Şimdi Ara

Xbox'un Science Fiction Fetişi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bseeek

    Niye R yapıyorsun? Az önce sallıyordun burada bol keseden?
    Kim R yapmış? Oyunun dokuları bildiğin One nesli, ray tracing eklentisi yok, oyun cilalanmamış daha hazır değil bazı grafik hataları bile var. Eee az çok oyundan anlayan zaten final sürümünün böyle olmayacağını bilir. O yüzden boş yapma kardeş!
  • Science Fiction sevmiyorsan niye xbox aldın ki? adamların en büyük markaları halo, gears of war. ayrıca half-life, halo gibi oyunların olayı sadece hikaye değil hiçbir zaman olmadı. bugün half-life dediğin oyun bütün ps özel oyunlarının içinden geçer. gabe newell çıkıp eliyle 3 yapsa interneti kırar.
  • Halo’yu gömmenden seni lanetliyordum ki, Half-Life’a da geçirmişin Bu durumda seni Allah’a havale ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bseeek B kullanıcısına yanıt
    GTX 1080 ve RTX 2070 dönemi şuanki dönemden çok farklıydı yalnız. AMD nin Polaris leri hayal kırıklığı olmuş ve Nvidia nın üst seviyelerine rakip olacak düzgün bir kart zar zor mağazalara verebilmişlerdi. Şuan ise durum çok farklı ve direk Tflop karşılaştırması yapmakta yanlış bu konuda digital foundry nin one x üzerinden anlattığı çok güzel bir videosu var izlemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bseeek

    Sallıyorsun hocam. Gördün. Series X versiyonunu gördün. Ve oyun leş gibi gözüküyor rakiplerinin yanında. Hatta MS açıklama yaptı totosunu kurtarmaya çalıştı. Yok bu çok erken, daha çok erken filan. Hadi la ordan PS4 Tlou2'de 2 sene önce verdiği trailer bile şahaneydi. Ve oyun geldiğinde gram downgrade yoktu. Kendinizi avutmayı bırakın. Bu lansmanı Xbox One çekimleriyle yapmak süzme salaklık olurdu.

    Burda RTX 2080'i geçmeyecek diyorum bana tflop hesabı yapıyorlar. Yok RTX30 çıkacakmış da rtx20 unutulacakmış. Yok öyle bi dünya. 30 çıksa Max RTX3060 gelir. Burda yok rtx 3070 filan diye çıkmamış kartın muhabbeti. Gelmeyecek ve RTX3060 RTX2080'den iyi olmayacak. Gidin bakın gtx1080 ile rtx 2070'in farkına ne kadarmış. Rtx2080'i alıp başınıza koyarsınız. Ayrıca AMD'nin kartlarına bakın. Daha yüksek tflop ile anca nvidia'yı yakalıyor. Bol keseden sallayıp fan boyluk yapmayı bırakın sonra biz sizi alıntılarız

    @ReflexAction

    Alıntıları Göster
    Kusura bakma ama hiç bir şey bildiğin yok neyse burada artık cevap vermeyeceğim laftan anlamıyorsun son mesajımı yazayım daha güzel kanıtlı örnek istiyorsan zamanının en üst segment kartı GTX 980ti pascal serisi çıktığında 1070 tarafından tokatlandı.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.