Şimdi Ara

XBOX SLİM 4GB MODELDE BATTLEFIELD 4 OYNAMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu slim makinede oynamak için laptop hdd si takılabiliyomuş,araştırdımda western digital laptop hdd si alıcam bugün,bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi,updatele falan engellemediler bu durumu değil mi,hala olabiliyor,ve de çok uğraştırı mı beni?

• ben normal harici bellek taktım,oyunu içine atmadı,orjinal xbox harddiski olmalı dedi,hala oyunu oynayamıyorum,beni de birileri aydınlatabilirse sevinirim,illa ki orjinal harddisk mi almalıyız ?
  • up
  • evet arkadaşlar malesef harddisk almanız gerekiyor bende atmayı denedin usb belleğe fakat kabul etmedi ikiüç tane oyun sildim 20 gb orjinal harddiski vardı makinanın ancak böyle yapabildim bildiğim kadarıyla 80 gb olan hdd kabul etmiyor cihaz bence 120 gb alın işinizi görür çünkü 80 gb hardisk takmaya çalıştım hdd yi görmedi..
  • ozmeteor O kullanıcısına yanıt
    orjinal olmasına gerek yok laptop hdd si oluyor dostum 120 gb olanları piyasad ikinci el olarak 75 80 arası satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: replicadark

orjinal olmasına gerek yok laptop hdd si oluyor dostum 120 gb olanları piyasad ikinci el olarak 75 80 arası satılıyor.

naptın hocam 120 gblıklar 30-50 arası değişir
  • gorkemfenr kullanıcısına yanıt
    valla bizim arkadaşa aldık 70 liraya 40 gb falan o fiyatlara anca çok araştırmadık gerekte yok 70 lirada büyük para değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende aldım 320 gb laptop hdd,fakat aldığımız hddyi xbox hddsine dönüştürürken bıosta sata modu değiştirmemiz gerekiyor ATA ya sanırım ama 2 laptopumda da bu mod olmadığından alet elimde patladı,üstüne üstlük bunu yaparken laptop ı da çökerttim hdd hasar gördü çıkartırken galiba ,şimdi kara kara düşünüyorum naapsam diye.
  • Cevaplar için teşekkürler , nfs rivals oyunu da laptop hddsi istiyor , anlaşılan almak zorundayız artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.