Bildirim
Xerox 3100 mfp Scanner Kurulum Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
Xerox uzaktan yardım ile iletişime geçebilirsin onlar sana nasıl yapacağını söleyeceklerdir.
http://www.office.xerox.com/perl-bin/product.pl?product=generic&page=cont&XOGlang=tr_TR -
Arkadaşlar aynı sorun bendede var. Yardım Lütfen -
xerox 3100 ok sorunlu bir cihaz arkdas bu ne ya, , , ,
orjınal toner takıldı 2 kez
ekranda kı arıza ise xerox 3100 waiting usb link sadece usb kablosunu takmıslar bilgisyarın
YARDIM -
Companion Suite isimli bir program var arkadaşlar. setup dosyasıdır. kurduğunuz takdirde hem tarayıcı,,,hem pc fax,,,hem yazıcı sürücüsü,, hemde smart panel gibi program kuruluyor ve makine ile ilgili tüm ayarlarınızı pc üzerinden yapmanıza imkan sağlıyor. yazıcının toner seviyesinden;adres defterine, numaratorunden hata iletilerine kadar tüm özelliklerini ekrandan izlemenizede imkan sağlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egel2458 -- 13 Haziran 2012; 0:24:17 >
-
Ben de yükleyemedim. Bu sorunu çözebilen var mı acaba?
Teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X