Şimdi Ara

Xbox360 Direksiyon seti hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu direksiyon setinin satışını yapan biyer bilen var mı? Gittigidiyorda 169 ytl' ye satıyor biri sizce bu paraya değer mi? Force feedback özelliği falan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozzecco 07 -- 23 Ekim 2007; 1:54:42 >

• 1 aydan fazla bir suredir bu urunu takip ediyorum ..almayı cok istiyorum amcak uretimden kaldırıldı die biliyorum.bir baska urun daha vardı oda yok artık .logitech in bir tane var 200 lira cok para yawww

Force Feedback destekli.

Ben de almayı düşünüyorum, PGR4, Forza 2 ve Dirt süper olur bu direksiyon ile.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Dostum force feedback olduğundan kesin emin misin? Bu özellik benim için olmazsa olmaz.

siyahi yok ama siyah olan baska ürünler var...ve ayrıca bu urun ebayda 20 30 dolara satılıyor
    Piyasada Xbox360'a uyumlu 3-5 tane direksyon var ama bunlardan sadece 1 tanesi gercek FFB+Rumble verir, o da su alet tikla Digerleri ya sadece Rumbledir veya Rumble sayesinde FFB simulasyonu yapmaya calisir.

Hangi oyunlarda cok iyi FFB+Rumble destegi var...

1) Forza2, kesinlikle 1 numara...cok mukemmel bir sekilde oyunun FFB+Rumble destegi var. Programci ve Yariscilardan olusan bir grup bu direksyon uzerinde 1 yildan fazla ugrasmislar sadece FFB+Rumble desteginin Forza2 uzerine tam optimize olmasi icin

2) Collin McRae Dirt, samimi söyluyorum full efekt FFB+Rumble ile kollari yorulmadan 20dk. yaris yapacak adam zor cikar. Playseat'im var ve FFB+Rumble destegi o kadar gucluki bu oyunda, yarisirken sadece direksyon degil tum yaris koltugu titriyor, sanki Avustralyanin balta girmemis dagliklarinda yarisiyorsun

3) PGR3 ve 4, Yari Arcade oldugu halde FFB+Rumble destegi bayag gucludur, yol tutumu harika ortalanmis, cok guzel bir oyun, bu direksyonla enfes bir oyuna dönusuyor, özellikle PGR4'de cok iddiali guzel pistler var

4) Test Drive Unlimited, sadece zevk icin direksyonla Ferrari-Mercedesine biniyorsun, yollar trafikli, araba icindeki kameradan suruyorsun, sollamalar-saglamalar tek kelimeyle buyuk bir zevk, Aloha

5) Need 4 Speed Most Wanted, yarislar okeyde, oyunun en buyuk zevki direksyonu kullanarak polislerden kacmak bence

6) Flatout, tamamen arkade, direksyonla surusu bayag zor...bence tam optimize edilmemis.

Forza2 haric (araba ici kamerasi malesef yok) diger yaris oyunlari araba ici kamerasindan surerim yarisirken.... birde Forza2'yle, Collin Dirt haric (onlarda muzik kapalidir), digerlerinde kendi yaris muziklerimi dinlerim yarisirken/surerken.

Xbox360'a simdilik bildigim gelecek yaris araba oyunlari...
    1) Forza3 (bu gende cikar)
    2) GTR (Pc'deki GTR1 ile GTR2 birlestirilip GTR oluyor), Forza2'ye simulasyonda rakip olabilir)
    3) Test Drive Unlimited 2
    4) Need For Speed ProStreet
    5) BurnOut Paradise
    6) Yeni bir Formula yaris oyunu (Son haberlere göre Formula tekelciligi Sony'nin elinden cikti)

Sonuc, MS'in wireless direksyonu tavsiyem olur, pisman olmazsiniz.

Forza Motorsport 3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 DİREKSİYON SETİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi de, MS wireless direksiyonu nereden bulacağız?
  • hıc tavsıye etmem..yaklasık 2 ay once bır arkadas forumda almıs hemen satılıga cıkarmıstı..hıc oynanmıyor donuslerde zorlanıyorsun adamı kasıyor falan demıstı..soyle gercek araba kulanma hıssı veren adam gıbı bı dıreksıyon cıkmadı daha..bence deneyın ımkanınız varsa oyle olun..250 ytl az para degıl..alıpta sus dıye koyarsınız sonra eve..
  • "Xbox360 Wireless Racing Wheel" tek kelime ile mükemmel bir direksiyon setidir. Kesinlikle pişman olmazsınız. Memnun kaıp kalmama olayı sadece kişinin araba yarısını joypad lamı yoksa direksiyonlamı oynarken zevk aldıgına bağlıdır...

"Xbox Live GameTag : ATiLA TR"

"PSN GameTag : AtilaDagdelen"

"Xbox One, PS4 Clan : MiT"

Canon EOS 5D Mark II - Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro - Canon EF 50mm f/1.8 II

PANASONİC 55" TX L55ET5E
  • İlk mesajda resmi görülen direksiyon oldukça giriş seviyesinde. Onunla da oynanır fakat büyük keyif alınmaz. PC'de 45 ytl'ye direksiyonlar var biliyorsunuz çeşitli markaların. Bu ürünün kalitesi aşağı yukarı onlar kadar. Bu arada o direksiyonlar kötü anlamında demiyorum ama simülasyon için yetersiz kalırlar. Microsoft'un direksiyonu bence gerçek anlamda next generation deneyim sunuyor. Ben İngiltere'den aldım. Umarım siz de bulabilirsiniz.

Microsoft direksyonunun taklitleri var bunlara dikkat edin.

İlk direksyon seti gayet iyi: MadCatz Direksyon seti.
  • arkadaşlar bugün bir arkadaşımdan logitech momo direksiyon aldım eve geldim heyecanla xbox a taktım fakat sanki takmadım algılamıyor etmiyor. oyunlarda da çalışmıyor. desteklemiyor mu acaba xbox ile uyumlu değil mi ? bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence MC'nin bu nesildeki en büyük eksiği aksesuar desteğini yeteri kadar sağlayamamış oluşu. Ulan üçüncü parti firmalara lisans vermiyosun bari kendin yap. Kendi çıkardı zamanında iki tane direksiyon, ikisi de üretimden kalktı sonra. Wireless Speed Wheel diye şaka gibi bir alet çıkardılar geçen sene. Saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 17 Ekim 2012; 12:00:40 >

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Bence MC'nin bu nesildeki en büyük eksiği aksesuar desteğini yeteri kadar sağlayamayış oluşu. Ulan üçüncü parti firmalara lisans vermiyosun bari kendin yap. Kendi çıkardı zamanında iki tane direksiyon, ikisi de üretimden kalktı sonra. Wireless Speed Wheel diye şaka gibi bir alet çıkardılar geçen sene. Saçmalık.

+1

Doğru düzgün Wheel üretimini devam ettirse eminim Forza satışları daha fazla olurdu.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.