Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sokratesnk , sokratesnk , tsmsk
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü2 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
31.848
Cevap
379
Favori
1.612.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam tam olarak bilmiyorum ama şarjı pil çıksa dahi onları şarj etmek için alete ihtiyaç duyacaktım o nedenle bunu aldım. 2600 mah 4 adet pil ve şarj aleti var.150 TL'ye aldım amazondan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bundan sonra işyerinizde evinizde en iyi laptop veya masaüstü pc hatta imac ile çalışmalısınız. Oyun için monster 35binlik laptopta oynamalısınız. Spor ayakkabı kinetix değil nikein 3bin tllik ayakkbısını giymelisiniz. Standart arabaya binmemelisiniz ferrari masseratiyr binmelisiniz. Tatile antalyaya değil maldivlere gitmelisiniz. Tvniz 50 tllik 4k ultrasuperlukx tv olmalı. Oyunları asla standart almayacaksınız size 1500 tllik collector edition aşağını önermiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Konsol ölü doğdu hocam. Paran olsa Series X alırdın. Bu gerçekle yüzleş bir an önce.



    Alıntıları Göster

    İşte sorun da burada zaten insanların parası yok, zar zor biriktirdikleri ellerinde olan paraları anca Series S'e yetiyor ki teknik bakımdan ideal bir cihaz fiyatına oranla. Siz gidip almayı düşündükleri aletin ne kadar kötü değil de ne kadar iyi olduğunu araştırıp öğrenmeye çalışan insanların olduğu konuda bu konsol zaten ölü doğdu ya da paran olsa Series X alırdınız zaten gibi cümleler kurarsanız doğal olarak tepki çekersiniz. İnsanların moralini bozmaya gerek yok. 1 Euro 9.96 Türk lirasına eşit şu anda. Ölü falan doğduğu yok konsolun. En beter ihtimalle bir sonraki nesilin başlangıcında çıkacak oyunları 900p-1080p arasında 30 fps değerinde, grafik kalitesi açısından da iki önceki nesilde Xbox 360 ve Playstation 3'te olduğu kadar taviz vermeden çalıştıracak. Bu da 299 dolarlık cihaz için gayet iyidir. Series X'in de Playstation 5'in de daha iyi versiyonları gelecek zaten azami 3-4 sene içerisinde. Çıktığı dönemde aldığım 60 fps konusunda nesilin başından itibaren çuvallamış olan Playstation 4 dahi öyle ya da böyle Rdr 2, Cyberpunk 2077, Ac Valhalla gibi oyunları oynanabilir kılıyor mu? Evet. Tartışma da burada biter.





  • Hocam birde gerçekten benim gibi bazı insanlar için bunun para ilede bir alakası yok. Şu anda Series X alabilecek kadar da Allah'a şükür finansal olarak stabilim ama ihtiyacım olmadığı için, Series S bana yeteceği için Series S alıyorum. Bu arkadaş gibi bazı arkadaşlar bunu anlamakta güçlük çekiyorlar sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolos -- 5 Kasım 2020; 23:58:55 >
  • Zaten god of war falan gelince kurtlanırım yine. 1-2 seneye ps5 dijital de alırım borç harç hafiflerse biraz exclusiveler için. Benim gibi yapacak kişiler de var burada. Hele bir de ps5 pro çıkarsa 2 seneye falan, ps forumunda bu sefer biz hava atarız bizimki 14 tflop sizinki 10 diye 🤓

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nemesismert81 kullanıcısına yanıt

    Xbox kimin tf'si daha yüksek yarışında geri kalamaz ps pro 2 yıla garanti geliyor zaten 3 yıl sonra ps ne getirdiyse xbox üstüne 5 koyar en büyük tf benim diye gezer adamların kırmızı çizgisi tf


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sine-FİL

    Bu mesaj silindi.

    Sebebi açık hocam aslında. Ben neden 8300 tl konsola verirken ve üstüne birde 10bin tlye 4k tvye öderken, onlar günlük yaşamında kullandıkları tvlerinde (0 masraf yaparak) 5400 tlye benimle aynı oyunu oynarken ben enayimim diyor.


    Ama şunu düşünmüyolar bu konsol firması pc kullananların ucuza toplayabileceği bir kasa mantığında aslında pc ye alternatif çıkarılmış bir üründür. Serie x de ki arkadaş ultra high grafikli daha iyi bir konfigrasyona sahip bir pc benim kullandığım s ona yakın topladığım ama high grafiklerle oynayabileceğim bir pc..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki seri ile bu seriyisadece tflops üzerinden karşılaştırmak , ekran kartı konusundaki cahillerin 15-20 sene önce kartları sadece bellek kapasitelerine göre karşılaştırmasına çok benziyor.

    Amd nin 4 sene önceki mimarisi ile bu cihazda kullandığı rdn 2.0 mimari arasında uçurum var. Bu nesile göre optimize edilmiş oyunlarla en kötü ihtimalle one x'e denk performans verir 4k çözünürlük dahil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolos

    Hocam birde gerçekten benim gibi bazı insanlar için bunun para ilede bir alakası yok. Şu anda Series X alabilecek kadar da Allah'a şükür finansal olarak stabilim ama ihtiyacım olmadığı için, Series S bana yeteceği için Series S alıyorum. Bu arkadaş gibi bazı arkadaşlar bunu anlamakta güçlük çekiyorlar sanırım.

    Al benden de o kadar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revrains R kullanıcısına yanıt
    Bildim bileli xbox hep grafik olarak önde idi zaten psden. 360-one x-şimdi de series x. İlk xbox’ı bilmiyorum. Ps sahibi olduğum için kıskanıyordum içten içe. Bizim exc oyunlarımız var diyordum. Hakikaten tek artısı exc. (Bir de kontrolörünü beğenmişler ps5’in).
    Microsoft stüdyo satın alımlarıyla aradaki farkı kapatırsa, mis.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam öyleki ps5 te çıkan güncel oyunlar serie s te çıkmasın diye kampanya bile düzenler bu zihniyettekiler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Series s in yetersiz olduğunu söyleyen forumdaslar dayanaklari teker teker siralasinlarda bizde oğrenelim bakalim heralde yapim aşamasindan bu yana inceliyorlar konsolu bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt

    kardeşim ps'ci hiç değilse çıkışında yeni oyun oynayabilecek...

  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    GPU'da tflops sadece aynı mimariye sahip kartları kıyaslamak için kullanılabilir ki o bile tek başına yeterli değil. Ama kabaca fikir verir. X 12tflops ile 4K veriyorsa aynı mimariye sahip S 4tflops ile 1K (1080p) verebilir. Çünkü işlenmesi gereken piksel sayısı dörtte bire düşüyor zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çıkacak oyunlar bu iki konsolada aynı mı.

  • Şu mesajın ilk sayfaya konması gerekiyor kesinlikle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kratosunbicaklari kullanıcısına yanıt
    Evet. Adedi 800 tlden. Ortak bile bulsa 400. 3 yıllık game pass aboneliğini 500 tlye aldım. O da ortaklı olabiliyormuş, 250 😄 microsoft aldığı stüdyolarla exc işini de geliştirirse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.