900XTX), pixel (DDR RAM), canavar, gBaelzaden (8800GT), SavageWarrior (8800GTX), Psychopatia (320GB Ext.), hake (8800 Ultra), weba (8800GT), alia58 (4850), Ufocu (4870), maverickk (E6600), PoWeR_TeCH(250GB), kelesh463(GTX280), kreasom (GTX295), musasm (GTX280), bur0(4870), volcano2k(GTX285), Donanımsal(Raptor 150), cyr4xx(250GB), vipmail123(Media Center Set)]
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle66

son anda vazgeçtim almaktan hayırlı satışlar.

hocam 3 tane msg atmışsın ama sanki kendi kendine bi gelin güveylik söz konusu olmuş gibi..

arkadaş kartı satmaktan vazgeçmişti gayet..

cberi , stardust© , Ozan Baseski , Martin Mystere , PoRtOChInO , tahrikmili , mkoyuncu , ZıVaNa , ufukuzman , shABAN35 , f_tangel , flyer , Gergy , Alfaholics , KOND , dargmen , SaDLoveR , ByMeto , bigboos , ((( free_man ))) , acrapole , oguzgursel , Elbruz , Punish , OsirisFigo , cucuko , hysteria35 , menem , severe , vgulgec , BrYaNT , madd_maxx82 , Definitive© , akinihsan1 , SolidRock , Doggymania , uqur_dn , thefarseer , pSy! , ugurfb , omersenel , Salvatuon , yabani , TiesTorN , tanerq , mrn , alpmighty , mRt_007 , yunus_70 , lord_nemesis , JakX , Pxsel , DENGE1 , ArGoDa , FebrisX6 , ORooT , gamer-x , gavaller035 , Remlak , MMeLoNN , safaksaylam , mehmetkesici , gprs78 , RushComeBaby , slayer983 , cocomiq , nuwanda87 , saintt , noah fex , onlinemovies , trickyperson35 , thief. , overdosed , vs vs ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Narcissus©

quote:

Orjinalden alıntı: eagle66

son anda vazgeçtim almaktan hayırlı satışlar.

hocam 3 tane msg atmışsın ama sanki kendi kendine bi gelin güveylik söz konusu olmuş gibi..

arkadaş kartı satmaktan vazgeçmişti gayet..

Vaz mı geçmişti? Nerede yazıyor?
  • quote:

Karttan memnum geri kalan sistem bileşenlerinden değilim :) sistemi yenilemekde baya bir paraya mal olucak biraz daha bekletme kararı aldım karti ilgilenen arkadaşlara tşk ederim.

burda..

cberi , stardust© , Ozan Baseski , Martin Mystere , PoRtOChInO , tahrikmili , mkoyuncu , ZıVaNa , ufukuzman , shABAN35 , f_tangel , flyer , Gergy , Alfaholics , KOND , dargmen , SaDLoveR , ByMeto , bigboos , ((( free_man ))) , acrapole , oguzgursel , Elbruz , Punish , OsirisFigo , cucuko , hysteria35 , menem , severe , vgulgec , BrYaNT , madd_maxx82 , Definitive© , akinihsan1 , SolidRock , Doggymania , uqur_dn , thefarseer , pSy! , ugurfb , omersenel , Salvatuon , yabani , TiesTorN , tanerq , mrn , alpmighty , mRt_007 , yunus_70 , lord_nemesis , JakX , Pxsel , DENGE1 , ArGoDa , FebrisX6 , ORooT , gamer-x , gavaller035 , Remlak , MMeLoNN , safaksaylam , mehmetkesici , gprs78 , RushComeBaby , slayer983 , cocomiq , nuwanda87 , saintt , noah fex , onlinemovies , trickyperson35 , thief. , overdosed , vs vs ...
  • Gördüm şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.