Şimdi Ara

XBOX SERİES S + 2. SIFIR KOL + ACER 2K 144HZ 1MS MONİTÖR (SATMAKTAN VAZGEÇTİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 XBOX SERİES S + 2. SIFIR KOL + ACER 2K 144HZ 1MS MONİTÖR (SATMAKTAN VAZGEÇTİM)
    • Merhaba, Mart ayında aldığım Xbox Series S cihazım ve aynı tarihte aldığım Acer monitörümü satıyorum monitörün özellikleri aşağıda belirttiğim gibidir. Yedek olması için 2. Gamepad almıştım kutusunun bir bölümünü yırttım fakat gamepad kutusundan dahi çıkmadı garantileri yaklaşık 20 ay devam etmektedir cihazın yanında microsoft hesabımı da vereceğim Kasıma kadar gamepass devam ediyor, Microsot hesabımda satın aldığım oyunlar ise şöyledir : AC Valhalla , FİFA 21 , Hitman 3 , UFC 4 , F1 2020 bana oyunlarla maliyeti yaklaşık 8400₺ tuttu cihazı alalı çok bir zaman geçmemesine rağmen 2. el olduğu için 2500₺ altına vereceğim fiyat olarak ilanda yazan rakamı düşünüyorum altına kesinlikle inmeyeceğim arkadaşlar çünkü daha fazla zarar etmek istemiyorum cihazları satma sebebim tamamen bazı maddi ihtiyaçlarımdan dolayı.. Lütfen yok bu cihaz bu kadar etmez falan diyip komik rakamlar teklif edilmesin ciddi alıcılar ulaşabilir kargo konusunda da personel olarak çalıştığım şirket üzerinden anlaşmalı gönderir yardımcı olurum herkese sağlıklı günler dilerim

Monitörüm;

Acer KG271UAbmiipx 27"

• Çözünürlük (max)
    • 2560 x 1440
    • Tepki Süresi
    • 1 ms
    • Vesa Uyumluluğu
    • Var
    • Ekran Büyüklüğü (İnç)
    • 27 inç
    • Dahili Hoparlör
    • Var
    • Kontrast Oranı (mnt)
    • 100:1
    • Sync Teknolojisi
    • GSync
    • Yenileme Hızı (Hz)
    • 144 Hz
    • Parlaklık (cd/m)
    • 350 cd

Tüm özellikler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba hocam,

Öncelikle hayırlı satışlar.

İşinize karışıyormuş gibi olmak istemem ama ayrı ayrı satış yaparsanız daha hızlı satabilirsiniz.

Tek kalemde 6000 yüksek gelebilir insanlara.

Ayrı ayrı satış yapmak sürecinizi hızlandırabilir.

İyi forumlar.

• Merhaba hocam değerli yorumların için teşekkür ederim zaten planım o yöndeydi fakat piyasada tek kollu içinde gamepass dışında oyun olmayan cihazları dip fiyattan satıyorlar arkadaşlar o cihazlarla benim cihazı fiyat karmaşasına sokuyor ve tabiri caizse öldürüyorlar o sebepten dolayı monitörlü koydum saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.