Arkadaşlar oyunu slim makinede oynamak için laptop hdd si takılabiliyomuş,araştırdımda western digital laptop hdd si alıcam bugün,bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi,updatele falan engellemediler bu durumu değil mi,hala olabiliyor,ve de çok uğraştırı mı beni?
ben normal harici bellek taktım,oyunu içine atmadı,orjinal xbox harddiski olmalı dedi,hala oyunu oynayamıyorum,beni de birileri aydınlatabilirse sevinirim,illa ki orjinal harddisk mi almalıyız ?
up
evet arkadaşlar malesef harddisk almanız gerekiyor bende atmayı denedin usb belleğe fakat kabul etmedi ikiüç tane oyun sildim 20 gb orjinal harddiski vardı makinanın ancak böyle yapabildim bildiğim kadarıyla 80 gb olan hdd kabul etmiyor cihaz bence 120 gb alın işinizi görür çünkü 80 gb hardisk takmaya çalıştım hdd yi görmedi..
ozmeteorO
kullanıcısına yanıt
orjinal olmasına gerek yok laptop hdd si oluyor dostum 120 gb olanları piyasad ikinci el olarak 75 80 arası satılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: replicadark
orjinal olmasına gerek yok laptop hdd si oluyor dostum 120 gb olanları piyasad ikinci el olarak 75 80 arası satılıyor.
naptın hocam 120 gblıklar 30-50 arası değişir
gorkemfenr
kullanıcısına yanıt
valla bizim arkadaşa aldık 70 liraya 40 gb falan o fiyatlara anca çok araştırmadık gerekte yok 70 lirada büyük para değil
Arkadaşlar bende aldım 320 gb laptop hdd,fakat aldığımız hddyi xbox hddsine dönüştürürken bıosta sata modu değiştirmemiz gerekiyor ATA ya sanırım ama 2 laptopumda da bu mod olmadığından alet elimde patladı,üstüne üstlük bunu yaparken laptop ı da çökerttim hdd hasar gördü çıkartırken galiba ,şimdi kara kara düşünüyorum naapsam diye.
Cevaplar için teşekkürler , nfs rivals oyunu da laptop hddsi istiyor , anlaşılan almak zorundayız artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme