Bildirim
Xbox'uma HDD ARIYORUM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben de benim HDD'yi yükseltmek istiyordum, benimki 120GB fat kasalar için. Kutusuz HDD'yi 60 TL'ye verebilirim. Tabi önce içini boşaltmam lazım -
kutulu versen olmuyormu yaw ben offline olarak braid falan oynamak istiyorum.. hdde ofline oynayabilirmiyim xbla oyunlarını ? -
quote:
Orijinalden alıntı: birmezun
kutulu versen olmuyormu yaw ben offline olarak braid falan oynamak istiyorum.. hdde ofline oynayabilirmiyim xbla oyunlarını ?
Ortak braid hiç oynamadım ne söylesem yalan olur valla, gerçi niye offline oynayamıyorsun onu da anlamadım. Kutulu veremiyorum çünkü benim alet Slim değil, fat kasa. Eğer senin alet Slim modelse 5-10 lira arasına rahat bulursun kutusunu. -
Benim bildigim xbox 360 usb ye oyun install i destekliyor,
Siz iyice arastistirin yine de ama 32 gb lik bi usb isinizi gorur bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_
Ben de benim HDD'yi yükseltmek istiyordum, benimki 120GB fat kasalar için. Kutusuz HDD'yi 60 TL'ye verebilirim. Tabi önce içini boşaltmam lazım
benimkine uymuyor -
forumun ikinci el bölümüne bakın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X