Arkadaşlar bu yazıcıyı aldım. Fakat önlü arkalı yazdırma seçenekleri yok gibi . Bir sayfa için bir yaprak harcıyor. Nasıl yapıcam kullanan varsa yardım ederse şimdiden teşekkürler
Öyle bi seçenek olduğunu sanmıyorum , zira yazıcı fazla komplike bişeye benzemiyor.Bu işi sanırım kendin çıktı aldıktan sonra kağıdı ters olarak verip arkasına çıktı alarak yapacaksın...
Benim makinada bile böyle biz özellik yok
Tabiki de sayfaların yarısını yazdırıp sonra ters çevirmem gerekiyor. Fakat bu printer ın programında bunu çok kötüleştirmişler. Tek sayfaları yazdır çift sayfaları yazdır diye seçenek var. Yani yapman gereken önce tek sayfaları sonra çift sayfaları yazdırmak. Ama mesela hp printer ım var onun programında arkalı önlü yazdır diye bi seçenek var. Sadece onu seçmen yeterli. Geriye kalan sayfaların yarısı geldiğinde durup sayfaları çevirmeni istiyo senden. Diğer yarısını da yazdıktan sonra bitiyo işte. Bu xerox da sevmediğim bu basit işi kullanıcı için zorlaştırmışlar. Acaba daha kolay yolu var mı ben mi bulamadım diyordum. Cevaplar için teşekkürler