Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (495. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.848
Cevap
379
Favori
1.612.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayo3327

    Gamepass eklenecek olan nba sanırım next gen değil. Üzdü be

    haydaa daha yeni 450 tl verip almıştım. fifa 21 gelseydi keşke 150 tlye düşürüp duruyorlar 2k21 hiç düzgün indirime girmemişti.

  • brigand35 kullanıcısına yanıt

    fazla kararsızım açıkçası ikna olursam düşünebilirim xbox tarafına geçmeyi hala tereddütlerim var :))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelNaja kullanıcısına yanıt
    eger ki exc oyun takintin yoksa olabilir tabi tercih meselesi bende series x var simdi de ps5 dijital aldim...xbox ucuza bol oyun demek sadece store dan degil disardan aldiginiz oyun keyleri ile de oyun alabiliyorsunuz secondery hak diye bisey yok hesap bölüsüldügü zaman herkes kendi ana hesabindan oynayabiliyor forumda veya facebook gruplarindan karsilastirmalar artilar eksiler hep var bi bakin derim
  • çoğu konuya hakimim aslında daha önce hiç xbox deneyimim olmadı ps tarafı exc konusunda 1 adım önde aşırı takıntılı olmasam da altyazılı hikayeli oyunlara ara ara sarıyorum ama yine de %70-%80 nba oynayan birisiyim ben biraz series s konusunda şüpheliyim şu an tamam ama 3-4 sene sonra nextgen oyunlarda nasıl performans verecek kestiremiyorum pek açıkçası


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkrose511 kullanıcısına yanıt

    Konsol ısınıyor. Herkeste aynı durum. Oyununa göre daha az daha çok ısınabiliyor. Gidip elini o siyah ızgaraya dokundurup durmazsan hiç bir şey anlamazsın (:

    Bende Nethouse dan aldım. Yeni alacağın konsolda aynı şekilde olacak. O yüzden hiç atraksiyon arama kendine (:

  • quote:

    Orijinalden alıntı: guvvventr

    Oyun kolunda Y tuşu tam ortasına basınca alıyor ama tuşu aşağı doğru kaydırarak basınca almıyor diğer tuşlarda böyle bir durum yok bunu yaşayan vaat mı acaba?

    Kullananlar bi fikrinizi söylerseniz çok mutlu olurum ona göre servise göndereyim mi yoksa hepsi mi böyle acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guvvventr kullanıcısına yanıt

    Senin kontrolcüde sıkıntı var. Tuşa ne şekilde basarsan bas algılaması lazım. Ben her seferinde tam orasına basmak zorunda mıyım? Mantıken hayır. Gönder garantiye hemen.

  • oyun bitince farketmen acı olmuş hocam :)


    biliyorum bugün geldiğini aynen, benim bağlantım iyi çektim direk ikisini de. Bu arada texture pack 1 S'de vardı uzun zamandır. Hali hazırda 2 ve 3 series X'te vardı, onların iyileştirilmiş haliymiş S'e gelen. Cold war'daki görüntünün yanından şöyle geçemiyor biraz daha "yumuşatılmış" texture sunuyor modern warfare. Ben multiplayer oynuyorum, genelde alanlar küçük olduğu için ondan kaymak gibi oldu diye yazdım. Warzone filan takılıyorsanız geniş alanda kırılmalar/pixel görüntülerle daha çok karşılaşabilirsiniz muhtemelen.


    Cold war'un hatları çok daha keskin, bi de orda 120fps gibi bi gerçek var tabi haliyle daha net görüntüler texture packlerle besleyince :)


    Bu arada 13 tane pack yok yav, onların bazıları campaign, bazıları survival, bazıları special ops vs. Bu high texture pack mevzusu 3 tane sadece.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakcakaya

    Warzone Uygulaması üzerinde xs simgesi gözüküyormu?yani bu 3 tane text.pack tam olarak ne için

    X/S Güncellemesi almadı simge yok oyunda. Bu pachler yerine adam gibi yeni nesil güncelleme vermeleri lazım. Oyun eski nesil kafasında çalışıyor hala.

