Şimdi Ara

Xbox ve Usb bellek konusunda sorunum var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Usb bellek bagliyorum (16 gb fat32) storage devices e giriyorum, flash i usb storage devices olarak goruyor. Girmeye calistigimda configure bolumu aciliyor bu bolumde bazi islemler yaptiktan sonra bellegi memory unit olarak gormeye basliyor.

Usb yi pc ye bagladigimda tamami dolmus xbox adinda bir klasor olusturulmus olarak goruyorum.
    Xbox dan devices remove (sanirim format) yaptigimda tum islemler basa donuyor.

Umarim anlatabilmisimdir. Usb yi kullanabilmem icin ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• USB'yi bir kere Xbox'ta biçimlendirdikten sonra yasal yollarla PC'de kullanmanız mümkün değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Mort

USB'yi bir kere Xbox'ta biçimlendirdikten sonra yasal yollarla PC'de kullanmanız mümkün değildir.

Yorumunuzu biraz daha acar misinz?
    Ornegin pc den resim, muzik ya da oyun atmak istedigimde bunu usb bellek ile yapamiyor muyum?
    Ya da xbox ile pc yi ag kablosu ile baglayip atamaz miyim?

• USB yi Xbox'a göre biçimlendirdiğinde Xbox biçimlendirdiğin hafızayı kendisi için kullanır. Boş olsada PC de dolu gözükür onu kullanamazsın. Şayet 16GB sa 15GB yapıp kalan 1GB tına resim müzik atabilirsin. Diğer ağ kablosu ile bir bilgim yok.
  • quote:

USB yi Xbox'a göre biçimlendirdiğinde Xbox biçimlendirdiğin hafızayı kendisi için kullanır. Boş olsada PC de dolu gözükür onu kullanamazsın. Şayet 16GB sa 15GB yapıp kalan 1GB tına resim müzik atabilirsin. Diğer ağ kablosu ile bir bilgim yok.

Ilgin icin tesekkurler.
    "Sayet 16gb ise 15 yapip" demissiniz. Bunu nasil yapacagim?
    Mesela 2 gb xbox kullansin, geri kalan 14 gb bilgisayardan istedigimi yapayim istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

quote:

USB yi Xbox'a göre biçimlendirdiğinde Xbox biçimlendirdiğin hafızayı kendisi için kullanır. Boş olsada PC de dolu gözükür onu kullanamazsın. Şayet 16GB sa 15GB yapıp kalan 1GB tına resim müzik atabilirsin. Diğer ağ kablosu ile bir bilgim yok.

Ilgin icin tesekkurler.
    "Sayet 16gb ise 15 yapip" demissiniz. Bunu nasil yapacagim?
    Mesela 2 gb xbox kullansin, geri kalan 14 gb bilgisayardan istedigimi yapayim istiyorum.

Xbox'tan ayarlama seçeneği mevcut. Biçimlendirden sonra Confingure ya da Costumize seçeneği falan olması lazım. Oradan istediğiniz boyuta ayarlayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.