Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1952. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Mrtcicekk , umityasar
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.382
Cevap
835
Favori
4.232.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19501951195219531954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Marketten aratarak denedin mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Marketten aratarak denedin mi ?

Storedan da baktim ama birazdan tekrar bakacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    18 Mayıs'ta eklemiyormuş. Bu gece eklenir. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

18 Mayıs'ta eklemiyormuş. Bu gece eklenir. :)
    Çok iyi be. Sürpriz oldu vallahi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • batdunyabat kullanıcısına yanıt
    EyvAllah hocam hemen bi bakayım

• hystaspes kullanıcısına yanıt
    Snowrunner düz sürüm gelmişken, mutlaka Premium eklentisini alın derim. Şuan oyun piyasasında DLC parasını bu kadar hakeden başka bir yapım yok. Yarın 4.Dlc geliyor, Dlc'ler ana oyundan daha büyük bir içeriğe sahip.

Aşağıda sahip olduğum ana konuyu da atayım. İlk sayfada yeni başlayanlar için rehber mevcut.

https://forum.donanimhaber.com/snowrunner-ps4-ana-konu-tum-zamanlarin-en-iyi-off-road-simulasyon-oyunu--139885132

• Evil within IP sinin isim hakları devamı için tekrar tescillenmiş.

🐉🎮HazzadorGamin,Dragon Of Dojima Gamin🎮🐉twitter
    🐉🎮HazzadorGamin,Dragon Of Dojima Gamin🎮🐉
    https://twitter.com/HazzadorGamin/status/1394073349626548225

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psychonauts çok yakında geliyor gibi.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• Gow oynamadığın çok anlaşılıyor yada türü sevmiyor olabilirsin ama bu tüm zamanların en iyi aksiyon oyunu olduğu gerçeğini değiştirmez

• ctntas C kullanıcısına yanıt
    Star Wars Jedi Fallen Order 6 ay dolmadan 10 milyon satışı geçerken senin şu sözde en iyi oyunun 3 yılda zar zor 10 milyon oluyor. Gidin önce şu oyunu kendiniz alın. Shshhshdhdhd PS takas konularında 5 lira için el açıyorsunuz. Yapmayın abi yapmayın.

• Biri sadece ps exc diğeri pc,ps ve xbox'a çıkmış. Ayrıca Star Wars herkesin bildiği büyük bir marka daha çok satması normal. Ayrıca bu iki oyun kıyaslanamaz Gow açık ara ezer. Bütün ps oyunlarına kusur bulunabilir ama neredeyse kusursuz olan Gow'a laf edilemez. Bu yüzden bu nesilde Xbox SX alırken epey arada kaldım ama ileriki zamanlarda gelecek oyunları Ps Now ile oynama ihtimalini düşünerek xbox aldım.

• Ps3 ps4 aktif kullandim, god of war i kucumsemek cidden ilginç. Xbox kullaniyorum şuanda, yazılım olarak microsoft sony den suan icin daha basarisiz geliyor bana. Menude tikladigimda oyun bazen geç açılıyor. Sattiklari resmi kulakligin pc ile entegrasyonu henüz düzgün yok vs. Bu markalari neden kendi malınız gibi savunuyorsunuz anlayamiyorum. Oyunu satislarina gore kiyaslayacaksak minecraft bahsettiginiz tum oyunlardan daha iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpheratz -- 17 Mayıs 2021; 22:23:1 >
  • Starfield'in sızdırılan görüntüleri. Belki daha önce başka arkadaşımız paylaşmış olabilir fakat es geçmek istemedim. Heyecanla bekliyoruz.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• Beyler tartışma icin açılan konunun linkini asagiya ekliyorum Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

https://forum.donanimhaber.com/playstation-vs-xbox-tartisma-konusu--146727691

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Çok güzel oldu hatırlatma hocam. Hem o konu da ölmüştü, bir canlılık gelir konsol ve oyun yarıştırmak isteyen arkadaşlar orada yarışını yapar Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Güzel bir oyun olacağımdan hiçbir şüphem yok. Ancak umarım ki Fallout 4 çöpü gibi vasat diyalog sistemine sahip olmaz bu oyun. O kadar vasattı ki konuşmanın nereye varacağına dair en ufak bir ipucu yoktu, tek kelimelik vasat kısayolları ve diyalogları vardı Fallout 4'ün.

