Şimdi Ara

xeon e5 işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar xeon e5 sisitem toplamak istiyorum kafami kariştiran birsey var xeon ES serisi işlemciler kalite orak daha düşükmü kısacaci ES in anlamii nedir şimdiden tesekkür ederim

• ES işlemciler mühendislik örneğidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engineering Sample.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 20 Ağustos 2014; 13:05:46 >
  • HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    övüyorsunuz sandım
    sonra engineering sample görünce anladım
  • REvizyonu vs. sine bakın, internetten bilgi bulmaya çalışın, aynısından kullanıp sorun yaşayan var mı onu araştırın, sonra kullanmak istediğiniz anakartta ES ile kullanan var mı bios ile ilgili sorun çıkmış mı ona bakın.

Geriye de beklenmedik ne risk kalıyorsa, ona göre ES Xeon da alınabilir.
  • Rubisco kullanıcısına yanıt
    zorlanmişmidir çok bu işlemciler mühendislerde
  • es ( muhendıslık ornegı ) ıslemcıler ıntelın ıslemcılerı pıyasaya sürmeden once son asamada test amaclı muhendıslere dagıttıgı ve gerıdonuslerıne gore revızyon degısıklıgı olup olmadıgına baktıgı ıslemcılerdır
    teknık olarak pıyasa versıyonları ıle ıstısnalar dısında fark olmaz ve stabıl sekılde calısırlar ozellıkle test ettıgım xeonlarda boyledır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 21 Ağustos 2014; 22:37:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

es ( muhendıslık ornegı ) ıslemcıler ıntelın ıslemcılerı pıyasaya sürmeden once son asamada test amaclı muhendıslere dagıttıgı ve gerıdonuslerıne gore revızyon degısıklıgı olup olmadıgına baktıgı ıslemcılerdır
    teknık olarak pıyasa versıyonları ıle ıstısnalar dısında fark olmaz ve stabıl sekılde calısırlar ozellıkle test ettıgım xeonlarda boyledır

teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.