Şimdi Ara

Xenon Far Corsa D?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar mevcut farlarımdan çok sıkıntılıyım birinde toz alma problemi de var
    bugün far ayarı ve küçük bi temizllik yaptırdım çıkmasını sorum 200-250 liraya mal olacak
    Usta zenon takalım gece de rahatlıkla önünü görürsün sıkıntı olmaz dedi
    Arkadaşlar 3 yıl önce önce serviste doblo aracıma (400tl ye)taktırdığım orjinal zenon farlar var kitiyle birlikte
    Ancak;
    Mevcut farlarım merceksiz şimdi bu kaliteli diye aldığım xenonları taktırsam trafikte sıkıntı olur mu
    Muayenede ne gibi sorun yaşarım?
    Araç 08 Corsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsclub53 -- 15 Ocak 2015; 22:41:36 >

• muayeneden gecemezsin. ayrıca merceksiz olanların 10k olanları dahi yolu aydınlatamıyor. sis yagmur ve karlı havalarda inip farları parçalarsınız. önünüzdeki araçta size bela okuyacaktır fena göz alıyor.

standart ampulun aydınlatmasından şikayetci iseniz osram night breaker gibi kaliteli ampullere gecin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

muayeneden gecemezsin. ayrıca merceksiz olanların 10k olanları dahi yolu aydınlatamıyor. sis yagmur ve karlı havalarda inip farları parçalarsınız. önünüzdeki araçta size bela okuyacaktır fena göz alıyor.

standart ampulun aydınlatmasından şikayetci iseniz osram night breaker gibi kaliteli ampullere gecin.

Sağolun bilgi için bu dediğiniz ampullerin ömrü ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: passattr

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

muayeneden gecemezsin. ayrıca merceksiz olanların 10k olanları dahi yolu aydınlatamıyor. sis yagmur ve karlı havalarda inip farları parçalarsınız. önünüzdeki araçta size bela okuyacaktır fena göz alıyor.

Sağolun bilgi için bu dediğiniz ampullerin ömrü ne kadar?

ömrünü bilmiyorum ben gecen hafta taktırdım. çakma zenonlar benden önceki sahibi tarafından taktırılmıştı. aydınlatma şuan çok iyi. bu ampulleri uzun süredir kullanan arkadaşlar ömrü konusunda bilgi verecektir.

• Osram Night Braker unlimited alın ben 1 yıl kullandım daha sınra aracı sattım daha iyi aydınlatıyodu.
  • Hocam bende osram nb taktırmayı düşünüyorum bu farlar da xenon gibi beyaz mı ?
  • hayır o kadar beyaz değiller. standart ampuller kadarda sarı değiller.. aşağıdaki videoda hem renk farkını hemde aydınlatma farkını görebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 3 gündüz farı.
    11 yıl önce açıldı
    Astra Led Far Tavsiye
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Videoda fark çok bariz belli oluyor inş. en az 1-2 yıl beni idare eder
    anlamadığım başka bir husus o zamanlar dobloda bu xenonlar nasıl geçmiş muayeneden
  • quote:

Orijinalden alıntı: passattr

Videoda fark çok bariz belli oluyor inş. en az 1-2 yıl beni idare eder
    anlamadığım başka bir husus o zamanlar dobloda bu xenonlar nasıl geçmiş muayeneden

eskiden xenon muayenede sorun olmuyordu ancak şimdi xenon varsa far yıkama ve otomatik far yükseklik ayarı şartı var aksi halde geçmez tuvturk den.

defalarca kendi araçlarıma ve arkadaşlara xenon montajı yaptığımdan size yardımcı olarak fikir verebilirim diye düşünüyorum.

xenon larda kelvin değeri yükseldikçe aydınlatma kalitesi düşer. fabrika çıkışı xenon takan mercedes bmw gibi firmalar 4300k takar genelde. rengi de beyaza çok yakın sarı renktir.

bundan önceki aracım corsa d 2011 model 111.yıl idi. sonradan mercekli ve bmw tip angel halkaları olan komple far aldım 500 tl civarı. üzerine de bizzat kendim xenon montajı yaptım. bununla ilgili fotoları ekliyorum.

• malzeme listesi ve montaj açıklaması

• bağlantı şeması word dosyasında olduğundan ekrandan fotoğraf çektim ama ayrıca word olarak da çizimi ekliyorum. umarım faydam dokunur.

http://s3.dosya.tc/server31/qIwdFF/KABLOBA_LANTI_EMASI.doc.html

Xenon Far Corsa D?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.