eski vestel 4k tvde (40ua8900 6 yıllık bir tv) kullanıyorum. çok memnunum. kurulumda 4k olduğunu algıladı başka ayar yapmadım. |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1046. sayfa)

-
-
Xbox Series S konsolum bugün geldi. Mediamarkt'tan almıştım. İçinden çıkan kontrolcüde sol tetik tuşunda sürtünme var gibi. Sağ tetik tuşu pürüssüz basılırken sol tetik tuşunda son basıma doğru içerde bir yere sürtünüyor. İstanbul içerisinde kontrolcüyü elden verebileceğim yetkili Microsoft Türkiye servisi var mı yoksa direkt kargoyla mı gönderim sağlıyoruz? Bu konuda bilgili biri yardımcı olabilirse sevinirim.
-
genellikle hdmi1 tavsiye edilir.
-
Bilmeyen duymayan varsa söylemiş olayım. Little nightmares complete edition 21 tl. Oyun çok güzel tavsiye ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkçe alt yazı var mıydı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 12 Kasım 2021; 19:53:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.chapterdayım oyunda diyalog yok menü de türkçe değil sadece oyun içi bazen şuna bas diye tutorial verdiği yerler ingilizce ama basit
Hocam bende ith. Garantili almıştım benimde sol alt tetik dediğiniz gibi. Kullanmaya devam ediyorum en başta canımı sıkmıştı şimdi alıştım. Cihaz 21 haziran 2021 üretimi belki aynı partidir
Normal değil hocam bu olan şey. Bende Xbox One X kontrolcüsü de var. Onda hiç böyle bir sorun yok. İki tetik tuşu da pürüzsüz basıyor önceki konsolumu aldığımdan beri. Müşteri hizmetlerine veya internette online destek hizmetleri varsa onlara ulaşıp sorgulatacağım. Daha yeni aldığımız konsolun yanında gelen kontrolcünün böyle olmaması gerekir.
-
Kontrolcü garantisi cihazla aynı süreli yani kol sonradan falan konmamış. Muhtemelen üretim hatası ancak elimde tek kol olduğu için garanti falan uğraşmaya üşendim. Bi gitse 20 gün oyun oynayamam en az. Siz eğer yollarsanız durumla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar aldığımdan beri ilk defa kulaklık taktım kontrolcüye. Maalesef kulaklık girişi çalışmıyor. 5 günlük cihaz bir de. Önceki nesilde ya da başka cihazlarda sorunsuz çalışıyor kulaklık, gamepadde sorun var demekki. İth. Garantili olup garanti ile süreci işleten var mı? Sistemde 1 yıl MS garantili görünüyor gamepad. Nasıl yolluyoruz, süreç nasıl işliyor? Ayrıca üstteki arkadaşın bahsettiği sol tetikteki sürtünme bende de oluyor. İşlevselliği etkilemiyor ama fazladan ses yapıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır hocam. Eğer irtibata geçersem sizi de bilgilendiririm durumla alakalı. Bu arada Microsoft sitesindeki cihaz kayıt bölümünden kolun seri numarasını kaydettiğimde kol için 1 yıl garanti dedi. Konsol için 2 yıl garanti dedi. Ancak Türkiye ürünü olduğu için kolun da iki yıl garantisi vardır diye düşünüyorum faturayla gönderirsem eğer.
-
gamepad menüsüne girip oradan ayar yapın bence.
-
Arkasaşlar merhaba 2.kol almak istiyorum. Muadil kol kullanıp tavsiyesi olan varmıdır.
-
Tesekkur ederim yanıtınız için. Google'da biraz sorgulama yaptım. Benim televizyonda HDMI 2 ve HDMI 3 4K 60FPS HDR destekliyormuş. Xbox Series X olsa mesela HDMI 2 veya 3'e bağlamam gerekiyormuş. Ama bendeki Series S olduğu için, HDMI 2 &3 'e bağlamamda bir sakınca var mı emin olamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar tamam hocam. Dediğim gibi önceki nesil kolda sorun yok. Sorun bunda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam konuşmuştuk, benim de cihazın LT tuşu sürtüyor. Vermek gerekiyor mu zamanla düzelir mi acaba ?
Şu an herhangi bir bilgiye ulaşamadım hocam. Eğer irtibata geçip bilgilendirilirsem burada sizi de etiketleyerek yazarım.
-
Emin misiniz
çok düşük ihtimal bu bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolar 10₺ oldu herkes cihazına iyi baksın geceleri üstünü örtsün böyle giderse son konsollarımız olabilir :)
Uzun yıllardır xbox one s kullanıyorum şimdi de xss var hocam. Arayüzler zaten aynı. Varolan tüm ayarlarını biliyorum konsolun, üstelik iki kol aynı anda aynı cihaza bağlı. Birinde çalışırken diğerinde çalışmıyor. Daha fazla emin olacak bir şey yok :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X