Xbox şarj kiti
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Benimki type c değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tani kroos
Benimki type c değilm.trendyol.com
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyolhttps://m.trendyol.com/microsoft/s3v-00014-xbox-one-play-and-charge-kit-siyah-p-39947876?boutiqueId=555740&merchantId=109393&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:electronics_t:pla_smart_shopping_y:consumer-electronics_z:bilgisayar-tablet&gclid=EAIaIQobChMI3Y6ij9ni7wIVQp3VCh0DkgFIEAQYASABEgLzPPD_BwE
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Orjinal olduğunu nerden bilecez sanki çok ucuz bu orjinal olsa pahli olurdu diye dusunuyorum
3 ay gidiyor diyorlardı 2pil, ben de bundan aldım tavsiye ederim şarj kiti yerine daha mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnk -- 3 Nisan 2021; 21:51:2 > -
Ben 9.nesil olanı 200 liraya aldım attığım linkler orijinal ürünquote:
Orijinalden alıntı: tani kroos
Orjinal olduğunu nerden bilecez sanki çok ucuz bu orjinal olsa pahli olurdu diye dusunuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 3 Nisan 2021; 21:55:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl şarj olur peki bunlar yoksa tek kullanımlık mi
Pil şarj aleti lazım yoksa ona bütçe ayıramıyorsan 4 tane bu pilden veya siyahi var onu alıp şarj aletime bütçe ayırabilirsin. Tek kol için 4 pil yeter zaten
Ben iki koluda kullaniyorum
-
-
-
-
Peki memnun musun ve kaç saat kalıyor ve şarjtayken kaç saat sürüyor
Hocam ben alalı 10 gün oldu taktım yarım şarjla falan geldi ilk gün taktım 3-5 saate doldular sanırım hiç saat falan tutmadım açıkcası. 2şer tane gamepadlere taktım 4 tanede kutusuna yedek koydum dolu şekilde biterse direkt takarım şarj olmasını falan beklemem. 10 gündür pil orta bile olmadı çok oynamadım gerçi ama şu anlık memnunum yorumlarda 3 ay falan gidiyor yazmışlar series s konusunda falanda bu pilleri öneriyor herkes
-
-
-
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox prime
- xbox çocuk oyunları
- minecraft 2
- xbox series x ne zaman çıktı
- gta 6 ps5
- xbox el konsolu
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X