Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1617. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.659
Cevap
400
Favori
1.668.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok fazla telefonda ve pc de kullanmadım ama kullandığım zamanlar hiç problem yaşamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HopeS kullanıcısına yanıt

Hocam Ps5 de bu kulaklık kullanılabiliyor mu ?

• Çoga kullanıcısına yanıt
    PS versiyonu var evet.

• Arkadaşlar selam. Cihazın içini açıp temizleyen oldu mu? Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ve hiç temizlemedim. Cihaz bozulur diye korkuyorum ama içini açmaya çekiniyorum.

• Take Two, GTA 6’nın Series S üzerinde göstereceği performans konusunda endişeli değil.

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen
    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGenıgn türkiye
    GTA 6 Xbox Series S sürümü nasıl çalışacak? Take-Two CEO'su "endişelenmeyin" diyor!
    https://tr.ign.com/grand-theft-auto-vi/126212/news/gta-6-xbox-series-s-surumu-nasil-calisacak-take-two-ceosu-endiselenmeyin-diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Rockstor bu konulsrda başarılı halleder. Alan wake için de cok sikayet ettiler ciktiktan sonra güncellemeyle kalitesi artırıldı. Uğraşınca oluyor bir şekilde. Konsol çıkalı 4 sene oldu ve rockstor bayağıdır uğraşıyor sorun olmaz diye umuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Oyun kolunun ikisinde de arıza var. Drift tuşu kendi kendine basıyor. Kutusundan yeni çıkardığım kol bile 2 gün sonra aynı sıkıntılı verdi. YouTube’dan izlediğim kadarıyla kolun içini açıp temizleniyor. Kolu açacak tornavida bulamadım. Ortası delikli vidayı internette nerede bulabilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • azizsilin A kullanıcısına yanıt

Torx uç lazım. Alttaki linke göre T8 ve T10

• SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

Trendyolda bi satıcı t6 demiş soru cevapta

O sitede 8-10 demişler. Ama zaten birbirlerine çok yakınlar, sizde alınca anlayacaksınız. 6 da sökebilir. Zaten uç olarak alırsanız set alıp çözersiniz.

T6 mı alayım 8-10 mu yoksa set mi?

Bir de iki günlük sıfır kol neden hemen drift hatası veriyo anlamadım. Hem pahalı hem de kısa zamanda arızalanıyor

Alet yeni ise neden değişime yollamıyorsunuz?

Değişimden geldi ve garantisi de bitti. Kaç kez değişime gönderdim. Her seferinde yenisi gönderildi ama çok kısa sürede benzer arıza veriyor

• Az önce commandos origins demosunu oynadım rezalet ötesi grafikler. Biz nasıl GTA 6 oynayacağız bu konsolda

• Fark hissettiniz mi? Ben de Series X var ama açmaya cesaretim olmaz sanırım.

• 
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.