|
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1617. sayfa)
-
-
Hocam Ps5 de bu kulaklık kullanılabiliyor mu ?
-
PS versiyonu var evet. -
Sea of Stars: Dawn of Equinox Content Update - Launch Trailer |
-
Arkadaşlar selam. Cihazın içini açıp temizleyen oldu mu? Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ve hiç temizlemedim. Cihaz bozulur diye korkuyorum ama içini açmaya çekiniyorum.
-
Temizledim. Bir tane tornavida ve diş fırçası, elektrik süpürgesi... YouTube'dan açılış videosu koydum önüme, tek tek açıp fanlarını vesaire temizleyip tekrardan topladım. Basit ve kolay bir işlem. -
Take Two, GTA 6’nın Series S üzerinde göstereceği performans konusunda endişeli değil.
ıgn türkiyeGTA 6 Xbox Series S sürümü nasıl çalışacak? Take-Two CEO'su "endişelenmeyin" diyor!https://tr.ign.com/grand-theft-auto-vi/126212/news/gta-6-xbox-series-s-surumu-nasil-calisacak-take-two-ceosu-endiselenmeyin-diyor -
Rockstor bu konulsrda başarılı halleder. Alan wake için de cok sikayet ettiler ciktiktan sonra güncellemeyle kalitesi artırıldı. Uğraşınca oluyor bir şekilde. Konsol çıkalı 4 sene oldu ve rockstor bayağıdır uğraşıyor sorun olmaz diye umuyorum.
-
Merhaba arkadaşlar. Oyun kolunun ikisinde de arıza var. Drift tuşu kendi kendine basıyor. Kutusundan yeni çıkardığım kol bile 2 gün sonra aynı sıkıntılı verdi. YouTube’dan izlediğim kadarıyla kolun içini açıp temizleniyor. Kolu açacak tornavida bulamadım. Ortası delikli vidayı internette nerede bulabilirim? -
Torx uç lazım. Alttaki linke göre T8 ve T10
-
-
O sitede 8-10 demişler. Ama zaten birbirlerine çok yakınlar, sizde alınca anlayacaksınız. 6 da sökebilir. Zaten uç olarak alırsanız set alıp çözersiniz.
-
T6 mı alayım 8-10 mu yoksa set mi?
Bir de iki günlük sıfır kol neden hemen drift hatası veriyo anlamadım. Hem pahalı hem de kısa zamanda arızalanıyor -
Alet yeni ise neden değişime yollamıyorsunuz?
-
Değişimden geldi ve garantisi de bitti. Kaç kez değişime gönderdim. Her seferinde yenisi gönderildi ama çok kısa sürede benzer arıza veriyor -
Az önce commandos origins demosunu oynadım rezalet ötesi grafikler. Biz nasıl GTA 6 oynayacağız bu konsolda -
Fark hissettiniz mi? Ben de Series X var ama açmaya cesaretim olmaz sanırım.
-
Series X'de temizledim aynı şekilde. Fark ediyor, ilk günkü hâline geliyor. Zamanla toplandığı için kullanım açısından ilk günkü sessizliği unutuyoruz. Çok tozlu hâli de ciddiye alınacak düzeyde değil o ayrı konu. Fark ediyor yani kısaca.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X