Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1626. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.606
Cevap
396
Favori
1.664.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16241625162616271628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet benim başıma aynı olay geldi, 2 ay önce başlamıştı.

Mail hesabımda e fatura vardı. TR MS MH'le online görüşerek hallettim.

Kolda yanınızda olsun ayrıca kaydetmeniz gerekecek.

• redvelvet kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam. Mesai saatleri içinde uygun zaman bulamadığım için henüz arayamadım, en kısa zamanda arayacağım.

• arkadaşlar geçen gün sorduğum soruyla alakalı bir sorunum var

xbox one s konsolumda cd olarak olan oyunları yeni konsolumda magazaya girip satın almak istedigimde satın alma secenegi kısmında “şu anda kullanılamıyor” uyarısı veriyor yani oyunları alamıyorum

bu konuda yardımcı olabilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kursad855 K kullanıcısına yanıt
    Her oyunda mı aynı hatayı veriyor? Çünkü bazı eski oyunlar mağazadan kaldırılıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

eski konsoldo cd olarak yüklü guitar hero ve forza horizon 3 oyunlarında denedim ikisinde de aynı uyarı verdi

• kursad855 K kullanıcısına yanıt
    Onlar kaldırıldı lisans yüzünden. Kaç gün önce de forza Horizon 4 kaldırıldı

• hadi yaa

gitarlar kaldı o zaman elimizde

• bu fligt simulatorde çamur gibi görüntü ayrıca görev sırasında kitleniyor.

• Wesmo kullanıcısına yanıt

Güçlü sistem isteyen bir oyun hocam normaldir. Sorunları bilmiyorum ama önerilen kart 2080 super üstü idi sanırım (minimum degil). Fps 30dan yukarıda ama 30fps sabit kalite modu şart bence.

https://www.youtube.com/watch?si=DX7uY9zXOpKsYS4x&v=z8Ry0Jjhz98&feature=youtu.be

Videoya yorumlara baktim bayağı herkes sikayetci xsx kullanıcıları da dahil. Ben grafik karti yetersiz diye düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 30 Aralık 2024; 21:59:41 >
  • series s de oynuyordum bayağı sorunlar var.dün pc ye geçtim 6700xt ile oynuyorum arada dağlar kadar fark var.fakat sadece ekran kartı farkı değil series s de bug da çok var,kitlemeler,vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesmo -- 31 Aralık 2024; 14:21:51 >
  • Sadece fifa ve wwe için series s yeterli mi? 4k tv var görüntü çok farkeder mi? Oyun için gaming laptop var halihazırda.

• TxsMelih kullanıcısına yanıt
    wwe denemedim de fifada gayet yeterli

• m.bolumsonucanavari.com
    Black Myth: Wukong'un Neden Xbox'a Gelmediği Açıklandı
    https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Black_Myth_Wukongun_Neden_Xboxa_Gelmedigi_Aciklandi-123133.htm

Microsoft yetkilileri yakin zamanda donanimsal sorun yok bu oyunun çıkmamasi farklı sebebler demişti.

• Açıkçası oldukça overrated bir oyun. 50 Cent Army, reklamını yapmayı ve hypelamayı iyi başardı doğrusu. GOTY sirki ise zaten malum.

Birçok oyun Xbox Series S'de Unreal Engine 5 (Nanite + Lumen [tam ışın izleme]) kullanarak 1080p civarında 30/60fps olarak gayet iyi çalışıyor. Farklı yeni nesil oyun motoru kullanan Indiana Jones and the Great Circle ise bir başka örnek. Yani, söz konusu Çinli geliştiricilerin optimizasyon konusunda başarısız olduğu ortada. Sony ile olan anlaşmalarını gizlemeye devam etmek için Series S'i günah keçisi olarak kullanıyorlar gibi de duruyor, komik. Çoğu oyuncu da zaten bu haberlere artık sadece gülüyor ve söz konusu oyunun geliştiricileriyle alay etmeye başladılar bile :)

Edit: Kontrol ettim. Wukong hala Unreal Engine 5.0 kullanıyor. Stalker 2 ise hala 5.1. Güncel sürüm olan 5.5, %40 daha yüksek performans sağlıyor, özellikle konsol optimizasyonu ciddi şekilde iyileştirildi. Bu durumda söz konusu oyunların mevcut Series S performanslarının düşük olması çok da anormal olmaz. Motorlarını son sürüme upgrade etseler (kolay olmadığından etmeleri pek olası değil) iki oyun da Series S'de 1080P 60Fps rahatça oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 3 Ocak 2025; 2:16:38 >

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt

Evet hocam hak veriyorum. Muhtemelen 30m satışı düşük bulup pas geçtiler xboxi. Bazi sitelerden okudugum da sirkette tecrübe ve bilgi eksigimiz var demis zaten. Sirf bu oyunu patlatıp ps5 satislari da cinde ucurdular. Birkac ay önce microsoft sorun yok demişti. Bir şekilde işbirliği ile çözülür zaten. Bg3 alan wake 2 sorun yaşadık dedi çözdü. Ben gta 6yi merak editorum rockstar iyi sirket tecrübeli ve 7 senelik uğraş bakalım nasıl olacak.

https://shiftdelete.net/xbox-geciken-black-myth-wukong-microsoft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 3 Ocak 2025; 2:38:18 >
  • Selamlar. Indiana jones için “higher resolution textures“ yüklemek Series S’te grafiklerde, çözünürlükte fark eder mi?
    87gb oyunu 113gb’a çıkarıyor.

Full HD 60hz tv de oynarken farklı gözükür mü denediniz mi?

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxista -- 3 Ocak 2025; 16:29:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Linuxista kullanıcısına yanıt

Hocam textures dediği kaplamalar sanırım. net olarak bilgim yok fakat tv farketmeksizin grafiklerin daha iyi olacağını tahmin ediyorum.

• Linuxista kullanıcısına yanıt
    Hayır fark etmiyor. O paket Series X için, 4K doku paketi.

Maalesef oyun (yeni çıkan hemen her oyuna benzer şekilde) Series S'te bulanık ve çamur gibi görsellik sunuyor. Bilgisayarımda 5700 XT olduğundan mecbur Series S'te oynuyorum. Keşke 30 fps ama kalite odaklı bir grafik ayarı olsaydı.

• cihazında mağazadaki oyunların videolarını izleme konusunda problem yaşayan var mı ? ne kadar oldu tam hatırlamıyorum ama 3 ay yada daha fazla olmuştur, mağazadaki oyunların videolarını izleyemiyorum xbox logosu sonrasında video sürekli başa dönüyor yada logo kalıyor öyle ekranda garip bir durum çokta önemsemedim kaç aydır ama merak ettim böyle bir problem yaşayan başka kimseler var mıdır ?

• Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Peki series s’i 4k oled tvye bağlasam fark eder mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16241625162616271628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.