Şimdi Ara

XBOX360S-320 GB+FW3.0 GOW BUNDLE, BANSIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox 360S. 320 Gb. 2013 yilinda Ankara Pandora games ten alinmistir. Pandora games firmasina fw3.0 attirilmistir.
    Bütün kopya oyunlar oynanabilmektedir. Güvenilir saticilardan yada kendim yazip patch lediğim oyunlar oynanmistir. Fifa 14 ultimate ve gta V online oynanmaya devam etmektedir. Kesinlikle BAN yoktur. (live icin).
    Kutu icerigi : konsol+adaptor+hdmi kablo+scart donusturucu+live kulaklik+philips kulaklik+1 gamepad+1 adet sarjli gamepad batarya+batarya sarj ve kablolu kullanim aparati+ 10adet oyun (fifa14 gtaV dahil ). Ve ekteki resimde gözüken oyunlar.
    Xbox one alma niyetim oldugu icin satmaktayim.

500 tl İSTEMEKTEYİM.

İLAVE OLARAK ALMAK İSTERSENİZ OYUNLARINIZI KENDİNİZ YAZABİLMENİZ İÇİN 50 Lİ HİÇ AÇILMAMIŞ VERBATİM MARKA DOUBLE LAYER SİNGAPUR ÜRETİMİ DVD PAKETİNİDE 100 tl YE VERECEĞİM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aynı ilan mıydı bilmiyorum ama sahibden.com'da bunun gibi 1tane 470₺ yazıyordu.

Aynı işanı fiyat artırıp buraya da mı açtınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 8 Eylül 2014; 20:58:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden deki ilan da bana ait 3 taksit get ile 500 acarim yazdim oradada 470 elime gecmesi gereken para komisyon sonrasi ,hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• p.m.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.