Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Xbox Series S Satın Al 29 Ağustos 2025 10:29 1 1 Satılık Xbox Series S Merhabalar,Series X aldığım için Series S cihazımı satıyorum.Tertemiz cihaz hiçbir sorunu yok, kutusu mevut, içeriği eksiksiz.Yanında 2 kontroller veriyorum, beyaz olan biraz hasarlı ama çalışmasında hiçbir sorun yok drift vb. resimlerde görünüyor durumu.Siyah olanı Vatan Bilgisayar firmasından satın aldım kutu ve faturası mevcut, sıfırdan farksız temizlikte.Beyaz kontroller hariç, cihazın ve siyah kontrollerin garanti durumları resimlerde mevcut.Takas ve pazarlık yoktur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Aralık 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Xbox Series S SİLİNEBİLİR [SATILDI] SATILIK TR PSN HESAP [SATILDI] Ps5 Dualsense 30.Yıl Sürümü