Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1340. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
76.310
Cevap
790
Favori
3.747.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rentacar2 kullanıcısına yanıt

    Kargonuz hazırlanıyor diye mesaj geldi , hayırlısı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Safsata yapmayın, elma ile armutlu kıyaslamayın. Vrr olmadan oyun oynarsın, oyunu olmayan makinayı ne yapacaksın peki? İkisi aynı şeymi? Bırakın boş işleri hocam, düzgün devam edeceksiniz buyurun amaiş oraya gitmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    Shadow of colosus yeni nesil bir oyun değil.Öncelikle onu bir geçelim.İlla sayacaksanız ben alen wake koyarım ortaya ama ondan hiç bahsedilmiyor.Eski nesil çünkü.


    Performans sorunlu ve hep aynı şeylerin yapıldığı days gone iyi bir oyun kabul ediyorsanız o sizin ayıbınız.Siz zevk almış olabilirsiniz ama ewil withinle karşılaştırılması ayıp.Zombili hayatta kalma state of decay daha iyi diyim ben de madem öznel konuşuyoruz.Oluyor mu böyle olmuyor?


    Horizon yine fps dropları yaşatan bir oyundu.Onun da tekrardan ibaret oludğunu bir çok kişi söyledi.Oynamadım yorum yapmadan geçiyorum o yüzden.Ucharted 4 iyi bir oyun ama ben ilk 3 ü oyunu da oynadığım için mesela hep aynı şeyleri görmekten bıkkınlık getirdi artık ve devam edemedim.


    Sea of thives Quantum Break Halo Forza ori gibi çok güzel oyunlar vardı.Siz bunları sevmiyorsunuz diye bunlar başarısız olmuyor veya xboxın oyunu yok gibi bir durum da yok.Genele yorumladığımızda evet ps oyunları daha başarılı ama xboxın zaten kendi eko sistemi vardı.Şimdi ise bunu 2-3 katına çıkartacak.


    Peki biz hangi dönemdeyiz daha yeni neslin başındayız.İki tarafta daha oyunlarını çıkarmadı peki hangisi daha çok oyun duyurdu?Xbox duyurdu.Demek ki şuan kağıt üstünde xbox çok daha güçlü durumda.Bakarız iki yıl sonra Sony iyi bir last of us gow işte forza ayarında bir yarış oyunu.Halo wolfeinstein doom gibi fps oyunlar.Skyrim fallout Avowed fable gibi rpg oyunlar.Hellblade gears of war gibi hikayeli aksiyon.Ne bileyim Ewil within vb gibi korku oyunları.Dishonered 2 gibi bir yapım.Of saymaktan yoruldum.Çıkartır doldurur xboxta bu söylediklerini yapamaz o zaman bu söyledikleriniz doğru olur.Üzgünüm ki şuan değil


    Flight simulatör onu da unutmadan azalım araya kaynamasın



    Bir parantez de aklıma gelmişken Fm için açalım.Fm xboxa geliyor sadece.Diğer yandan strateji oyunları yapımcısı microsoft kendi strateji oyunlarını getirecektir büyük ihtimalle konsola.

    Alan wake remake yapılsaydı yeni nesil grafiklerle oynasaydık sayabilirdiniz. Shadow of the colossus eski nesil oyun değil, remake oyun. Yani 2005te oynamadıysanız yepyeni bir oyun. Mafia 1 remake gibi. Alan wake geriye uyumlulukla oynanıyor ama çağ dışı kalıyor şu dönemde. Sotc öyle değil.


    Days gone zombi türünü sevenlere hitap ediyor. Seviyorsanız, açık dünyadaki tüm nestleri temizleyene kadar sıkılmazsınız. Başkaları 800 tane açık dünya oynayıp artık baydı deyince oyun kötü olmuyor. State of decay ile karşılaştırmak?!

    Evil within ancak resident evil ile karşılaştırılabilir. İkisi de güzel oyun.


    Horizon zero dawnın üzerine yapışan etiket bir türlü çıkmıyor. Oynayın lütfen, grafikleri, robot yapay zekası, hikayesi vs gayet güzel. Metası 90 ama bence 85lik bir oyun.


    Uncharted 4ü nasıl beğenmezsiniz anlamıyorum. Hikayesi merak uyandırmıyorsa, karakterleri sevmiyorsanız zaten 3.oyuna kadar gelmezdiniz. Üst üste oynadıysanız sıkılmış olmanız normal ama bu oyunlar yıllar içinde çıktı. İlk 3 oyunda yaptığımızı yapıyoruz o yüzden 4.oyun sıkıcı demek sağlam bir argüman değil, ara verip oynayabilirsiniz.


