Çözüm önerileri daha güzel tv'nin sesini arttırın yada kulaklık ile oynayın çözüme bak be muhteşem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önümüzdeki incelemelerde Xbox iki kat fark atsa ne yazar, fark yese ne yazar. Almışız artık tepe tepe kullanacağız.(Gerçi dokunmaya kıyamıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğur37 -- 22 Kasım 2020; 18:21:56 > |
Gene de ne olursa olsun iyi niyetimden ödün vermeden Allah düşmanımın bile başına böyle tatsız olaylar vermesin demek istiyorum sadece. Çünkü ben o coil whine illetini yaşadım ps4 de ve çok tatsızdı. |
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :) ben en son X'e karar vermiştim ssd yükseltmektense daha mantıklı geliyor, ama şimdilik biraz daha bekleme kararı aldım. Donanımın hakkını verecek birkaç oyun çıksın, sorunlar da giderilsin öyle alacağım nasipse :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yok ben eğleneceğim, biliyorsunuz virüs falan durumlar çok iyi değil bu aralar eğlenip gülmem lazım biraz. :D:D |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
O fotoğraf çok gerilerde kaldı Xbox'ın coil whine sesi için özel önlem almasyle ilgiliydi o fotoı, bu kadar ince işcilik yapmaları işte bu gerçekten kaliteyi gösterir. Zaten insanlarda bu kalitenin farkında oldukları için Xbox tarihinin en iyi çıkışını yaptı, talep patlaması yaşadı. Herkes biliyor ki Microsoft oyunları göstermeye başlayınca olay büyük gövde gösterisine dönüşecek ve umuyorum Microsoft'la rekabet etmeyi başarabilirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosmos1 -- 22 Kasım 2020; 17:58:46 > |
Git al kardeşim fiyatından dolayı oynayamadığın oyunlarla kendini tatmin edersin.ps de var Xbox da yok diye. son yorumları okuyorum sırf ps karşılaştırması aradığım bir şeyi bulamıyorum burda insanlar Xbox almasının nedeni gamepass yılda 2 3 oyun + gamepass ile konsolu kullanmak amaç. dirt 5 alıp kaç kişi oyuncak çok merak ediyorum bu kadar tantanası oldu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 22 Kasım 2020; 19:18:1 > |
Benim cihaz da ses yapıyor. Bu normal mi? (Cihazında ciddi sorun çıkan arkadaşlar alınmasın. Espri amaçlı bir videodur.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğur37 -- 22 Kasım 2020; 19:15:10 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seçimin ne olursa olsun , şimdiden hayırlı olsun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kahkahalarımı hazırladım yamayı bekliyorum. :D:D |
C2077 PC başlığında takılıyorum da PS forumu ile ilgili yorumlar yapmışlar gül gül öldüm.. Adamların tek derdi Xbox değilmiş... Ona anladım... "Sıkıntıları" ise kesinlikle Xbox değil... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikaze_TR_ -- 22 Kasım 2020; 19:37:34 > |
Ben ilk defa bir firmanın buna özel önlem aldığını görüyorum. |