Şimdi Ara

xbox360 slim 250 gb 3.0 fw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konsol orjinal 4gb mat kasadır parlak kasalar çok çabuk toz tutuyor eliniz silmek için dokunsanız iziyle ugraşıp çiziliyor bundan dolayı mat aldım sonradan
    250 lik hdd ve head set ayrı alındı

3.0fw yüklü bolca yanında çerez verilcektir

Konsol direk jtag yapmaya müsaittir versiyonu uyumsuz konsollar için rgh işlemiyle ugraşmazsınız lakin live için konsola jtag yaptırmadım.

Fiyat 550 tl pazarlıksızdır

Takas. Sadece samsung galaxy s3 veya iphone 4s. İle olur. Aradaki fark konuşulur

Telefonda donanımsal veya yazılımsal sorun olmamalı. Kullanmaya baglı çiziksiz kutusu ile orjinal aksesuarları tam hasarsız olmalı ve kayıtlı veya garantili olmalıdır

Konsolun tüm orjinal aksesuarları kutusu kitapçıklarına kadar. Saglam aşırıkullanmaya baglı defarmasyon hor kullanma sonucu yıpranma oluşturucak bir sorun yoktur.

10 üstünden 9.9 alır abartmıyorum gelin görün

İstanbul içi mecdiyeköyden elden teslim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 25 Ocak 2013; 18:02:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam samsung galaxy nexus ile takas dusunursen konsola talibim.telefonun ilanina profilimden ulasabilirsun.sorunsuz sifir ayarindadir.elden gorerek takas tercihimdir.ist bayrampasada oturuyorum bende

• yeni kasa 500 gb cfw li slim ps3 varsa olur veya galaxy s3 veya note 2 iphone 4s

Belirtiginiz telefon modeli düşük

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.