Yakın zamanda bir Xbox Series S aldım. Projeksiyon ile kullanıyorum ve koyabileceğim çok fazla yerim yok. Bu şekilde konumlandırmam cihaza zarar verir mi? üstünde 7.5 cm yanlarda 4.5 cm falan boşluk var. Yeterli mi sizce? ![]() |
Xbox Series S Konumlandırma

-
-
Çok daha zor koşullar için tasarlanmış uzun saatler ağır oyun oynayacaksanız bekli kontrol etmek isteyebilirsiniz ayrıca imkanınız varsa sehpayı biraz daha öne çekip arka tarafı çıkarabilirseniz güzel bir akış olabilir.eğer fan size bakacak şekilde sığıyorsa o da iyi olur o siyah yerden sıcak havayı dışarı üflüyor ben bayağı zorladım fan sesi duyulmayacak kadar az ve çok sıcak üflemiyordu yeni nesil farkı olsa gerek.siyah yer size bakacak şekilde sığarsa da olur veya siyah taraf dışarı gelecek kadar arka taraftan destek rampa atabilirsin gibi sağdan soldan arkadan havayı alır önden atar ancak dediğim gibi bunlara hiç gerek yok muhtemelen kapalı dolapta olsa bile sorun çıkarmayacaktır ancak elinden geleni yapmanda sorun yok
-
üst tarafa Atatürk fotoğrafının olduğu yere koyarsanız daha sağlıklı olacaktır. siyah olan yerden yukarı doğru sıcak hava üflüyor cihaz
-
Üst tarafı açık olmalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X