Hocam merhaba xbox mobil uygulamasından stream yaparak oyunu oynamayı dener misiniz telefonda full screen gösteriyorsa sorun monitorla alakalıdıt < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Valla dört gözle bekliyorum.Oyunu 5.bitirişim olacak ezberlemişim artık sarmıyor.60 fps gözümüz bayram etsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
xbox series s için uygun fiyatlı oyuncu kulaklığı öneriniz var mı ? (fiyat/performans ürünü) |
|
|
hiç gerek yok , kenarda 1 laptop var ise onu satmayın yeter. alın 1 series S + 144hz monitör ile destekleyin, bakın keyfinize. |
|
eyvallah hocam, benim bütçem maksimum 500 lira. evet dün broşürde gördüm onu güzel kulaklık, bulabilirsem almaya çalışıcam ama zor |
|
Series s bizde 5400 tl. Gtx 1650 super ekran kartlı bir pc rahatlıkla kurulur. Gtx 1650 super 2k 60 hz de çok daha iyi görüntü kalitesine sahip. Bizzat denedim. Fps de 60-70 den aşağı düşmedi. Series s deki kalite pc ye göre medium ayarlarda gibi. Gtx 1650 superi medium ayarlara getirince 100 fps yi rahatlıkla gecer zaten. Series s çok net bir biçimde 1080p için yapılmış bir konsol. Alanlar bunu bilerek alsın. 3500-4000 tl civari fiyatla alinir ama 5400 tl çok fazla bu cihaz icin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|