Şimdi Ara

xD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• o zaman 12 yaşındaydım, 7. sınıfta sbs kasıyordum. hiç özlemediğim seneler, babam döve döve ders çalıştırıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

o zaman 12 yaşındaydım, 7. sınıfta sbs kasıyordum. hiç özlemediğim seneler, babam döve döve ders çalıştırıyordu.

ben 1 tane yaprak test bile çözmedim 6 da 340 7 de 320 8 de düşürdüm 270 aldım sonra meslek lisesi kürtlerle vs muhahaha ama çok şükür kaydımı aldırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

quote:

o zaman 12 yaşındaydım, 7. sınıfta sbs kasıyordum. hiç özlemediğim seneler, babam döve döve ders çalıştırıyordu.

ben 1 tane yaprak test bile çözmedim 6 da 340 7 de 320 8 de düşürdüm 270 aldım sonra meslek lisesi kürtlerle vs muhahaha ama çok şükür kaydımı aldırdım.

95'li nesil sadece 7. ve 8. sınıfta sbs'ye girdi bizim bi üst senemiz oks tayfaydı. 478 aldım özel fen lisesine gittim. ama pişmanım cemaatcilerle birlikte okudum

•  xD
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

quote:

95'li nesil sadece 7. ve 8. sınıfta sbs'ye girdi bizim bi üst senemiz oks tayfaydı. 478 aldım özel fen lisesine gittim. ama pişmanım cemaatcilerle birlikte okudum

ben 98

• bende 95li nesilim 450 puan yapmıştım sonra lisede matematik sıfır gelmişti karneye 3 tanede 1 vaedı ne günlerdi hala doğru düzgün toplayamadım eski inek beni çok özlüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

bende 95li nesilim 450 puan yapmıştım sonra lisede matematik sıfır gelmişti karneye 3 tanede 1 vaedı ne günlerdi hala doğru düzgün toplayamadım eski inek beni çok özlüyorum

hocam ben babamın korkusundan lise 1-2'de de inek gibi çalışıyordum hatta ilk mat yazılım 100, diğerleride 85-100 arası, sadece geometriden 48 aldım diye babamdan tokat yedim, sonraki yazılı 100 aldım

kız meselesi yüzünden 3-4'te kitap açmadım hiç mezuna kalınca da bir şey yapmadım. aklım başıma geç geldi.

• Ozamanlar gine sbs m iyiydi 6.sınıfta 450 7.sınıf 420 8 sınıf 415 falan geldiydi lisede iyice saldım şimdi yüzde elli burslu bok gibi bi okulda okuyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 yılı geçti mi yaw.
    Hiç hatırlamıyorum öyle bir yılı.
    2006 ve 2008 ile ilgili çok anım var Ankara'da ama arası boş geçmiş sanki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 yaşındaydım o zamanlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.