Elimde şu an Canon LBP5000 yazıcı var... Kampanya dönemimde yaklaşık 300 TL'ye almıştım 1,5 yıl önce. (Sadece tam dolu tonerleri şu an 700 TL'nin üzerinde) :)
Tonerleri kullandım... 3-4 kere doldurdum hatta... Ancak doldurma işlemi bile çok masraflı gelmeye başladı. Aylık 1.500 sayfa çıktı alıyorum ve bunun bana maliyeti tek toner için 50 TL.
64x için driverı yoktu... Toneri bulunmuyordu... Dolumu pahalıydı... derken inanılmaz soğudum bu yazıcıdan.
Bütün gün forumda araştırma yaptım ve Xerox almaya karar verdim. (S&B)
3117 veya 3124 bulmanın ne kadar zor olduğunu öğrendim ne yazıkki...
Ama sanırım bu modeller ve 3125N modeli aynı tonerleri kullanıyor. (Çipsiz ve dolum maliyeti yaklaşık 20-25 TL) Belkide ben yanılıyorumdur diye burada doğrulatmak istedim...
Başta Cool111 üstad olmak üzere üye arkadaşlar bunu doğrulayabilir mi?
Yani 3117, 3124 ve bu 3125N modellerinin tonerleri aynı mıdır?
Bana hızlı, ekonomik ve sessiz bir yazıcı lazım... 3125N bu istekleri karşılar mı? (İlk maliyeti göz ardı ediyorum çünkü benim için önemli olan şey sarf malzeme maliyeti.)
Herkese şimdiden teşekkürler!
canon un dedigin toneri sanirsam hp1200 serisiyle ortak. dolum videosu da burda.
3117 ve 3124 u hepsiburadayi biraz takip edersen bulabilirsn. istanbuldaysan dun saturn(forum istanbul) de ikisini de gordum.
Az önce B.Evler ****'dan 3124 aldım. Gerçekten baskı hızına hayran kaldım.
Ekonomik olması cabası tabii. (220 TL'ye aldım)
Sabah telefon ettim ve stok durumunu sorduğumda yok demişlerdi. Bende aynı toneri kullanan 3125 almaya gitmiştim. (320 TL) Mağazaya gittim ve 3124 ellerinde vardı... Üstelik 4 adet daha varmış stokta. Bunuda paylaşmak istedim.
Almak isteyen varsa tükenmeden alsın. Neticede zor bulunan bir cihaz olduğu aşikar... :)
Diğer konuya yazdım ama buraya da yazmak uygun olur diye düşündüm.