Fallout 3, New Vegas gibi efsanelerin ayarında diyalog sistemi ve düzgün bir combat sistemi (ki Bethesda esasında piyasanın en iyi shooter oyunlarını yapan firmalara sahip, Machine Games ve ID Software) ile bir efsane doğabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 17 Mayıs 2021; 22:47:42 >
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Fallout 4 dedin de aklıma Merlinin Kazanı günlerim geldi. O zaman bu oyuna en ağır eleştirileri ben yapıyordum. Bu nasıl Fallout, bu nasıl hikaye derken baya bir linç yemiştim. Allahtan nasıl leş bir oyun olduğu ortaya çıktı. Fallout 4'ün temel sorunu günümüz casual oyuncuları için tasarlanmasıydı. Umarım Starfield için de aynı yoldan gitmezler. Ben her türlü ortalama üstü bir oyun bekliyorum yine de.

• Hocam Fallout 3, New Vegas ayarında diyalog sistemi lazım Bethesda oyunlarına. 4. oyun rezaletti bu açıdan, bir de çıktığı zaman birçok kişi övmüştü ben de hiç anlayamamıştım. 4. oyunun en büyük artısı yapı kurma olayının çok zevkli olmasıydı. Piyasadaki birçok survival oyunundan daha zevkli yapı kurma dinamiklerine sahipti oyun. Shooter mekanikleri önceki Fallout oyunlarında kötü olsa da Bethesda'nın elinde Doom Eternal gibi oyunları yapabilen ID Software gibi bir firma var, onlardan alacakları destekle bariz bir şekilde bu sorunu çözebilirler.

Açıkçası ben de bu oyundan umutluyum. Özellikle serinin giriş oyunu olacağından Bethesda daha fazla özenmiş olmalı bu oyuna. Tabi bir de Microsoft satın aldıktan sonra Microsoft platformlarına özel ilk Bethesda oyunu olacağından da özenilmesi oldukça olası. Umarım bizlere yıllarca unutamayacağımız bir RPG deneyimi sunarlar.

• kataaay kullanıcısına yanıt
    Allah'tan Obsidian artık XBOX çatısı altında. Ben olsam Fallout markasını direk Obsidian'a emanet ederim. Bethesda ana stüdyosuna da Elder Scrolls'u. Umarım Fallout 5 yerine Fallout New Vegas tarzında farklı bir kurgu ile devam ederler.

Starfield'e gelecek olursak dediğiniz gibi hem serinin giriş oyunu hem de Bethesda'nın XBOX çatısı altındaki ilk ürünü olacak. Tabi bunun yanında XBOX Game Pass için de ayrı bir öneme sahip olacak. Bu oyun iyi çıkarsa Game Pass artık ciddi ciddi ivmelenir.

Oyunun iyi çıkacağından kimsenin şüphesi olduğunu zannetmiyorum.

Her şeye rağmen XBOX'ın rol yapma oyunları açısından imparatorluk haline gelmesi inanılmaz memnuniyet verici. Starfield kötü çıkarsa Elder Scrolls, o da kötü çıkarsa Fallout, bu da kötü çıkarsa İnixile'nin yaptığı RPG oyunları var. İhtimal vermesem de bunlar da kötü çıksa Obsidian var. Shshhshdhdhd RPG severler olarak her türlü kardayız.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse yanlış anlamasın lakin dünyanın en saçma tartışması. Yani her iki konsolunda artıları eksileri var. Şirketlerin Ceo ları bile bu kadar savunmuyor! Şaka gibi...

• 
Sayfa: önceki 19501951195219531954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.