Şimdi Ara

XFX 5600xt den gelen ses hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim kartı kullanıyorum. Oyunlarda 60 dereceyi geçince kablo sürtmesi şeklinde ses geliyor (coil whine sesi değil). Bunun çözümünü bir türlü bulamadım. Driver sildim yükledim, farklı driver yükledim, fanları manuel ayarı alıp düşük sıcaklıkta daha hızlı dönüp 60 dereceye çıkmamasını sağlamak istedim fakat olmadı.
    Malum distribütörü incehesap kartın. Bu yüzden servise gönderip göndermeme konusunda çok kararsızım. Ne kadar zamanda geleceği veya bişey yapıp yapmayacakları muamma. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Anlattığına Fan rattling deniyor.

    Software üzerinden çözülecek birşey değil, mekanik sorun.
  • zrrrrrt trrrrt şeklinde gelen anormal fan seslerinden bahsediyorsaniz benim. gigabyte gtx 1660 super'imde de var. fan eğrisi değiştirdim bi seyler yaptım hiçbir işe yaramadı. tamamen kafasına göre.. bazen ses yapıyor bazen yapmıyor. eyvallah paşam diyorum ben de takıyorum kulaklığı devam ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Peki sizce servis bunu bir kusur olarak görüp değiştirir veya onarır mı yoksa bişey yok diyip gönderir mi? Tabi kesin net cevap olmaz ama en azından benim için bir fikir olur. Gönderip göndermemekte kararsızım çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Servisin onu anlayabileceğini sanmıyorum hele incehesap hiç anlamaz.

    "Tüm portlardan görüntü alındı, 3d testler yapıldı, sorun tespit edilmemiştir" diye geri yollarlar sende bir ay beklediğinle kalırsın.

    Kesin olmasda çeşitli düzeltme yöntemleri var fakat yöntemler uygulanıp düzelmez ise ve kartı yollarsan, karta müdahele edilidiğini anlarlarsa garanti dışı bırakırlar.

    Zor bir durum.
  • Fanları tutan sekmanlara ulaşıp wd40 sıkman fayda edebilir fakat garanti durumu sanırım bozulacaktır bu durumda.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Yapabileceğim bişey mi acaba video yada Türkçe yazı var ise bakayım bi. Böyle bişey diyeceklerini tahmin ettiğim için ses kaydı almıştım aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Bu arada şöyle bir durum oldu; ekran kartını Radeon yazılımı üzerinden düşük voltaj seçeneğini seçip kapatmıştım. Şimdi cs oynarken farkına vardım ekran kartı bu şekilde daha fazla ısınıyor fakat ses gelmiyor. 70 derece bu şekilde. Düşük voltaj ayarında fan daha mı yavaş dönüyor acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.