Şimdi Ara

Xbox Slim 250 GB HDD Orjinal/ Fake Karşılaştırması [ Almadan Okuyun !] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hoca ben şimdi anlamadım , Blacktweety mi orjinal olmayan HDD satıyormuş ?
  • Saçmalık bence.
    Birincisi aradaki fark 30-40 TL değil neredeyse 100 TL civarı.
    İkincisi bu sonuçta sadece bir harddisk. orjinalininde yan sanayisininde plastik kutusunun içnde sadece harddiskten başka hiçbirşey yok. Hiçbir elektronik alet programlayan bişey yok.
    Hatta harddisk o plastik kutusuz bile takılabiliyor Slim modellere.
    Tek yapılan HDD ye özel bir programla boot sector atmak. o zaman xbox görüyor hddyi.
    Yani orjinalmiş sahteymiş felan boş iş. Harddisk harddisktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 8 Aralık 2011; 3:04:13 >

Orijinalden alıntı: nucLear

Saçmalık bence.
    Birincisi aradaki fark 30-40 TL değil neredeyse 100 TL civarı.
    İkincisi bu sonuçta sadece bir harddisk. orjinalininde yan sanayisininde plastik kutusunun içnde sadece harddiskten başka hiçbirşey yok. Hiçbir elektronik alet programlayan bişey yok.
    Hatta harddisk o plastik kutusuz bile takılabiliyor Slim modellere.
    Tek yapılan HDD ye özel bir programla boot sector atmak. o zaman xbox görüyor hddyi.
    Yani orjinalmiş sahteymiş felan boş iş. Harddisk harddisktir.

Farkın 100 TL olduğu doğru da, farkı vermeye göze alan da bulamıyor orjinali:) 1 senedir 1-2 tane ilan gördüm o kadar. 250 GB paket almadıkça, orjinal hdd kullanmak hayal, zorlamayın hiç. Yurtdışından kargo dahil yaklaşık 250 TL'ye, gümrüğe takılma riskiyle beraber alırsanız başka tabii:))

• Valla 2. El 20gb hdd aldim 20 tl ye. Bir de spot wd black 7200 devir 320 gb. Flashladim. Koydum 20ligin kutusuna. Orjinalden hizli.
    Hepsi kargo dahil 100e mal oldu hem de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iscanthere -- 8 Aralık 2011; 7:53:46 >
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • yararlı konu olmuş teşekkürler

kutu tam oturuyor kurulumu çok basit üst kapağını açıp içine rahatça hdd'yi yerleştirin hepsi bu.

http://www.dealextreme.com/p/internal-hard-drive-disk-case-for-xbox-360-slim-black-56461

Xbox Slim 250 GB HDD Orjinal/ Fake Karşılaştırması [ Almadan Okuyun !]

7-tl fazla değil bedava kargo 15 günde geldi koydum içine mis gibi 320gb'yi orjinalmiş çakmaymış umrumda değil sorunsuz kafam rahat

ve mutlu son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 8 Aralık 2011; 11:54:44 >

• bende geçen sene dealextremeden fat için 250gb hdd aldım canavar gibi çalışıyor maşallah tık yok :)

Orijinalden alıntı: caca40

bende geçen sene dealextremeden fat için 250gb hdd aldım canavar gibi çalışıyor maşallah tık yok :)

dealextreme candır kandır.

aslında konsollar için çok güzel ürünler var bir başlık açılıp ürünler sergilense güzel olur.

Orijinalden alıntı: sakalak

quote:

Orijinalden alıntı: caca40

bende geçen sene dealextremeden fat için 250gb hdd aldım canavar gibi çalışıyor maşallah tık yok :)

dealextreme candır kandır.

aslında konsollar için çok güzel ürünler var bir başlık açılıp ürünler sergilense güzel olur.

ben bunu geçen yıl yapacaktım, ama sonra vazgeçtim, neden mi? en büyük sıkıntı Ptt , forumdan birçoğu sipariş vericek registered maili eklemeyecekler biz her nekadar ekleyin desekde unutacaklar, sonra vay efendim niye gelmedi niye para çekildi vs vs, zaten ihtiyacı olan mesajlarımdan görüp pm atıyorlar hepsine takıldıkları yeri anlatıyorum. alışveriş yapıyorlar, ama konu açma riskine girmedim...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.