Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1533. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: LinkX
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (7 Mobil) - 7 Masaüstü7 Mobil
5 sn
83.380
Cevap
835
Favori
4.232.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 15311532153315341535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thebulldoozer

Hocam engelleyin geçin. İyi niyetli olmadıkları çok belli. Egolarını tatmin etmek için insanların sevdiği ve satın aldığı ürünleri kötülemeye çalışan insanlarla muhattap olmaya gerek yok.

Hocam aylardır kimseye polemiğe girecek cevap vermiyordum; ancak, bu sefer dayanamadım. Büyük ihtimal bir 6 ay daha kimseye polemiğe girecek cevap vermem artık, sirada bekleyen iki duzine oynayacak oyunum, ilgilenmem gereken bir ailem, ve bitirmem gereken bir doktora tezim var. Konsol savascilari savaşsin kendi arasında Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 26 Kasım 2020; 17:47:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

Watch Dogs Legion, Digital Foundry Karşılaştırması:

PS5, Doku Filtreleme(AF)'de Daha iyi

Yükleme Sürelerinde PS5 daha hızlı

Geri kalan her şey aynı. Ray Tracing ve çözünürlüğü, Dokular, Çözünürlük ve FPS'ler PS5 ve XSX'de aynı.

Hacı bak Ps5 AF daha başarılı çiziyor diye -ilerdeki nesne ve yüzeylerin çizimi ufak fark değil önemlidir- karşısına anlatan adamında BUG'lı sahne dedigini getirip cevap vermişler sana. Şaka dimi bu? :D

DF bu generasyonda ne hale getirdi bunları. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 26 Kasım 2020; 17:53:18 >

• ciways kullanıcısına yanıt

Teşekkürler..5 aralıktan itibaren yollamaları kötü olmuş o zaman ya bana 8 aralıkta falan anca gelir o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Şimdi bu en güçlüsü amma velakin çıkan oyunlara baktığımızda tam tersi ya geride ya ufak farklarla geride kıyaslamalar can sıkıcı. Watch dog da eklenmiş AF farklara bakılırsa. Bunlar bana Ryse ve 15fps Dead rising XboxOne başlangıcını hatırlatıyor, ve şimdi her yerde geride kalan oyunlar var. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

series s bile ray tracing konusunda ps5'ten daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 26 Kasım 2020; 18:1:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Zaten fark sayılacak tek bir şey var iki konsol arasında oda Doku Filtreleme onu söylediğimiz de ise..."

Bunu videonun neresinden çıkardın? XML settings dosyasında bile aynı değerler.

Şunuda ben bırakayım buraya Series X de RT daha başarılı sanki camdaki ağaç yansımasına alt kısmına bakarsak anlarız bunu. İş buraya gelecekse bizimde gözlerimiz iyi görüyor çok şükür

• Abartın abartın... Ryse, Dead Rising...

İki konsoldaki görüntüyü cihazın adı yazmasa kimse ayıramaz. Eğri oturun, doğru konuşun. İki konsolda birebir aynı, neyin tantanası bu?

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam git onları bul, Pm at... Yüzlerine yapıştır laflarını, kesinlikle acıma.

Ama aynı zamanda konuyu kirletme.

Olur mu?

• 
Sayfa: önceki 15311532153315341535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.