Şimdi Ara

xbox360 ı Monitöre bağlarken NO SİGNAL DETECTED hatası alıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba ,

xboxumu pc monitörüne bağlamak için , elimdeki HDMI to DVI kablosunun ucuna DVI to VGA bağlayıp monitöre taktım. Takınca ekrana NO SİGNAL DETECTED hatası geliyor. normal VGA TO VGA kablo ile laptapı monitöre bağlayabiliyorum Monitörde sorun yok , HDMI to DVI kablosunuda kendi evimde kullanıyordum çalışıyordu. Acaba DVI to VGA aparatı mı bozuk ? yada xboxtaki ayarlarla mı alakalı :S aparatı yeni aldım başka birşeyde deneme ihtimalim yok şuan.

Şuan durum şudur ;

XBOX360 a takılı bir HDMI , Bu HDMI kablosunun diğer ucu DVİ , DVI' ın ucunda DVI to VGA. VGA da monitöre takılı..Bunlar temsili resimleri;

Bu şekilde bağlantı alamıyorum, acaba vganında ucuna şu aparatı taksam VGA TO VGA ile monitöre bağlasam olur mu ?

• DVI'ın ucuna takılı VGA'dan görüntü alamayabilirsin,HDMI'ın ucuna DVI takarsan görüntü alınır ancak ses alınmaz,direk HDMI>VGA kablosu varmı bilmiyorum ama prensipte çalışmaması lazım.Araya VGA kablo gender değiştirici koymak çözüm olmayabilir.Monitörde DVI yada HDMI girişi yoksa Full HD değildir zaten,tahmin ediyorum 19inch tek VGA girişli bir cihaz kullanıyorsun,max çözünürlük 1440x900.Xbox bu çözünürlüğü destekler ama DVI'ın VGA ya dönüşümünü yapamadığından sinyal alamıyorsun gibi geldi bana.

Diğer bir deneme yanılma yoluda,component giriş kablosunun ucunu VGA'ya dönüştürmek,eğer HDMI sinyali VGA'ya dönmüyorsa çalışma prensibi olarak componentin dönmesi lazım.
  • xbox 360 icin ozel vga kablo var direk onu al. oyle goruntu vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.