Şimdi Ara

Xenon'un Yağmur 'Performans'ı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vipmail123
    quote:

Orijinalden alıntı: wurtz
    Bende Xenon taktırmak istiyorum fakat görüşüm düşecekse...

Evet 4300K'dan yüksek taktırırsanz düşer. Ama 4300K taktırırsanız belirgin olarak artar. Hergün yağışlı-sisli havada yolculuk yaparım diyorsanız, 3000K taktırın...
    quote:

zor durumda uzunları yaksam olmaz mı?

Olmaz. Yağışlı-sisli havada uzunları açarsanız, önünüze perde inmiş gibi olur.

3000K taktırmayı düşünmem. 4300K üzerini zaten taktırmam. İlk mesajımdaki videodaki görüntü kaybı 5000K olmasından mı yoksa merceksiz olmasından mı kaynaklanıyor?

Merceksiz olmasından kaynaklanmaması lazım sonuçta reflektör heryere yayıyor ışığı, yola da yayması lazım şeklinde düşünüyorum, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum tabi.

• quote:

görüntü kaybı 5000K olmasından mı yoksa merceksiz olmasından mı kaynaklanıyor?

Farın mercekli olup olmadığından emin değilim. Video kalitesi bunun anlaşılmasına pek imkan vermiyor. Farı bizzat görmek lazım. Burada zeminin yapısından, kameranın kalitesine ve çekim ayarlarına kadar bir çok etken mevcut...
  • benim aracta Orjinal Bi-Xenon Farlar var 4.300k D1S Tipi ve Yagmur´da bu kadar berbat göstermiyor ! Kisaca hem Yagmurlu havada hemde Normal havada Bi-Xenon farlar benim icin vazgecilmez bir özellik

Xenon'un Yağmur 'Performans'ı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.