Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1341. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
76.321
Cevap
788
Favori
3.748.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13391340134113421343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt

    Ben "PS5 o kadar az satsa batardı" kısmına niyet okuma dedim yalnız, yanlış anlamışsın.

  • Revrains R kullanıcısına yanıt

    En son fable 10-15 sene önce cikmis

    Son cikan oyun da baya vasat duruyor

    Yani fable konusunda fazla beklentiye girme bence

    Daha ortada gameplay bile yok

    Bakalim ne zaman bize bir sey sunacaklar

    En erken 3 seneyi bulur bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum hocam yazdıklarınıza. Skyrim ile hastası olduğum, sonra diğer TES ve Fallout oyunlarıyla beni bağımlısı yapan Bethesda bana ilk soru işaretini Fallout 4 ile verdi. ESO oynamaya başlayınca iyi la Bethesda online oyun yapsa bile hikayeye abanıyor diye düşündüm. Sonra Fallout 76 gibi bir felaket geldi. Bethesda cephesinden gelen son oyunların hepsi kötü Doom Eternal'ı saymazsak. Wolfenstein'i çok severim ama son çıkan oyunu çok kötü.


    Ama Bethesda yine de umut vaat eden bir firma tabi ki. Geçmişin hatrı var. Arkane, id, Tango Gameworks gibi cidden kaliteli firmalara sahipler. Belki Microsoft ile bu partnerlik iki firmanın da işine yarar, çıkacak oyunlar gösterir bunu. Ama hem Bethesda'nın hem Microsoft'un güven tazelemesi gerektiği konusuna katılıyorum. İki firma da geçen nesli kötü geçirdiler bence. Ayno şekilde iki firma da PS3 neslini çok iyi geçirdiler ve fan kitlesi oluşturdular. Özellikle ben ve benim gibi çok insan Bethesda'yı Ps3 neslinde çıkardığı oyunlar sayesinde seviyor ve sayıyor.





  • Revrains R kullanıcısına yanıt

    Benim ana oyun makinem Ps5 değil ki Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Ben birinci parti oyunlar, fifa için alıyorum yoksa kalan tüm oyunların tamamı PC'de Uplay, Steam ve Epic kütüphanemde. Hem daha ucuz, hem de grafikleri konsolların asla gösteremeyeceği kadar üst düzey ( Yeni nesil konsollar gösterir tabi ben önceki nesiller için söylüyorum)


    Eee şimdi Microsoft diyor ki PC Gamepass al, istediğin oyunu indir PC'ne oyna. Şimdi Xbox almak için sebebim yok ki.

  • Microsoftun kendi markasi olarak cikardigi son oyunlarin hemen hemen hepsi ya vasat ya da rezalet
    Son Forzalar ve gears 5 gayet güzel sadece
    Halo, fable falan bunlarin son oyunlari beles bile olsa oynanmayacak seviyede
    Ex dedigin oyun kalite olarak ücüncü parti oyunlarindan her türlü daha üstün olmalidir
    Ubisoftun her sene cikardigi oyunlari gecemiyorsan zaten kapat git dükkani
    Microsoft bunu son cikardigi ex oyunlarda pek yapamamis gibi
    Bu nesilde artik kaliteyi ciddi sekilde arttirmalari gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    O zaman tamam, onu bilemeyiz tabi.

  • neco6791 kullanıcısına yanıt

    Halo'nun son oyununun campaign'i kötü olsa da serideki en iyi multiplayer'a sahipti ve 84 metacritic puanu var rezalet falan değildi sadece Halo standartlarının altındaydı. Fable'ın da kinect oyunu vardı son oyunu diye onu saymıyorsan fable 3 de aynı şekilde serinin önceki oyunları kadar kaliteli olmasa da iyi bir oyundu. Ayrıca yeni oyun reboot olacak ve bambaşka bir firma tarafından yapılıyor önceki oyunların kalitesiyle alakalı bir durum da yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert84 M kullanıcısına yanıt

    Ben hiç fable oyunu oynamadım. Yeni Fable için de eski oyunları oynamak istemiyorum, çok eskiler.


    Yani bu dediğiniz yeni Fable geldiğinde hikaye her şey sıfırdan başlıcak mı demek? Eski oyunlara gereksinim duymadan hikaye kısmını anlayacağım yani?

