Şimdi Ara

Xduoo X2 İçin v.07 firmware Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Xduoo X2 sahipleri için v.07 güncellemesi çıktı.Bu güncelleme ile, rastgele(Shuffle)şarkı çalma özelliği düzeldi ve daha stabil oldu.Herhangi bir tuşu seçip oradan cihazı kilitleme özelliği eklendi.Klasöre gidip oradan rastgele şarkı da seçebiliyorsunuz artık.64gblık kartlarda yaşanan, cihazı kapattıktan sonraki Son şarkıdan devam edememe/takılma özelliği de giderildi. medya Kütüphanesi güncelleme daha stabil ve kolay oldu.

    indirme ve yükleme linkini aşağıya yazıyorum :
    firmware v7.0 :http://wikisend.com/download/947606/X2-V7.0.rar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gelsinde hemen yükleyeyim hocam 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam, güncellemelerin hepsini tek tek yapmak gerekiyor mu yoksa; atıyorum benimki şu anda v5 ise direk v7 atabilir miyim?
  • dün xduoo x2 mi aldım yakın yarında ie 80 alacagım inşallah ama bir sorum var umarım konuyu baltalamıyorumdur fakat konuyu açan arkadas oldukca bılgılı x2 hakkında.performns olarak fiio x1 le hissedilir farkı varmıdır?x 2 nin .birde samsungun sıradan kulklgıyla denedm ve sesi sonuna kadar acmama ragmen yinede çılgın bır ses cıkmadı ancak arkdasımda fiio x1 le denedıgımde ses 60 lardayken aynı kulaklık yancak gıbı oluyordu sorun kulaklıkdamı yoksa.gercekten fiio ile arasında buyuk bır fark varmı?saygılar ıyı aksamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.