    Sea of thieves ilgimi çekmiyor evet, dediğim gibi grafik+mekanik+ara sahne+hikaye istiyorum. Hiçbiri yok. Quantum break ve haloyu oynayacağım daha oynamadım. Qb güzel duruyor.


    Evet xbox bir sürü oyun duyurdu ama güven vermiyor işte müşteriye. O güveni kazanmaları için bi önceki mesajda yazdığım oyunlar çıkmalı, metası 80-90 olmalı. Sony o güveni geçen nesil verdi, şimdi gowun logosu hype yaptırıyor.


    Microsoft studios ise birçok şey vaadediyor, ben de merakla bekliyorum ama bu, şu anda var olan durumu değiştirmez. Geçen nesildeki crackdown, sea of thieves, state of decay gibi oyunlar (ve bethesdanın son çıkan hayal kırıklığı oyunları yaratan oyunları) size güven veriyor olabilir ama birçok kişi bu oyunlarla dalga geçiyor ve bu konu da zevkler ve renkler ile açıklanamayacak kadar bariz.


    Son olarak şunu söyleyeyim, burada hepimiz tüketiciyiz. Neden bu kadar savunursunuz bir firmayı anlamıyorum. Sonyyi savunmuyorum ben, aksine son 6 aydır beni tiksindiriyor. Ama ortada somut bir gerçek var, bunu kabullenmek zor olmamalı. Oyunlar konusu da o kadar göreceli değildir. Ben metası 95 olan personayı sevmeyebilir, oynamayabilirim ama o oyun gerçekten über süper olabilir. Ama bazı oyunların metası 50-60 ise o oyun gerçekten kötüdür. Siz seviyorsunuz diye o oyun iyi olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    İşin farklı yere gitmesinin sebebi ben örnekler vererek söylediklerimi destekleyerek konuşurken sizin "bence olacaktır ya, ben olacağına inanıyorum" gibi işkembeden atmanız olabilir mi?

    Bir de niye şimdi olay Xbox'da oyun yok tarzı bir algı operasyonuna döndü onu da anlamadım (oyunu olmayan makinayı ne yapacaksın peki?!), Xbox'da binlerce oyun var BC ile, yeni nesil Cyberpunk, Valhalla, WD gibi bir sürü oyun da var. Öyle konuşuyorsunuz ki sanki Xbox alan adam TV'ye bağlayıp Youtube'dan video izlemek zorunda kalacak gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İster series s de oynasın isterse de series x de oynasın. Daha yüksek performans isteyen series x de, 1080p de bana yeter diyen series s'de oynar. Bu mantıkla xbox one x ya da ps4 pro alanlar da boşuna aldı, isteyen daha ucuza ps4'de veya xbone da oynayabiliyordu oyunları. Asıl konsolu ps5 olan birisinin çok fazla grafik takıntısı yoksa series s alması zaten daha mantıklı. Ben first party oyunlar çıkınca series s satışlarının series x'i geçeceğini düşünüyorum. Ama first party oyunlar dışında third party oyunları da xbox'da oynayacak biri için en güçlü konsol olan series x çok daha mantıklı eğer bütçesi de el veriyorsa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Sen de niyet okuyorsun ama. Üstelik departmanın başı "başka platformlara getirmek gibi bir zorunluluğumuz yok mali olarak" demişken niyet okuyorsun. Sonra başkası niyet okuyunca fetiş diyorsun. Niyet okumak manasızsa sen okuyunca da manasız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revrains

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Yazdığım mesajı anlamamışsın, kendin çalıp kendin oynuyorsun resmen. Lol


    Dediğim şu açıklayayım senin için. GoW, Last of Us, Demons Souls vs oynamak istiyorsan yapacağın şey belli. PS5 almak. Alternatifin yok. Ya Ps5'de oynayacaksın ya da oynayamacaksın.


    Ama Xbox oyunları öyle değil. Adam açar PC'de oynar. Ya da gider ucuza Series S alır orada oynar. Yani alternatifleri çok olduğu için PSci adam çok rahat Xbox oyunlarına erişir. Bu da Xbox'u özel olmaktan çıkartıyor. Anlamışsın umarımdır. Basite indirgedim baya senin için.





