Şimdi Ara

Xclio A380 Kasa Nerede Bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'da Xclio A380 Big Tower Siyah renkte kasayi nerede bulabilirim bilen varmi acaba? Birde bu kasaya
    FRISBY 400W POWERSUPPLY 24PIN +SATA takıcam. Sistem topluyorm

Core2 DUO E6550
    2048 ram
    250 gb harddsk
    ASUS 512MB GeForce EN8500GT ekran gibi birşey düşünüyorm. Frisby karşılarmı bunu?

• http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15275

Kasa burada uygun fiyata mevcut da Lc-Power 560Watt alın derim. En azından ekran kartı yenilerseniz sorun olmaz. Frisby zaten kaliteli bir marka değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 23 Ocak 2008; 0:24:47 >
  • Merhaba ben googleda aramıştm bi sitede 150YTL+KDV ye bulmstm ama siteyi bulamadm zaten stokalrında yoktu. Buarada OC ile ilgilenmeyecegim aslinda frisby isimi gormezmi? acikcası PSU ya cok para veremem yani param kalmiyor sistem toplayacagim icin :) 70 YTL yi asmayacak baska PSU lar varmi IS goren?
  • Fsp 400 alabilirsin o paraya.
  • ilgine teşekkürler.

Evet arkadaşlar Ankarada XCLIO yokmudur ya gidip görmek istiyorum.
  • Linkini verdiğim HiTech Bilişim Ankara firması.
  • Merhaba,

Kasayı aldım sonunda dehşet güzellikte ve sağlam malzeme olduğu kanısına vardım. Güzel bir PSU alıp bu işi bitirelim. Buarada Mavi Bilgisayara gittim bu kasa 270 YTL dediler. Ben ise 200e aldım. Haberiniz olsun Mavi Bilgisayar fiyatları uçurmaya başladı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nereden aldınız acaba? Almayı düşünen arkadaşlara faydası dokunabilir.
  • Hiteknolojiden almıştır heralde.. orada 200liraydı en son
  • Merhaba,

http://www.segmentbilgisayar.com dan aldım. Bu firmayı aradım ve Ankara bayilerinin numarasını aldım. Ankara'da ise Defne Bilgisayar istanbul firması aracılığıyla ürünü bana teslim etti. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ben bu kasaya yarında "THERMALTAKE 420 WATT SİYAH PFC -12 CM FANLI PSU W0061" almayı düşünüyorum işimi görür değilmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.