|
çok teşekkürler bilgilendirme için ben bazen yazıları çok hızlı okuyup geçiyorum aklımda adam liberto kalmış :D hemen düzeltiyorum siteleride ekliyorum. |
|

|
çok teşekkürler bilgilendirme için ben bazen yazıları çok hızlı okuyup geçiyorum aklımda adam liberto kalmış :D hemen düzeltiyorum siteleride ekliyorum. |
|
|
|
|
|
Ustam sevgiler cihaza herhangi bir zararı yoktur. Bios ekleme xbox ile alakalı bir durum değil. Siz sadece pcxs2 ye ps2 biosunu hdd içinde tutuyorsunuz ya da diğer konsolların çünkü programın core u aktif edebilmesi için bu bioslara ihtiyacı var. Aslında ana sisteme karışan bi durum yok burada program Herşeyi hdd üzerinden çalıştırıyor siz sadece programın ihtiyaç duydugu şeyleri hdd ye yükleyerek bulmasını sağlıyorsunuz. Gelelim ekran kartının yanmasına default ve izin verilen ayarlarla istediğiniz kadar oynayabilirsiniz herhangi yakma olmayacaktır ama siz gidip ben zorlıcam 8k 16k ekran çözünürlüğü açıcam deyip tüm hackleri açıp programın cpu gpu zorlayacak tüm özelliklerini açarsanız tabiki elinizin altındaki cihaz ne olursa olsun etkilenebilir ki bu durumlar için libretro lütfen bu ayarları kullanırken dikkat edin diye özellik uyarı eklemiş. İşlemciye overclock yapmak gibi siz overclock yapmadıgınız sürece nasıl işlemcilerde sorun olmuyor bu programın o tehlikeli ayarlarıyla konsolu zorlamadıgınız sürece hiçbir sorun olmaz merak etmeyin. Bu programı 2 yıldan uzun süredir kullanan yabancılar var en ufak sorunla karşılaşılmamış. Bu tarz şikayetler almamışlar. Zaten çok ince ayarlar için izin istiyor sizden yani size bunları yapabilir misiniz diye soruyor program o riski almadan önce bu ayarlara ulaşabilmek için izin almalısınız kısaca ama tabiki bunlara gerek yok programdaki en alpha core pcxs2 ve ben pcxs2nin ayarlarınıda verdim rehberi izlediğiniz sürece çoğu oyundan stabil performans alabilirsiniz. Bazı oyunlar texture problemi çıkartabilir bazıları fps alır ama 10 oyundan 7 si güzel çalışır. DİPNOT : şuan çalışan oyunları test ediyorum ben zaten ama 300 küsür oyun var bu aralar boşluk bulunca sıkıntılı olan oyunları yazmayı dşünüyorum. Çünkü sıkıntılı oyunlar olmayanlardan daha az. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43C393024 -- 16 Ağustos 2022; 22:0:41 > |
|
Konsoldaki oyunlara tr alt yazı eklemeden kastımız tam olarak ne anlayamadım hocam çünkü oyunun altyazısı varsa otomatik trye dönüyor diye biliyorum he retroarch oyunların altyazı eklemekse hiç aklıma gelmemişti bakarım. |
|
Hocam şuan dreamcast ve gamecube testleri için oyun denemeleri yapıyorum işim bitince gow 1 ve gow 2 ps2 - gow chain of olympus ve ghost of sparta psp denemelerini yapıp size geri dönüş yaparım. |
|
|
![]() |
|
emeğinize sağlık çok teşekkürler |
|
ASROCK X870 Riptide WiFi / AMD Ryzen 9 9950X3D / MSI RTX 5090 SuprimOC / CORSAIR Dominator 32GB 7200Mhz DDR5 / CASELABS SMH10 - NZXT H5 FLOW / NZXT C1200 Black 80+ Atx 3.1 / MSI 27" MPG 274URF 0.5ms 4K 160Hz / SAMSUNG 990 Pro 2TB
Mazda 6 |
|
Gow 2'yi oynadım Series S üzerinden. Güzel akıcı şekilde çalışıyor gayet keyifli ama save problemi var oyuna her girdiğimde baştan başlatıyor. Bu problemin üstesinden nasıl gelebilirim bir öneriniz var mıdır ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 18 Ağustos 2022; 15:38:21 > |
|
Core un içinde özellik olarak save sistemi var zaten. Siz oyuna girdikten sonra kayıt ettikten sonra herhangi bir problem olmadan kaydı oyun içinden acabilmeniz lazım ancak programı yükleyip silip tekrar yüklerseniz saveler gider onun dışında bir sorun olmuyor. Core options save ayarlarına girip bi kurcalamayi deneyin default olarak legacyde kalması lazım. Menünün adı memuru cards diye geçiyor birden fazla kart ataması yapabiliyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition |
|
Gamr13 kapanmış heralde, dev mode harici yüklemenin farkı yolu varmıdır ? |
|