Şimdi Ara

Xbox servisi hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeğenimin xbox cihazı aşırı voltajdan dolayı anakarti yanmış sanırım.
    Ankarada nerede yaptırabilirim. Kızılayda bi kaç yere gösterdim ama yapamayız dediler.
    Bu işten anlayan ankarada yer var mıdır? Yada İstanbulda falan yetkili servis var mıdır kargo ile gönderebilecegim.

Konu yanlış yerde ise kusura bakmayın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xbox Servisi: Teknik Destek ve Onarım

Xbox konsolunuzla ilgili teknik sorunlar mı yaşıyorsunuz? Xbox servisi, konsolunuzun en iyi şekilde çalışmasını sağlamak için tasarlanmıştır.

Xbox teknik servis hizmeti, konsolunuzla ilgili çeşitli sorunları gidermenize yardımcı olabilir. Donanım sorunlarından yazılım arızalarına kadar her türlü teknik aksaklıkta Xbox yetkili servisinden destek alabilirsiniz.

Xbox konsolunuzun onarımı için yetkili bir servise başvurmanız önerilir. Yetkili servisler, orijinal yedek parçalar kullanarak kalıcı ve güvenilir onarımlar sağlar.

Xbox Kol Tamiri İzmir

İzmir'de ikamet ediyorsanız ve Xbox kolunuzda sorun yaşıyorsanız, Xbox kol tamiri İzmir hizmetinden yararlanabilirsiniz. Yetkili servisler, Xbox kollarının tüm modellerindeki sorunları hızlı ve etkili bir şekilde giderir.

Xbox servisinden yararlanmak için Xbox destek web sitesini ziyaret edebilir veya Xbox müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Xbox yetkili servisleri, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde bulunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • xbox web sitesinden form doldurup UPS ile istenbuldaki servise göndermeniz gerekir. garantisi devam ediyorsa komple ücretsiz tamir yada değişim yapılıp gönderilir.
  • https://forum.donanimhaber.com/xbox-360-hatalar-tamir-adresleri-xbox-i-nasil-acarim-sogutma-mod--29332500

https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-garanti-durumlari-yurtici-yurtdisi--101911259

0212 375 50 65 bu numaradan kayıt açıp cihazı UPS ile karşı ödemeli yollayın. Sizin ki muhtemelen garanti dışı ve ücretli olacak. Servise fiyat onayı verdikten sonra 1 hafta içerisinde teslim almış olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: iaaynaci

https://forum.donanimhaber.com/xbox-360-hatalar-tamir-adresleri-xbox-i-nasil-acarim-sogutma-mod--29332500

https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-garanti-durumlari-yurtici-yurtdisi--101911259

0212 375 50 65 bu numaradan kayıt açıp cihazı UPS ile karşı ödemeli yollayın. Sizin ki muhtemelen garanti dışı ve ücretli olacak. Servise fiyat onayı verdikten sonra 1 hafta içerisinde teslim almış olursunuz.
    Teşekkür ederim. Kayıt açtırdım. Birazdan kargocu gelip alacak.
    Garantim var ama muhtemelen garanti kapsamında olmayacak zaten. Fiyat bilgisi çıkarıp beni ararlar değil mi? Benden onay almadan yapmasınlarda, sonra astarı yüzünü geçer falan.
    Telefonda sormayı unutmuşum bunu. Ödeme çıkarsa ödemeyi nasıl yapacağız falan

• Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    Garanti var ise bu kapsamda değerlendirip ücretsiz olarak çözerler diye tahmin ediyorum. Ücretli olması halinde ise servis kayıtlı numaranızdan sizinle iletişime geçiyor ve onay alıyor. Ancak bununda bir alt limiti olabilir. Misal, 500 TL altında ise onaysız tamirat gibi bir şey olabilir.
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Peki son olarak ödeme çıkarsa kapı da mı ödüyoruz havale falan mı yapıyoruz acaba?

• selam, ticket için gelen mail üzerinden takip ederseniz tüm süreç adım adım aktarılıyor. ödeme çıkarsa yine ticketınızın detay ekranında online ödeme ile halledebilirsiniz diye düşünüyorum. ama garanti devam ediyorsa ödeme çıkacağını hiç sanmam muhtemelen yeni cihazınızı bir kaç gün içinde gönderirler. büyük firmaların servis desteği her zaman insanın yüzünü güldürür :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One S fan sesi hk.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: phurba

selam, ticket için gelen mail üzerinden takip ederseniz tüm süreç adım adım aktarılıyor. ödeme çıkarsa yine ticketınızın detay ekranında online ödeme ile halledebilirsiniz diye düşünüyorum. ama garanti devam ediyorsa ödeme çıkacağını hiç sanmam muhtemelen yeni cihazınızı bir kaç gün içinde gönderirler. büyük firmaların servis desteği her zaman insanın yüzünü güldürür :)
    Valla hocam ben sordum da cihazınızin durumunu takip edemezsiniz dediler.
    Cihaz servisten kargoya verildiğinde tarafınıza sms gelir onun dışında bilgi alamazsınız diyor müşteri hizmetleri. Anlamdım ben bu işi

• Bu cihazlar genelde voltaj değişimlerine dayanıklı oluyor hatta özellikle akım korumalı prizlerin kullanılmaması öneriliyor. Sıkıntı daha farklı bir şey olabilir yani, garanti kapsamında değerlendirilmesi muhtemel.
  • Ayın 3 ünde kargoya verdim cihazı gönderdim servise. 4 ünde teslim aldılar. Bugün ayın 5 i kapı çaldı baktım kargocu. Neyse aldım baktım cihazı geri göndermişler teslim aldıkları gün.
    Neyse aradım müşteri hizmetlerini dedim ne oldu bakmadan geri göndermissiniz.
    Sistemden kontrol ettiler findlanyadan gelen sıfırlamış ürünlerden göndermişler. Seri numarasıni kontrol edin farklı cihaz dediler.
    Gercektende farklı cihaz göndermişler. Oysa ben para karşılığı yaptıracaktim. Hatta ankara kızılayda 2 yere gösterdim cihazı açtılar baktılar falan. 450 500 TL dediler, tamam yapın dedim yine yapamamislardi.
    Valla sevindim cihazımin değiştirilmesine.
    Teşekkürler Microsoft

• Güncel olarak siteden garanti ilerlemesinde problem yaşayanlar direkt 0212 375 5252'yi arayabilirler. Çözüme hızlıca kavuştuk..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.