Şimdi Ara

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeaR_Of_THE_DARK

şu görüntüleri gördükten sonra yeni aldığım samsung940bw mi alnından öptüm vallahi. neredeyse hiç bir fark yoktur.

Abi fark var

ben de Samsung940bw kullandım,sonra bu tv'ye geçtim ve baya fark var..parlaklık ve yumuşaklık bariz hissettiriyor kendini
  • quote:

Orjinalden alıntı: astraldoors

Ben de birkaç resim koyayım..fotoğraf işinden pek anlamam ama idare edin artık

2 hafta önce Sony KDL20S-2020 HDtv aldım,artık onunla kullanıyorum Xbox'ımı..çok memnunum..küçük bir hdtv arıyanlar için birebir

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

Lost Planet
     XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

MotoGP
     XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

Yaw biraz pahalı değil mi o lcd tv.Ben teknosa da 27 lik Hd Toshiba gördüm 1500ytl fiyatı vardı.

• quote:

quote:

şu görüntüleri gördükten sonra yeni aldığım samsung940bw mi alnından öptüm vallahi. neredeyse hiç bir fark yoktur.

Abi fark var

ben de Samsung940bw kullandım,sonra bu tv'ye geçtim ve baya fark var..parlaklık ve yumuşaklık bariz hissettiriyor kendini

O kadarıda olsun be dostum sonuçta biri 400ytl biri 1500 hayırlı olsun bu arada tv.

• quote:

• farkı fotolardan anlamak zor ama baya fark bence..ama tabiki monitör mükemmel bir çözüm sunuyor..monitörde oynayan arkadaşlar hdtvlerde oynamasa iyi ederler..insan daha iyisini görünce biraz soğuyabiliyor hdtvde oynamayın mutlu bir şekilde devam edin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: karniyarix

farkı fotolardan anlamak zor ama baya fark bence..ama tabiki monitör mükemmel bir çözüm sunuyor..monitörde oynayan arkadaşlar hdtvlerde oynamasa iyi ederler..insan daha iyisini görünce biraz soğuyabiliyor hdtvde oynamayın mutlu bir şekilde devam edin..

Bende HDTV den 940bw geçmiş biriyim tam tersi yani..Ama öyle çok bariz bi fark yok..
  • quote:

quote:

quote:

Abi fark var

O kadarıda olsun be dostum sonuçta biri 400ytl biri 1500 hayırlı olsun bu arada tv.

Eyvallah dostum sana da yeni aldığın 940bw monitörün hayırlı olsun..iyi oyunlar

• beyler 940 bw montıoru olan resimler koyabilrimi acaba farkı anlama adına bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderksk

beyler 940 bw montıoru olan resimler koyabilrimi acaba farkı anlama adına bekliyoruz

Bir önceki sayfadamı ne varya...
  • quote:

Ben de birkaç resim koyayım..fotoğraf işinden pek anlamam ama idare edin artık

2 hafta önce Sony KDL20S-2020 HDtv aldım,artık onunla kullanıyorum Xbox'ımı..çok memnunum..küçük bir hdtv arıyanlar için birebir

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

Lost Planet
     XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

MotoGP
     XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

XBOX360 HDTV GORUNTULERİ

yaw bu hd tv ses veriyormu????
    veriyorsa almak lazım yaw fiyatını bilen varmı?

• nasıl yani "ses veriyor mu?" veriyor tabi..alt kısım hoparlör..

fiyatı da 1500ytl..spotları doğubank'ta daha ucuz 1300'e bırakırlar heralde..eğer yerin darsa,küçük bir lcd hdtv için ideal..ben bu yüzden aldım ve gayet memnunum..tavsiye ederim
  • Vay be millette ne güzel HDTV'ler var. Ben alacağım yakında
  • bende 940 bw de var 27 hdtv de var 32 hdtvde var.. hepsini kullanıyorum şunu sölemem gerek.

hdtv lere componentden bağlayınca renk ve parlaklık farkı var o kadar ..öle abartılacak bi fark yok wide monitörler ile ..ha bide 32 ye bağlayınca dibine oturamıyosun en az 3 metre geri gitcen buda alanı genişlettiği için dikkatin dağılıyo..

ben 940 da da rahat ediyorum masa üstüne oturduğum için..

olay bu..
  • Konsolun mantığına aykırı geliyor bana masa başında oyun oynamak.Şu an bende mecburiyetten dolayı masa başında oynuyorum 360ı.Ama ps2 de televizyon karşısında yayıla yayıla oynamanın tadı bir başka.Hdtv aldığımda gerçekten konsol oynuyorum diyeceğim.
  • Mönitör ile HDTV arasında çözünürlük farkı olacak değil ya, tabi renk ve parlaklık farkı olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cathedral

bende 940 bw de var 27 hdtv de var 32 hdtvde var.. hepsini kullanıyorum şunu sölemem gerek.

hdtv lere componentden bağlayınca renk ve parlaklık farkı var o kadar ..öle abartılacak bi fark yok wide monitörler ile ..ha bide 32 ye bağlayınca dibine oturamıyosun en az 3 metre geri gitcen buda alanı genişlettiği için dikkatin dağılıyo..

olay bu..

walla bende 40 inc var 102 ekran inan 1 metre mesafeden oynuyorum utanmasam tvnin içine giricem cok zevkli oluyo bence
  • quote:

bende 940 bw de var 27 hdtv de var 32 hdtvde var.. hepsini kullanıyorum şunu sölemem gerek.

olay bu..

bilmiyorum bence 1.5 mt bile uzak olabiliyor. ps2yi 1 metreden oynamış adamlarız, bu çözünürlüğü yakından oynamakta hakkımız artık
  • quote:

nasıl yani "ses veriyor mu?" veriyor tabi..alt kısım hoparlör..

fiyatı da 1500ytl..spotları doğubank'ta daha ucuz 1300'e bırakırlar heralde..eğer yerin darsa,küçük bir lcd hdtv için ideal..ben bu yüzden aldım ve gayet memnunum..tavsiye ederim

saol dostum peki doğu banktan kutusuyla mı alıcaz bu tv yi bide bi sakatlık cıkmaz yani dimi sonra yazık olır 13ooytl ye

• quote:

Orjinalden alıntı: burock34

quote:

olay bu..

walla bende 40 inc var 102 ekran inan 1 metre mesafeden oynuyorum utanmasam tvnin içine giricem cok zevkli oluyo bence

Sendede ne göz varmış he..Maşallah teleskop gibi..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.