  • Evet eski oyunları oynamaya gerek yok yeni fable'ın hikayesini anlamak için. Hatta daha önce çıkan fable oyunları arasında da hikaye olarak bağlantı yok. Fable 2'yi oynamak için fable'ı oynamak zorunda değilsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba aldık konsolu da sorularım olacak
    -4K 60 hz monitör mü almalıyım yoksa 2k 144 mü?
    Kaç oyun 4K 60 çıkar ki? Bu sefer hiç 120 fps oynayamayacağım.
    -4K 60 hz HDmi 2.0 yetecek mi? 2k 120 fps için 2.0 yetecek mi

    Bu soruların cevaplarını bilen varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Benim ana oyun makinem Ps5 değil ki  Ben birinci parti oyunlar, fifa için alıyorum yoksa kalan tüm oyunların tamamı PC'de Uplay, Steam ve Epic kütüphanemde. Hem daha ucuz, hem de grafikleri konsolların asla gösteremeyeceği kadar üst düzey ( Yeni nesil konsollar gösterir tabi ben önceki nesiller için söylüyorum)


    Eee şimdi Microsoft diyor ki PC Gamepass al, istediğin oyunu indir PC'ne oyna. Şimdi Xbox almak için sebebim yok ki.

    Xbox One X sayesinde 2017, 2018, 2019, 2020 bu zamanlar içerisinde 4K oyun oynadık. Gerçek 4K hem de çoğunlukla, yani PS4 Pro gibi değil.


    Soruyorum 2017, 2018'de kim 4K oyun oynuyordu? Asla gösteremeyeceği detaylar demişsin o yüzden söylüyorum. Şu an bile oynayan sayısı çok az.

    Her oyunu PC'den oynarım neden konsol alayım mantığı tamamen PS fanatikliği için söylediğiniz bir argüman. PC ile konsol arasındaki teki fark özel oyun ise eğer, o zaman sadece Uncharted, God of War ve Last of Us çıksın Playstation'a, başka oyuna gerek yok demek ki.


    Bir kere hilesiz oyun oynuyorsun, ikincisi eşit donanım ile oyun oynuyorsun sadece bu yetmez mi? Warzone oynamaya çalışın bakalım crossplatform, oynanabiliyor mu? Aim-bot'lar ile sinir krizi geçirip çıkıyorsunuz 15 dakika sonra.


    Xbox almak için sebebin yoksa Playstation almak için de sebebin yoktur. Erkek olan 10 arkadaşın varsa 3 tanesinde Playstation vardır, Spider-man bitirmek istiyorsan ödünç alırsın 2 gün iade edersin veya hadi ödünç vermiyorlar cimri ve samimiyetsizler diyelim, kiralarsın 2 günlüğüne?


    Forumdaki tartışmaları yıllardır gözlüyorum, PS almak için kimsenin bir argümanı kalmadı artık tamamen exclusive oyun muhabbeti yapılıyor. Eskiden burada multiplatform oyunlar yarıştırılıyordu yok 900p Xbox One'da, 1080p PS4'te diye. Gölgeler PS4'te daha iyi diye, bunlar tamamen bitti. Neden; elde hiçbir geçerli argüman kalmadığı için "exclusive" konusu üzerinden sanki herkes bu oyunları oynamak için bitiyormuş gibi lanse etmeye çalışıyorsunuz. İsteyen istediğini der ama bu çaba dışarıdan kolayca anlaşılıyor. Birden grafikti, online servislerdi falan önemsiz oldu, 20 TL indirim için dört dönen kuponcular forumdan gitti yılda 100 oyun veren Gamepass'e burun kıvırır oldular tek konu 5 yılda bir çıkan exclusiveler olmuş.