  • DelNaja kullanıcısına yanıt

    nba 2k21 gamepass'e geliyor bu arada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben 360GB alanlı internal hafızamı 2 tane CoD oyunuyla doldurmak istemiyorum açıkcası. 1 tane cold war 1 tane de MW yüklesen(tam içerik) başka bişi kuramıyorsun alete zaten :) Sürekli dönüşümlü oynayan benim gibi birine illallah dedirtir. Modern Warfare şu haliyle çok iyi bence, oynanışa hiç bi sıkıntısı olmadığı gibi aksine yağ gibi(one S ve one X'de de oynadım eski nesilde) Eski nesil kafasıyla çalışma gibi bi mevzu yok oyunda. Ordaki çamur görüntüyü ya unuttunuz ya hiç bilmiyorsunuz :) XS logosu almasın diye ümit ediyorum çünkü modern warfare'ı harici diskte tutuyorum, cold war'u mecburen XS logolu olduğu için ssd'de.


    Bu arada belki bilmeyenler vardır activision modern warfare'dan sene sonundan fişi çekecek. Yani yeni içerik gelmeyecek, cold war'a dönecek tüm olay. Fişi çekecek derken server kapatmayacaklar tabi ama yeni content gelmeyeceğini daha cold war gelmeden açıkladılar bu yeni sezon muhabbetleri başlamadan. 2021 son çeyreğinde ancak warzone ekibi kalır modern warfare'da maalesef. Multiplayer'a ancak playlist güncellemesi gelir. Hal böyleyken çok bi beklentim yok benim oyunun en azından multi kısmından bu sene.


    Zaten her platformda cold war'a yöneltmeye çalışıyorlar insanı, şimdi biraz göz boyuyorlar cold war'da kazandığını modern warfare'da açıyorsun, MW'da aldığını cold war'a ekliyorsun vsvs çorba oldu mevzu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamSymbiote -- 4 Mart 2021; 11:37:50 >




  • iamSymbiote kullanıcısına yanıt

    Yok hocam ilk One versiyonu hiç oynamadım zaten bulanık leş bir halde olacağını bildiğim için indirmemiştim. :)


    Geçen gün 150gb pachtler dahil deneme amaçlı Series S e indirdim görüntüyü pek beğenmedim sildim eğer yeni nesil için güncelleme alırsa tekrar bakarım.


    Yeni nesil güncellemesi alan oyunlardan sonra tatmin etmiyor, tabi ssd kapasitesi de ayrı bir olay hepimizin farklı görüşü var sağlık olsun iyi oyunlar. :)

  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Geldi oynuyorum gece indirmeye bırakmıştım mobil uygulamadan konsola indir diyip :)
  • Yeni nesil güncellemesi almamışlar beni de tatmin etmiyor çok haklısınız o konuda, özellikle 60FPS mevzusuyla haşır neşir olduktan sonra imkansız başka bişi oynayası gelmiyor insanın. Yani benim öyle en azından :)


    MW'da şöyle bi espri var XS logosuz ama oyun 60fps çalışıyor S'te. Onun için yağ gibi dedim, bi şans verin üzmez :)

  • 3749 TL ye Hepsiburada nethouse satıcısından aldım bakalım, 3 aylık gamepass de var, ilk başta ne yapmak lazım arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir misiniz ya da bir konu başlığı varsa yönlendirebilir misiniz? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iamSymbiote kullanıcısına yanıt
    hocam s mi 120 fps veriyor yoksa x'te mi oynuyorsunuz
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

    S'de sabit 60 hocam, X 120 veriyor. Ben de ikiside var deneyimlediğim için yazdım.

  • Arkadaşlar merhaba harici disk için bir koşul var mı şu an A101 de WD nin 2.5 inc 3.0 lik 1 tb modeli var 379 TL ye bu iş görür mü, bir de cihazdan hariciye nasıl aktarım oluyor
  • okan10tr O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İlk sayfada detaylı paylaşım yapmış arkadaşlar bende ilk sayfadaki yazılanlardan yararlandım. Sende bir bak istersen
  • Ahmetbarann A kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, bilginiz varsa şunu sormak istiyorum bu telefon kulaklıklarını gamepade takınca çalışıyor mu? İlk etapta onla idare etsek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.