  • Arkadaşlar yeri değil biliyorum konusuna yazdım pek aktif değil. O yüzden burdan danışmak istedim. Xbox one kolu bozuldu. Bunun için değişim talebi açmaya çalışıyorum ama bulamadım. Yardım ederseniz sevirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Safsata yapmayın, elma ile armutlu kıyaslamayın. Vrr olmadan oyun oynarsın, oyunu olmayan makinayı ne yapacaksın peki? İkisi aynı şeymi? Bırakın boş işleri hocam, düzgün devam edeceksiniz buyurun amaiş oraya gitmiyor.
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

    Hocam benim gözler hatalı görüyor sanırım bunu bana xbox diye sattılar danimarkada beni kandırmışlar sanırım içinden oyun falan çıktı xbox stüdyosu falan diyor alla alla oyun olmaması laızm ama var aydınlatın beni yeni nesilde fable yapacak bu adamlar gerçekten saçma insanlarsınız sony konusundan çıkarken bellibaşlı organlarınızı bırakıyorsunuz sanırım kapıda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt

    Ben niyet okumuyorum, şu olsaydı şöyle olurdu demiyorum. Ne kadar büyük olursa olsun bunlar kar amacı ile kurulmuş ticari şirket diyorum, kar etmeleri lazım diyorum. Bu ticaretin gerçeği, bu mudur niyet okumak? İnsaf hocam, insaf. Kelime anlamını mı bilmiyorsunuz?

  • Enis xbox incelemesi yapmış oynancak oyun yok diyor. Ac valhalla rica etmiş yoksa oynayacak oyun bulamadım diyor. En yakın mediumda 2021 e ertelenmiş bu baya ayıptır. Bütün yabancı yayıncılarda one bile daha iyi çıkış yapmıştı diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revrains R kullanıcısına yanıt

    Gerçekten ne kadar zekice bir ironi, nasıl güzel espri. Sana hayatta başarılar. Okuduğunu anlamayanlara artık laf anlatmıyorum

  • Kıyamam ben sana basite falanda indirgermiş 1970'te değiliz herşeye erişim çok kolay lütfen komik olmayin dediğim gibi 30 40 liraya kiralanıyor bu aletler bi gow oynayıp çöpe atıyorsun günün sonunda yani gözünüze fazla büyütüyorsunuz bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt

    Son kez, 100 kere yazdığımı yeniden yazıyorum. Diyorum ki, bu oyunlar PS5 de de var. Bunların yanında 2 tane ex. oyun var. Çıkış oyunu var mı Xbox'ın? Nedir mesela çıkış oyunları?

  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Arkasında Microsoft olmasaydı xbox 7.5 milyar dolara bethesda'yı alabilir miydi? Xbox'dan daha çok satan ve popüler olan playstation bile çıkarıp 7.5 milyar dolar veremez oyun firmasına, o kadar kazanmıyor çünkü. Microsoft da xbox konsolu için yapmadı bu yatırımı zaten gamepass'i güçlendirip oyun dünyasının netflixi olmak için yaptı ve asıl hedef de cloud üzerinden cep telefonu olan herkese ulaşabilmek. Tabi şu an cloud gaming'in hala mainstream olmaması ve xbox'ın da Microsoft'un kendi markası olması xbox'ın işine gelmedi. Kısacası Microsoft'un böyle bir vizyonu olmasaydı 7.5 milyarı sırf xbox konsolu için çıkarıp vermezdi, Sony de aynı şekilde veremez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Dimi dimi evde gülüyoruz hatta komşuyu çağıracağım birazdan daha fazla güleceğiz hadi abim hadi otur biraz sony öv


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Hocam yapma sidik yarışına çeviriyorsun bak yine. Elbette kar etmeleri lazım ama nereden nasıl kar edecekleri ile ilgili niyet okuyorsun işte. Şirketin kar/zarar politikasına kendi kafandan karar veriyorsun bu oyunları şuna getirmezler buna getirirler diyorsun. Niyet okumanın sözlük manası bu işte. Adamların bu alımı yaparken akıllarından ne geçtiğini bilmiyorsun, PS5'e de oyun satacaklar zarar etmek istemezler diye niyetlerini okuyorsun. Başkası da o kadar zararı kaldırabilirler deyince niyet okuyorsun diye kızıyorsun.

  • Mert84 M kullanıcısına yanıt

    Fetiş bu işte.

  • 
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.