  • ps5 sevenler türedi bizim forum da son günlerce :)

  • Mert84 M kullanıcısına yanıt

    bana solo modus lazim aga

    multiplayeri ben fifa disinda oynamam

    fable 3e gecen baslamayi düsündüm ama gercekten cok kötü duruyor hikaye olarak

    halo da güzel bir hikaye vermeli bana


    hikaye odakli oyunlar cogalmali microsoft kanadinda

  • quote:

    Orijinalden alıntı: headhunter

    ps5 sevenler türedi bizim forum da son günlerce :)

    ps5 i herkes seviyor zaten ama oyun fiyatları can sıktıgından gamepass aracılıgı ile xbox seciyor cogu, sahsen ben bozulmazsa 1 2 tıl kullanıp ps5 vr a gececeğim , xboxda boyle bir secenek yok ,xbox kinect vardı baya güzeldi ama vr ın alternatifi yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 7 Kasım 2020; 17:52:0 >
  • Miex kullanıcısına yanıt

    Benim online oyunlarla alakam yok ki. Online oyunları çok sevmem. En son oynadığım online oyun Division 2'ydi. O da aşırı tekrar ediyor diye bıraktım. Onun dışında oynadığım ufak tefek birkaç online oyun var ama yani rahatsız edecek seviyede bir hile ile karşılaşmadım PC'de. Konsolun benim için anlamı God of War'dır. Last of Us'dır. Fifa'dır tabi bir de. Yoksa fps oyunu zaten konsolda oynanmaz, km'nin verdiği rahatlığın çeyreği yok.


    Herkesin kendi seçimi tabi, bir şey demem ama tutup da GoW, LaU, Uncharted falan çöp dersen gülerler adama (sizin için demiyorum) ve senin konsolunda ne var diye sorarlar. Dikkat edersen ne çıkacak diye değil ne var diye.


    İki konsol da aynı ayda çıkıyor. Xbox'un şuan oyunu yok. Sony ise iddialı bir başlangıç yapıyor. Neslin ilerleyen yıllarında 2 taraf da kullanıcısına ne sunuyor yine konuşuruz ama şuan Sony'nin önde olduğunu söylemek için Ps fanı olmama gerek yok. Hiç konsol almamış biri olsam ve konsolları araştırsam aaa Sony Spiderman, Demons Souls gibi hoş gözüken oyunlar sunuyor deyip orayı tercih ederdim. İlerleyen yıllarda ibre Xbox'a dönerse Xbox'u överiz.





  • Çok değil 2-3 oyunla tekrar güven kazanırlar bence.



    Bu arada, 7 Kasımda haberler vs verecekti Microsoft, bilgi var mı arkadaşlar?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt

    Hdmi 2.0 4K@60Hz ve 2K@144Hz destekler. Monitör tercihi sizin kişisel önceliklerinize kalmış, daha çok single player hikaye bazlı oyunlar oynuyorsanız 4K@60Hz, rekabetçi-online oyunlar oynuyorsanız 2K@144Hz uygun gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkmeğiKesEkmeği -- 7 Kasım 2020; 17:59:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yerdavader

    ps5 i herkes seviyor zaten ama oyun fiyatları can sıktıgından gamepass aracılıgı ile xbox seciyor cogu, sahsen ben bozulmazsa 1 2 tıl kullanıp ps5 vr a gececeğim , xboxda boyle bir secenek yok ,xbox kinect vardı baya güzeldi ama vr ın alternatifi yok



    Alıntıları Göster

    vr olarak öyle de ne kadar kullanacaksın ? ben ps de kullandım xbox da oyun fiyatları biraz pahalı ama o zaman 2 arkadaş birlikte alacaksınız oyunu. Mesela ben 10 gün önce insanlar faydalansın diye 2. haklarını %35 e vereyim dedim alıcı çıkmadı :)


    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams


    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams


    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams




  • quote:

    Orijinalden alıntı: headhunter

    vr olarak öyle de ne kadar kullanacaksın ? ben ps de kullandım xbox da oyun fiyatları biraz pahalı ama o zaman 2 arkadaş birlikte alacaksınız oyunu. Mesela ben 10 gün önce insanlar faydalansın diye 2. haklarını %35 e vereyim dedim alıcı çıkmadı :)






    Alıntıları Göster

    ps4 bazı versiyonlarına jailbreak yapıldı 2 yıla kadar ( belki daha fazla ) ps5e de yapılır diye tahmin ediyorum işte ozaman alacagım, benim konsolcu arkadasım yok , ps in kötü yanı oyunlarının pahalı olması, yoksa controller ve vr gibi teknolojiyle xboxu geçiyor.


    gamepass ve avantajları yüzünden bu nesil xbox aldım. exclusive oyun takıntım yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 7 Kasım 2020; 18:8:50 >




  • 
Sayfa: önceki 13391340134113421343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.