Hocam aylardır kimseye polemiğe girecek cevap vermiyordum; ancak, bu sefer dayanamadım. Büyük ihtimal bir 6 ay daha kimseye polemiğe girecek cevap vermem artık, sirada bekleyen iki duzine oynayacak oyunum, ilgilenmem gereken bir ailem, ve bitirmem gereken bir doktora tezim var. Konsol savascilari savaşsin kendi arasında < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 26 Kasım 2020; 17:47:20 > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1533. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SOLID SNAKEWatch Dogs Legion, Digital Foundry Karşılaştırması:
PS5, Doku Filtreleme(AF)'de Daha iyi
Yükleme Sürelerinde PS5 daha hızlı
Geri kalan her şey aynı. Ray Tracing ve çözünürlüğü, Dokular, Çözünürlük ve FPS'ler PS5 ve XSX'de aynı.
Hacı bak Ps5 AF daha başarılı çiziyor diye -ilerdeki nesne ve yüzeylerin çizimi ufak fark değil önemlidir- karşısına anlatan adamında BUG'lı sahne dedigini getirip cevap vermişler sana. Şaka dimi bu? :D
DF bu generasyonda ne hale getirdi bunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 26 Kasım 2020; 17:53:18 >
-
Teşekkürler..5 aralıktan itibaren yollamaları kötü olmuş o zaman ya bana 8 aralıkta falan anca gelir o zaman.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterŞimdi bu en güçlüsü amma velakin çıkan oyunlara baktığımızda tam tersi ya geride ya ufak farklarla geride kıyaslamalar can sıkıcı. Watch dog da eklenmiş AF farklara bakılırsa. Bunlar bana Ryse ve 15fps Dead rising XboxOne başlangıcını hatırlatıyor, ve şimdi her yerde geride kalan oyunlar var.
-
-
"Zaten fark sayılacak tek bir şey var iki konsol arasında oda Doku Filtreleme onu söylediğimiz de ise..."
Bunu videonun neresinden çıkardın? XML settings dosyasında bile aynı değerler.
-
-
Abartın abartın... Ryse, Dead Rising...
İki konsoldaki görüntüyü cihazın adı yazmasa kimse ayıramaz. Eğri oturun, doğru konuşun. İki konsolda birebir aynı, neyin tantanası bu?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam git onları bul, Pm at... Yüzlerine yapıştır laflarını, kesinlikle acıma.
Ama aynı zamanda konuyu kirletme.
Olur mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X